keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Mustaa & Valkoista

No, ei ollut tullut Ndedin tilaus vielä tänään. Toivotaan, että huomenna olisi jo tullut.
Tästä syystä en siis viitsinytkään poistaa tämänhetkisiä kynsiäni turhaan ja rakentaa uusia, sillä odottelen edelleen sitä kirkasta jauhetta postista, mutta päätin sitten tylsyyttäni lakkailla uudet koristelut tämänhetkisiin stilettoihin.Toteutus nyt ei ihan vastannut alkuperäistä ideaa, mutta nätit näistä näinkin tuli! Lakkasin siis ensin H&M:n mustalla pikkurillin, keskisormen ja etusormen, ja peukalon ja nimettömän lakkasin Seppälän valkoisella. Sitten tein pikaisen vesimarmoroinnin nimettömiin, ja maalailin sikin sokin kuvioita muille kynsille, ja lisäsin tietysti pari strassia. Kai näillä nyt pari päivää kehtaa kulkea, vai mitä? ;)Lopuksi vielä, olen saanut aika paljon kommenttia blogin ulkoasusta, ja haluaisin nyt rauhoitella tekstipalkin kapeudesta kärsiviä: asiaan on tulossa muutos aivan lähipäivinä. Koko ulkoasu vaihtuu, mutta se on vielä työn alla. Tärkein syy muutokselle on juurikin blogin leveys, jotta kuviakin pääsee katselemaan ilman silmälaseja...

Mutta onko teillä jotain toiveita ulkoasun värimaailmaan tms. liittyen? :)


Syksyisin terveisin,

Nena4 kommenttia:

 1. Wau, tosi kauniita kynsiä kyllä osaat väkertää ainakin näiden blogissa olevien perusteella. :)
  Ihana värimaailma täällä blogissa, tykkään harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä. Ainoo vaan, niin blogi vois olla kyllä reippaasti leveämpi, niinku iteki jo sanoit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Toivottavasti myös uusi ulkoasu väreineen miellyttää :)

   Poista
 2. Ai että nämä kynnet on upeat! Varsinkin tuo pituus ja muoto miellyttävät mun silmää.
  Blogi on tosiaan kapeahko, mutta värimaailma on kaunis ja harmoninen. Erityisesti pidän tuosta taustan kuvioinnista, se on jotenkin niin ylellisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitoksia. Mäkin tykkään kamalasti tästä kynnen mallista, ihan mun lemppari :) Ulkoasua menin nyt muuttamaan, toivottavasti tykkäät siitäkin! Leveyttä ainakin riittää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥