tiistai 4. marraskuuta 2014

Lakkaostoksia

City Khaki taitaa olla jo metsästämisen takana jos sen itselleen haluaa, mutta Emerald Goldin löytää täältä hintaan 4 euroa (ilmainen toimitus) >  http://www.blusher.fi/mavala-shimmerkynsilakka/?spid=296


Nyt täytyy sanoa, että on onnekas olo! Kävin pari päivää sitten Tarjoustalossa pyörähtämässä (pääkaupunkiseudun Tokmanni), kun kirkas kynsilakka oli lopussa, ja pysähdyin sitten lakkalaarille jossa oli hävyttömän halpoja kynsilakkoja. Mukaan sitten tarttui Isadoran 717 City Khaki, sekä Mavalan 350 Emerald Gold. Minulla on parin vuoden ajan ollut kauhea sinivihreä -kausi, eli haalin ympärilleni paljon kaikkea noiden kahden värin välistä, ja siksi siis iskin silmäni tälläkin kertaa tuohon Mavalan lakkaan. Sitä en ehtinyt kyllä vielä testata, mutta City Khaki pääsi kynsilleni eilen illalla, ja rakastuin siihen välittömästi!


Väriltään tämä on hirveän elegantti, vaikka nimestä ja ensivaikutelmasta tuleekin mieleen likaisen harmaa kaupunkimaisema, on tämä lakka kaikkea muuta! Pidin näitä koko illan ilman mitään koristeluita, sillä sävy oli yksinkertaisesti niin kaunis etten halunnut lähteä sotkemaan sitä. Tavalliseen tapaansa tämäkin Isadora peitti parilla huolettomalla kerroksella jopa minun pitkät rakennekynteni, ja kuivui aivan älytömän nopeasti. 

Sävy tasapainoilee harmaan ja khaki-vihreän välillä, ja seassa on pientä shimmeriä.


Pitäisi vissiin ostaa lisääkin Isadoran shimmerejä, sillä ainakin tämä oli mahdottoman upea.


Eipä tässä muuta tälläkertaa, kiitos kun jaksoitte lukea :)

   ~Nena
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥