perjantai 5. joulukuuta 2014

Sateenkaarihaaste


Tämän viikon facebookin lakkaushaasteryhmän aiheena oli sateenkaarikynnet. Aluksi ajattelin lähestyä aihetta kynsilakkojen värimaailman suunnalta, mutta epäonnistuttuani surkeasti pastellisävyisessä liukuvärjäyksessä eilen, päätin siirtää sateenkaaren strasseihin.

Näihin kynsiin lakkasin siis pohjalle kolme kerrosta Lumenen kynsilakkaa numero 11, Make Impactia, ja tämän päälle päätin koittaa sanomalehtikynsien koristelutekniikkaa. Ja jälleen yksi surkea epäonnistuminen! Olisi oikeasti pitänyt valita vaaleampi lakka, mutten halunnut ihan tavallista vaaleanpunaista, ja ajatuskin valkoisesta värisytti sen jälkeen, kun eilen Seppälän valkoinen käänsi selkänsä minulle tyystin. Pitänee metsästää Ginan valkoinen lakka jostain, sitä jos jotain on kehuttu kovasti!Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kuitenkin lisäilin nuo timantit kynsille, jotka onneksi lievensivät vaikutelmaa epäonnistuneista koristeluista. Kyllä ne strassit vaan aina pelastaa! Keskisormen kuorrutin kahdella kerroksella OPIn Rose of Lightia, ehkä rakkainta kynsilakkaani, ja olin lopputulokseen matkan mutkaisuudesta huolimatta tyytyväinen.

Uteliaille ja muuten vain huolestuneille tiedoksi, että korvalääkäriltä ei kuulunut hyviä uutisia, tai oikeastaan uutisia ollenkaan. Minut opastettiin lisätutkimuksiin sairaalaan, joten viikon sisään luvassa olisi ilmeisesti magneettikuvaus nyt ainakin. Korvalääkäri epäili eksostoomaa, eli uimarin kyhmyä, joka on siis ns. luinen kasvain ja voisi johtua aiemmista lapsuudessani tehdyistä korvaleikkauksista kyseiseen korvaan. Eli elämän kolmas vasemman korvan leikkaus uhkaa lähestymisellään, jippijaijee.

Ihanaa perjantai-myöhäisiltaa, ja viikonlopun alkua kaikille!

~ Nena


6 kommenttia:

 1. Kynnet on upeat!
  Tsemppiä tuleviin koitoksiin... <3

  VastaaPoista
 2. Hurjan kuuloisia noi korvajutut, sitä ei äkkiseltään tajuakaan miten merkityksellinen kuulokin on kunnes tulee vastaan jotain häikkää. :/ Hyvää mieltä sitten vain magneettiputkeen, ja toivottavasti homma saadaan selvitettyä ja hoidettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ei sitä yhtään ajattele kuinka tärkeät ne korvat on ennenkuin tulee ongelmia niiden kanssa :( Muttahei, kiitos kannustavista sanoistasi! :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥