maanantai 9. helmikuuta 2015

Haastetrio 2015 / Helmikuu: Kirjalakkaus


Nyt olisi aika kutsua estradille kuukauden triohaasteen kynnet, tällä kertaa teemana olisi kirjahaaste.

Kun aloin miettimään tätä haastetta, katselin ensin kirjoja, jotka löytyvät hyllystämme. Sieltä ei kuitenkaan löytynyt mitään erityisen tunteita herättävää, mutta mieleeni muistui pari vuotta sitten ahmimani kirjasarja, Kuninkaan lohikäärme. (En toki ole lukenut tätä loppuun kokonaan, ainoastaan jo suomennetut kirjat, yhteensä näitä löytyy englanniksi kahdeksan)

Kirja kertoo Temerairesta, erittäin sympaattisesta mutta voimakasluonteisesta lohikäärmeestä, ja hänen vahingossa ratsastajakseen joutuneesta laivaston kapteenista Lawrencesta, heidän välilleen syntyvästä siteestä sekä ympärillä vallitsevasta sodasta, jota Temerairekin joutuu sotimaan. 
Tämä kirja on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, ja jos olet koskaan ajatellut lohikäärmeiden kuuluvan fantasiahahmojen kermaan, tämä on kirjasarja, joka sinun täytyy lukea. Voi Temeraire minkä teitkään, kun sydämeni varastit... Taitaa olla aika aloittaa näiden lukeminen uudestaan!


Luonnollinen valinta kynsille oli siis uljas sinertävänmusta Temeraire punaisella, pomminkatkuisella sotataivaalla. Kynsien toteutus oli hankalaa, sillä pelkäsin, että pilaan tuon ihanan hahmon täysin, mutta loppujen lopuksi olin melko tyytyväinen siihen, miltä lohikäärme päätyi näyttämään.

Kynnet eivät kaikesta huolimatta olleet pitkäikäiset, sillä taitoni eivät todellakaan riitä tällaisen maalauksen toteuttamiseen vasemmalla kädellä, joten eripariset kynnet jäivät häiritsemään. Ehkä vielä joku päivä onnistun maalailemaan vastaavaa molempiin käsiin.Kynsille tuputtelin aluksi sekalaisessa järjestyksessä seuraavia lakkoja: Nfu Oh 44, Orly Razzmatazz, H&M Sparkle & Shine Baby, Wild & Mild 16 Ysterious, Miss Selene 214. Punakultaisen sekasorron päälle maalasin lohikäärmeen ensin mustalla akryylimaalilla, ja sitten lisäsin sinisyyttä KoneHelsingin lakalla U25. Päällyslakan jälkeen lisäsin joka puolelle vielä dotting toolilla täpliä Essencen hiekkalakoilla 04 Life is a Beach ja 24 I Feel Gritty (tästä unohtui ottaa kuva). 

Loput helmikuun triohaastekynnet löytyvät tällä hetkellä Annin ja E-S:n blogeista.


// These nails I made for trio-challenge 2015, and rules were simple: you have to get idea for your nails from a book. For the book I chose Temeraire series, which are books that everyone should read, at least if you love dragons. 

Polishes I used are in picture above, and the dragon I painted with black acrylic paint and blue polish, using really thin nail art brush.
I really loved these nails even thought I made the dragon only to my left hand and onto right hand I only made that red base. 


Onko Temeraire muille tuttu kaveri?
30 kommenttia:

 1. Nämä kynnet ovat aivan mielettömän upeat Nena! Ei voi muuta kuin tuijotella ja ihastella <3.

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet! :) pitääkin vinkata tuosta kirjasarjasta mun siskolle, koska tuon tyyppiset kirjat on hänen lempparikirjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kannattaa vinkata tosiaan, tuo on todella ihana kirjasarja :)

   Poista
 3. Tää olikin yksi mun suosikkikirjoista yläasteella ^^, en tosin tiennyt että niitä on enemmän kuin 2 o.O upeasti oot saanut maalattua kyllä Temerairen!!!! muutenkin loistava tulkinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kahdeksan kirjaa (yhdeksäs tulee tänä vuonna) löytyy englanniksi, suomeksi on tosiaan vain ne kaksi :/ Mutta hurjat kiitokset kehuista, oon tosi otettu! :') <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Eekku! :) <3 Suosittelen tutustumaan :)

   Poista
 5. Vau! Tosi upeet kynnet taas kerran!<3

  VastaaPoista
 6. gorgeous nail art!!

  Hope you can follow me back :)
  www.milimanicure.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :)

   I'll check your blog out and decide then will I follow you or not, but I'm really glad you like my blog so much that you followed me :)

   Poista
 7. Nämä on kyllä kivat ja tuo lohikäärme vasta onkin siisti ! :)
  Pitääkin laittaa kyseinen kirjavinkki muistiin, kun olen myös yksi fantasiakirjojen suurkuluttajasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit Jenni, kiitos! <3 Ja kannattaa tosiaan lykätä nuo kirjat lukulistalle, todella ovat sen arvoiset :)

   Poista
 8. Vaaautsi vaaaau ! Aika upeet :P Tuo maalaus on vasemmalla kädellä kyllä hakusessa itselläkin, mutta paremmaksi tulee vain kun tekee ja tekee lisää. Oon joskus onnistunut kyllä rakentamaan kynnen paremmin vasemmalla, kuin oikealla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Nani! <3 Ja tottahan se on, että harjoitus tekee mestarin, tässäkin hommassa :)

   Poista
 9. Hauskat! En muista ees että olisin nähnyt tähän tapaan tehtyjä kynsiä, siis jossa toi kuvio ns jatkuu :D Hienot on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja tähän tapaan toteutettuja kynsiä näkee usein kun kynsille on maalattu jatkuva maisema, harvemmin tämmöistä hahmon kuvaa maalataankaan läpi kaikkien kynsien, mutta nyt teki mieli koittaa :)

   Poista
 10. Oon ollut surkea kommentoija tällä viikolla, mutta kävin jo julkaisun jälkeen ihastelemassa näitä kynsiä. Temeraire on mulle ihan vieras, mutta kynnet on vaikuttavat! Mulle tuli väreistä ja palavasti tunnelmasta mieleen näistä myös Nälkäpeli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, et ole ainoa joka on ollut viikon ajan surkea kommentoija, mulla itellä on ollut tosi huono vointi koko kuluneen viikon ja tiedän tosiaan tunteen kun harmittaa ettei ole ehtinyt/jaksanut/pystynyt käymään kommentoimassa :) Kiitos kuitenkin hurjasti kehuista, oli tosi piristävä kommentti! :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥