tiistai 24. helmikuuta 2015

Testaamattomien tekniikoiden tiistai: Galaksikynnet

Hei kaikki ihanat!

Mitenkäs teidän päivänne on sujunut? Omani meni todella väsyneissä merkeissä, niinkuin meni eilinenkin. Olen ollut myös kylmissäni jatkuvasti, ja vähän jo pelottaakin, että mahdanko olla tulossa kipeäksi. Toivottavasti en, sillä koulusta ei tosiaan olisi varaa olla poissa tässä vaiheessa, kun edessä on muutaman viikon verran tärkeitä kursseja jotka olisi suoritettava mikäli tahtoo työssäoppimiseenkin päästä, ja lähiaikoina on poissaoloja tullut jo turhan paljon kerättyä. Huoh.
Kukkapurkista kynsiin, eli jälleen olisi aika esitellä uudet testaamattomalla koristelutekniikalla toteutetut kynnet. Tällä kertaa vuorossa ovat galaksikynnet, ja alla olevasta listasta voit vilkaista, millaisia tekniikoita minulla vielä on testaamatta (yliviivatut on jo testattu tämän tiistai-haasteen puitteissa):

Vesimarmorointi
Fishtail
Leimaus
Distressed / kuivan sudin tekniikka
Galaksikynnet
Ikat kynnet
Ombre
Water spotted
Splatter
Sugar spun
"Hammaslankakynnet" (tikattu kuvio painetaan kosteaan kynsilakkaan hammaslangalla)


Minulla on ollut oletuksena, että tällaiset kynnet olisivat todella helpot toteuttaa, ja niinhän ne olivatkin! Alle vain mustaa lakkaa, ja päälle sitten tuputtelin vuorotellen valkoista, vaaleanpunaista sekä sinistä lakkaa ja lopputulos alkoi muistuttamaan erehdyttävästi avaruuden maisemia. Töpöttelin meikkisienelläni vielä vähän kimallusta Moyran mikrohologlittertopperista (vitsit mikä sanahirviö!) sinne tänne ja lisäilin pakkaa sekoittamaan dotting toolilla tehtyjä pilkkuja ja rasteja, jotka ovat mukailevinaan tähtien tuiketta.

Kynnet olivat helpot tehdä ja todella nätit, joten tykkäsin niistä valtavasti. Toki tämä on jo vähän nähty tekniikka kynsiblogien ihmeellisessä maailmassa, mutta minulle uutena tekniikkana se sytytti silti. Luulen, että tällaiset pitää tehdä toistekin!Mitäs te pidätte galaksikynsistä?// Hello sweethearts! Have you had great day? I've been really tired all week and feeling cold all the time. I hope I'm not getting ill, cause I really can't be off school anymore. Done that way too much already, damn. 


These nails are again for my own personal challenge called "Testaamattomien tekniikoiden tiistai". Its Finnish, and when translated to English it means something like "Untested techniques Tuesday". Does it say anything? Well, let me lighten that up! 

There are tens or maybe hundreds of ways to decorate your nails, and I believe that there are not many girl who has tried them all. I know I haven't, not even close. So I decided to test one new decoration technique every Tuesday, and made a list of techniques that I want to test. Here are the ones that are still left on my list:

Ikat print nails
Ombre nails 
Water spotted nails
Sugar spun nails
Splatter nails
Quilted pattern nails with dental floss

And nails on the pics are of course called galactic nails, and they I made for this challenge at last week. First I painted all the nails with black polish and onto that I applied following polishes with moist make up sponge: Nfu Oh 01, Kiko 336, Miss Sporty 485 and Moyra 57.


After that I made some dots and twinkle figures with small dotting tool. At last I applied my top coat, Essence's Quick dry top coat and nails were done. They were really easy to do and very pretty too, so I liked them a lot!
28 kommenttia:

 1. Galaksikynnet on ihan mahtavia ja nämä sunkin lakkaukset on tosi kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kiitos paljon, nämä ovat melko yksinkertaistetut eikä esim. syvyysefektiä ole havaittavissa, mutta nopeasti toteutetuiksi tykkäsin kyllä itsekin kovasti :)

   Poista
 2. Nää on kyllä upeet! Täytyy itsekin joskus kokeilla :-)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi ku kivat galaxit :) musta vaikuttaa kauheen vaikeelta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Ja tää tekniikka ei kyllä ole ollenkaan vaikea, ainoastaan ohimenneiden tuputteluiden putsauksessa saattaa menettää hermot :D

   Poista
 4. Upeat kynnet! Multakin on jotenkin mennyt nämä galaksikynnet ohi, mutta ehkä vielä joku päivä tätä tekniikkaa testaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kiitos! Ja testaa ihmeessä, tämä oli itselle ainakin mieluisa tuttavuus :)

   Poista
 5. Kauniit :) Mullakin on jäänyt tämä tekniikka kokematta. Pitäis kyll saada aikaiseksi kokeiltua tätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail :) Ja kyllähän tätäkin kannattaa kokeilla, itse ainakin tykkäsin :)

   Poista
 6. Erittäin hyvin onnistuneet ja kauniitkin vielä <3

  VastaaPoista
 7. Oi miten kauniit! Tosi hienosti oot tehny! Pitääpä itekki taas joskus tehä galaxikynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, kiitos kiitos! :) Ja kyllä näitä kannattaa välillä tehdäkin :)

   Poista
 8. Galaxi kynnet on niin nättejä ! :)
  Ensimmäistä kertaa kun itse kokeilin (pitkitin kokeilua kauan) luulin sen olevan tosi vaikeaa, mutta olikin tosi helppoa lätkiä värejä, glitteriä ja tähtiä vähän sinne ja tänne. Pitääkin kokeilla uudestaan vaikka pastelliversiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on! :) Ja yllättävänkin helppoja tosiaan. Mutta pastelliversio kuulostaa kivalta, jäänkin odottelemaan sun taiteiluja! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥