keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

#ablec15 Week 5: Nature's wonders


Tähän asti olen joka viikko valinnut haasteen aiheista jälkimmäisen, sen, joka on vaikuttanut yksinkertaisemmalta. Tällä kertaa kuitenkin inspiroiduin enemmän tästä ensimmäisestä aiheesta, eli luonnon ihmeistä.

Kevät tekee tuloaan, joten halusin kynsille kukkasia. Testaamattomien lootassa jo vuodenvaihteesta asti majaillut Essencen Everybody Salsa pääsi siis vihdoin kynsille, ja sen kaveriksi nappasin myöskin vielä testaamattoman Hello rosy! -tekstuurilakan nimettömiin aksentiksi. Ruohikkoa ja kukkasia maalailin akryylimaaleilla vähän sinne sun tänne sitä sun tätä -menetelmällä.


Lakat olivat todella hyvälaatuisia, ja ihmettelen, miksi ne on jääneet viimeisiksi testaamattomiksi Essenceikseni. Tuo nimettömän tekstuuri on mielestäni paras tähän mennessä vastaan tullut hiekkalakka tältä merkiltä, se peitti hyvin kahdella kerroksella ja jätti mielestäni hyvän tekstuuripinnan. Ei nyt mitään erityisen rouheaa kuitenkaan, mutta selkeästi tekstuurisen kuitenkin. Everybody salsakin peitti kahdella huolettomalla kerroksella eikä jättänyt merkkiäkään raidoittumisesta, saati sitten koittanut karata kynsinauhoille. Kaikinpuolin hyväkäytöksinen kaksikko siis!


Näitä kuvia katsellessa iski kyllä ikävä noita pitkiä kynsiäni kohtaan, kun juuri jouduin lyhentämään nämä ihan nysiksi. Toivottavasti nämä kasvaisivat pian!// This weeks themes for #ablecs15 nail art challenge are Nature's Wonders and Textured. I started with the first one, and painted some flowers and grass on my nails with Oumaxi's acrylic paints.

On my ring finger's nails I have two coats of Essence's Hello rosy! -sparkle sand effect polish, which has really good quality. Its lot better sand polish than any other that I've tried from this brand. Onto my other nails I used as a base color two coats of Essence's Everybody salsa - green creme polish. Onto that green base I painted those flowers and grass and the nails were done. I really love this mani, and when I look these pictures I'm really missing those long nails! Well, hope these grow soon.


28 kommenttia:

 1. Nämä on aivan upeat! Tuo vihreä <3 ja tuo tekstuuri <3. Olen samaa mieltä, että tämä on paras Essencen tekstuuri. Hitsi nää käy hyvin yhteen ja sä osaat maalata nuo tulppaanit niin aidon näköisiksi. Olen täällä aivan kateudesta Essencen vihreänä :).

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea ja kauniit kynnet! Mä ajattelin luonnon ihmeet ensin todella monimutkaisesti ja pelkäsin aihetta etukäteen... Tällä hetkellä näyttää positiiviselta ja mulla ainakin on idea jota pitäisi lähteä toteutttamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hyvä, että sullakin on jo idea löytynyt :)

   Poista
 3. Onneksi kynnet kasvaa nopeasti! Ainakin toivon niin, meinaan täälläkin yksi nysäkynsi....
  Upeat kynnet oot kyllä tehnyt, todella keväiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Tsemppiä sinnekin kynsien kasvatteluun :)

   Kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Toi tekstuuri on kyllä nätti, oon ite tykännyt siitä myös. Tuo vihreä on niin keväisenkaunis että pakko ois saada tollanenkin. Maalausket on taas upeet ja sun kynnet näyttää lyhyempinäkin oikein hyvälle (eihän ne edes ole lyhyet!) äkkiä ne taas tuohon mittaansa hurahtavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos valtavasti! Ja eihän nämä nyt ihan olemattoman mittaiset onneksi ole, mutta tuntuvat kuitenkin turhan lyhkäisiltä :/ No, kai siihen tottuu :)

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet! Toi ruohikko ja kukat on aivan upeita<3

  VastaaPoista
 6. Toi ruohikko on tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet! :) tuo vihreä on ihan sellainen luonnonvihreä niin näyttääkin ihan siltä kuin kukat olisivat nurmitaustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Outi! :) Tuo vihreän sävy on kyllä ihana :)

   Poista
 8. Oi miten nätit kynnet! Nuo maalatut kukkaset näyttävät todella hyviltä ja sopivat täydellisesti tuohon nimettömään :) Niin ihanan keväiset lakkaukset ^_^

  VastaaPoista
 9. Nää on aivan hirmu nätit <3 Sä se hallitset siveltimen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kiitos Heidi! :) Harjoitustahan tuo maalailu vielä vaatii itselläkin, mutta hiljaahan se hyvä tulee :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Tosi kauniit ! Sä vaan saat siveltimellä tosi kaunista jälkeä aikaiseksi. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon Jenni! :) Ja pöhhöh, harjoittelua minäkin tässä vielä kovasti kaipaisin, mutta pikkuhiljaahan sitä oppii :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥