maanantai 2. maaliskuuta 2015

Helmikuun lakkaukset

Jälleen olisi aika esitellä edellisen kuukauden kynnet kasattuna yhteen postaukseen. Viime kuussa lakkauksia kertyi yhteensä 15, osa hyvinkin onnistuneita ja osa ihan kaikkea muuta.


Helmikuu käynnistyi leimaushaasteeseen ryhtymisellä, josta todisteena ovat ensimmäisen kollaasin ensimmäiset lumihiutalekynnet. Ne eivät menneet ihan nappiin, mutta hieno juttu on se, että nyt on ainakin syy harjoitella tuotakin taitoa jatkossa. Helmikuussa tuli myös tartuttua entistä useammin siveltimeen ja akryylimaaleihin, ja kaikkein tyytyväisin olenkin yläkollaasin lohikäärmekynsiin, jotka tosiaan tuli maalattua käsin. Ylemmän kollaasin epäonnistunein lakkaus taitaa olla alarivin keskimmäinen, jotenkaan lopputulos ei ihan iskenyt, ja varsinkin jälkikäteen katseltuna lakkaus ei miellytä silmää lainkaan (ja fiksuna laitoin sen kuvan suurimpana kollaasiin, heh).


Helmikuussa starttasi myös Finnish(able) lakkaushaasteen kevätosio, mikä toi jonkin verran vaihtelevuutta kynsiini. Erityisesti pidin tämän alemman kollaasin kookoskynsistä, sillä sellaisia en usko että olisin toteuttanut ilman kyseistä haastetta. 
Myös käsinmaalatut kukkaset alarivin oikeassa reunassa miellyttävät omaa silmää - vieressä oleva glitterliuku ei niinkään.

Kynnet saivat kivasti pituutta kuukauden aikana, vaikka loppukuusta ottivatkin hieman osumaa ja jouduin pienen lyhennyksen lisäksi viilaamaan kynsistä hieman kapeampikärkiset. Lopputulos on kuitenkin mielestäni vallan siro, ja viihdyn tämänkin mallisilla kynsillä aivan mainiosti.

Mistäs näistä te pidätte eniten, ja mistä ette niinkään? Entä onko kynsieni malli nyt ihan kamala? (vrt. alakollaasin kookoskynnet vs. kaikki muut)


// It's time to collect all nail designs from February and take a little look to last month. My favorite ones were the dragon-nails, coconut-nails and the last pic's flower-nails. Which ones did you like the most? 

26 kommenttia:

 1. Meillä on täysin samat suosikit. Kookoskynnet hyppää ensimmäisinä silmille maalattujen kukkien kanssa siinä hyvässä mielessä :) jos epämieluisimmat kynnet täytyy valita niin toisen kollaasin ensimmäiset ja seuraksi ehkä glitterliuku. Ne vähiten miellyttää mun silmää :)
  Ja kynsien sirous on täysin luonnollisen näköinen , kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä on sitten aika samanlainen maku :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkauksia! <3 Ihan mahdoton valita suosikkeja kun kaikki on niin kauniita omalla tavallaan. :)

  VastaaPoista
 4. Lumihiutalekynnet on mun suosikit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä omastakin mielestä aikas kivat :)

   Poista
 5. Mä tykkään eniten lohikäärmeistä ja flanelliruuduista :). Vähiten silmää miellyttää ei-mikään! Yrittämällä yritin kaivaa tuolta jotkut, joissa olisi jotain epäkivaa mutta ei onnistu. Nuo kookoskynnet ovat malliltaan todella kauniit. Kynsissä on ihaninta juurikin niiden muokattavuus <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Malle! <3 Kyllä siellä niitä vähemmän ihaniakin on :D

   Poista
 6. Meilläkin on samat top 3 kynnet :)

  VastaaPoista
 7. Mun helmikuun lempparit on oikean alareunan kahdet kynnet, kukalliset ja glitterliuku :><3 Tykkään kyllä kaikista , vähiten ehkä .. hmm en osaa edes sanoa :D Kynsien uusi muoto on kauniimpi, kuin aikaisempi ! Maaliskuun kyntelöisiä odotellessa ! :P <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Itsekin tykkään kynsien muodosta nyt :)

   Poista
 8. Kaikki niin ihania! Mutta jos on pakko valita yks lemppari, niin ne on ehdottomasti nuo käsinmaalatut kukat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Nuo kukkaset kyllä onnistui omastakin mielestä :)

   Poista
 9. Vau onpa upeita kynsiä! Mun suosikit on lumihiutaleet :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit mitä kynsiä! Metallihohtoiset on mun lemppareita, joita tuolla olikin useampia! Voi kun olis ite noin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) <3 Ja harjoitustahan tämäkin vain vaatii :)

   Poista
 11. Avaruuskynnet taitaa olla mun lempparit! Ja tuo sirompi kynnen muoto on tosi kaunis ja itseasiassa mun mielestä kivempi kuin tuo aikaisempi malli. Mä itse viilaan kynsiä reunoilta jonkin verran sisäänpäin, joten voi olla että oon vaan tottunut tuollaiseen kapeampaan malliin. Mut mun silmään näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! :) Ja tuo uusi kynnen muoto on kyllä omastakin mielestä nätti :)

   Poista
 12. Mun lemppareimmat näistä on nuo paidasta inspiraationsa saaneet ja sitten nuo pinkit sydänkynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ne on kyllä nätit munkin mielestä :)

   Poista
 13. Kaikki on kyllä hirmu upeita, mut ehkä noi käsinmaalatut kukat on kaikista upeimmat! ^_^

  VastaaPoista
 14. Lumihiutaleet, galaksit ja viimeiset käsinmaalatut kukat olivat omat lempparit ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥