tiistai 7. huhtikuuta 2015

Testaamattomien tekniikoiden tiistai: Ombre

Ihastuttavaa tiistaita kaikille!  

Olisi jälleen aika palata arkeen ja koulun penkille, nyt kun lomat on jo löhöilty. Itsellä pääsiäinen sujui mukavan rennoissa tunnelmissa ilman sen kummempaa häslinkiä, ja nyt onkin ihanan levännyt olo tämän pitkän viikonlopun jäljiltä.


Aiheeseen siirtyäkseni muistuttelisin, että minulla on täällä blogissa tosiaan ollut tällainen tiistai-haaste menossa, ja nyt esitelläänkin tämän haasteen yhdeksäs postaus. Haasteessa olen siis testaillut aiemmin itselleni testaamattomia tekniikoita, ja tämän päivän aiheena olisi ombre.

Tässä vielä aiemmin postaussarjassa toteutetut tekniikat:

3. Leimaus

Jäljellä olisi tämän tiistain jälkeen enää kaksi tekniikkaa, nimittäin tikatut kynnet hammaslangalla ja ikat kuviot.


Ombrehan tarkoittaa siis lakkausta, jossa jokainen kynsi on lakattu saman sävyn eri tummuusasteella, ja järjestys on tummimmasta vaaleimpaan tai toisin päin. Siispä hyvin simppeli manikyyri, eikä mikään erityinen "tekniikka" sinänsä, mutta kun olin sen listaan laittanut enkä tällaista ollut aiemmin toteuttanut halusin sen nyt kuitenkin tehdä.


Ombren hankaluus onkin lähinnä sen koristelussa. Kun kaikki kynnet ovat eri sävyisiä, eikä liukuvärin yhtenäisyyttä halua rikkoa, turvallisinta on koristella kynnet samalla tavalla keskenänsä. Mitään yliampuvaa ei kuitenkaan ehkä kannata kokeilla ettei kädet muistuta aivan sekasortoa, joten pientä pohdintaa saa siinä asiassa harrastaa. Itse päädyin hyvin yksinkertaiseen ratkaisuun, sillä pidin ombresta jo ilmankin koristeluita ja lisäsin siihen sitten vain kimallusta Nfu Oh:n shimmerisestä flakielakasta, numerosta 48. 


Vaikka lakkaus on yksinkertainen, olen täysin myyty sille! Nämä ovat jälleen kategoriasta "prinsessa-kynnet", ja niinkuin te tiedätte, siinä on kategoria minun makuuni ;)


// Hello lovelies, it's Tuesday now and at least at here Finland it means that Easter holidays are over and we can say bye bye to late alarms!  It's not even a bad thing thought I haven't done almost anything during this little holiday so I'm kinda missing school already. 

As you hopefully remember, I've had this Tuesday-challenge going on in my blog and it's called "Untested techniques Tuesday" and during it I've been testing some nail art techniques that I haven't tried before. Today's technique is ombre.

Here are the techniques I've already tested at this challenge:


And after this Tuesday there are two techniques still coming:  quilted pattern and ikat nails.

Ombre means manicure where every nail have been polished with different shades of one color to make one kind of a gradient. I choose pink to be my color and the polishes I used are there in the last pic above. At last I wanted to get a little sparkle on my nails so I applied one coat of Nfu Oh's shimmery flakie polish, number 48 onto every nail and finished them up with my top coat.  Even thought these were quit a simple looking, I still liked them a lot. *** IsaDoran lakat saatu maahantuojalta  // IsaDora's polishes were sent to me for testing

22 kommenttia:

 1. Näääää on niin ihanat hempukat ! Ihastelin jo fb :) ♡

  VastaaPoista
 2. Mä en muista milloin olisin tehnyt Ombre -kynsiä. :) Täytyykin korjata asia, noi kun näyttää todella kivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Korjaapa ihmeessä, ombre on meinaan tosiaan ihanan näkönen kynsillä :)

   Poista
 3. Voi että, näää on kyllä niin nätit! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet! Tosi kauniit ombre-sävyt sulta löytyi :) Mä tykkään kovin ombreista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Helmi! Ombret on kyllä kauniita, en ole vain aikaisemmin saanut aikaiseksi tutkia että löytyisikö omista varastoista ombreen soveltuvia lakkoja :)

   Poista
 5. Ompas kaunokaiset kynnet! Mulla ei varmaan riittäis lakkoja ombreen.. :D Täytyis korjata josain vaiheesa. d:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos! :) Ja se asia tosiaan kannattaa korjata, ombre kun on hirmu ihana tapa koristella kynnet :)

   Poista
 6. Oi, nämä on niin herkut ja nuo värit on ihania ! :)
  Siitä on muuten ikuisuus kun on itse viimeksi tehnyt, pitääkin laittaa korvan taa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, hurjasti! Ombrella saa kyllä aika ihanan efektin aikaiseksi, tykkäsin näistä itsekin kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥