sunnuntai 10. toukokuuta 2015

SinfulColors: Vacation Time

#ablecs15 -haasteessa mennään jo viikolla numero 13, ja tämän viikon viimeisenä aiheena olisi "Paint it with a Pantone" eli tarkoituksena olisi käyttää jotakin Pantone-väriä tämän teeman lakkauksessa. Itse valitsin sävyni Pantonen vuoden 2015 Spring Color Reportista, ja se on nimeltään Sandstone.


Kynsimiitissämme 18.4. oli yhtenä sponsorina Ninja, mutta heidän pakettinsa hukkui matkalla. Paketti saatiin kuitenkin palautettua Ninjalle, ja me saimme sitten koodit Ninja.fi -verkkokauppaan joilla saimme yhden ilmaisen vapaavalintaisen SinfulColorsin kynsilakan postikuluitta, ja halutessamme myös toisen puoleen hintaan. Itse tilasin tietysti kaksi, ja toinen näistä, nimeltänsä Vacation Time, sopikin mainiosti tähän teemaan sen vastatessa ainakin omasta mielestäni hyvin paljon Pantone-sävyä Sandstone.


Vacation Time on sävyltään ruusunpunaiseen taittava tummahko nude ja koostumukseltaan lakka on hyvin käyttäytyvä creme. Ylläolevissa kuvissa on kaksi kerrosta Vacation Timea ilman päällyslakkaa, ja tämä riitti peittämään pitkät kynteni mainiosti. Jo ensimmäinen kerros antoi lähes täysin peittävän lopputuloksen, ja toisen lisäsin vain varmistukseksi. 

Minulla oli ennestään pari SinfulColorsin lakkaa, ja nyt voin jo kertoa että ehdottomasti pidän tästä merkistä. Hinnaltaan nämä ovat edullisia (Ninjassa 4,95€ / 15ml puteli) ja laadultaan mainioita. Ainoastaan suti on mielestäni vähän turhan kapea, mutta se kuitenkin imee lakkaa mukaansa kuin sieni joten suurempia ongelmia en senkään kanssa kokenut.


Koristeluiksi tein tällä kertaa skitletten. Peukaloihin ja nimettömiin lisäsin kerroksen Essencen tekstuurilakkaa Hello rosya, keskisormiin leimasin kukkakuviota Konadin valkoisella XL-laatasta 48 ja etusormiin sekä pikkurilleihin päätyi parit lasistrassit*.


Tykkäsin tästä lakkauksesta kovasti, ja Vacation Time iski omaperäisellä sävyllänsä ja hyvällä laadullansa. SinfulColorsin lakat ovat juuri rantautumassa Suomeen ja pian niitä saa Ninjoista ja Prismoista ihan ovesta sisään kävelemällä, mutta tämän lisäksi niitä on helppoa tilata myös Ninjan verkkokaupasta kynsilakat-kategoriasta.

Ninja halusi tarjota myös teille lukijoille alekoodin näitä lakkoja varten, joten koodilla DJ86T5YK saatte 15% alennuksen tilatessanne SinfulColorsin lakkoja Ninja.fi -verkkokaupasta! 


Rentouttavaa sunnuntaita kaikille, muistakaapa muistaa Äitejä!
*** Strassit saatu testattavaksi Inkki Pinkiltä, SinfulColorsin lakka miitin kautta Ninjalta

14 kommenttia:

 1. Tykkään tästä lakkauksesta! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakka ja ihana lakkaus! Huh kun sun kynnet on jo pitkät:) pantone-kynne oli tosi vaikeat ja multa ei löytynyt yhtään just sopivaa väriä ja mielikuvituskin alkoi jo loppua.. Joten mun kynsillä on sävy jossa on jotakin kolmen eri vuoden pantone-värien ominaisuuksista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Ja hui, viimeksi kun mainitsit että kynteni ovat jo pitkät, ne katkesivat heti seuraavana päivänä keskikohdalta :D

   Mutta hei, eiköhän tuo Pantone-aihe nyt kuitenkin ollut aika tulkinnanvarainen, eli ei hätää vaikkei ihan nappiin osunutkaan :) Hieno oli lakkauksesi silti! :)

   Poista
 3. The sinful colors is nice an so is the manicure!
  I like very much the combination with the essence Hello rosy!

  VastaaPoista
 4. Onpa erikoinen sävy tosiaan! Kauniin lakkauksen olet tehnyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! Tämä sävy on vähän tämmöinen mummomainen, mutta jotenkin iskee muhun hirveästi juuri nyt :)

   Poista
 5. Todella nätit kynnet, vaikka tuo lakan väri ei oikein ole sellainen joka iskee, mutta koristeluiden kanssa toimii hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Tämä sävy onkin vähän tämmöinen mummo, eikä ihme ettei ole kaikkien mieleen :)

   Poista
 6. Tykkään molempien sävyistä ♡ nudekynnet itsessään on suosikit mulla, en oo sen enempää kynsin lähiaikoina panostanut, paitsi vappuna oli neonpinkkiä ja lepardia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja nudekynnet on kyllä kauniit yksinkertaisuudessaan :)

   Poista
 7. Kauniin värinen nude ja upee lakkaus! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥