sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kapinallinen Rubiini

Testaamattomien lakkojeni joukossa on maaliskuusta asti majaillut yksi erityisen kaunis tapaus, nimittäin Delush Polishin Rebellious Ruby. Tämä kuuluu merkin Head Over Heels -kokoelmaan, ja on edelleen saatavilla Cesarsshopilla, josta olen sen itsekin hankkinut.
 Kyseinen lakka on jäänyt odottelemaan, koska en ole aikaisemmin keksinyt sille sopivia koristeluita. Miten sitä muka koristelisi hengästyttävän kauniin punaisen lakan, joka on täynnä hologlittereitä? Talvella asian ratkaisisi joulu-aihe, mutta näin kesän korvilla inspiraatiota ei syntynyt.


Sitten eräänä päivänä vaan päätin ilman mitään suunnitelmia sutia lakan kynsilleni. Ja voi että kuinka kadutti, etten ollut aiemmin niin tehnyt! Kuvat on otettu sisätiloissa auringonvalon puuttuessa, mutta se kimaltelee silti upeasti. Rubiininpunainen lakka on pakattu täyteen erikokoisia ja mallisia hologlittereitä jotka suorastaan säkenöivät auringossa, eikä tämän kanssa ole erityisemmin väliäkään onko sitä koristeltu vai ei!


Lakka myös käyttäytyi yllättävän hyvin. Ennen lakkaamista pidin pulloa muutaman minuutin ylösalaisin jotta saisin mahdollisimman paljon kimallusta kynsilleni. Runsaasta glitterisyydestään huolimatta lakka asettui kynnelle erittäin siististi eikä yhden yksi glitteri meinannut jäädä törröttämään. Peittävyyteen vaadittiin kolme ohutta kerrosta, ja päälle länttäsin kerroksen Seche Viteä.


Koristellakin tämän halusin ihan periaatteen vuoksi, ja kynsilakoilla maalaamani kukkaset ajoivat asian loistavasti. Ensin siis tein kukkien valkoiset osat Nufun valkoisella, tämän jälkeen punaisia viivoja keskustoihin Kone Helsingin Red Flagilla ja lopuksi rajasin kukat hyvin ohuella siveltimellä käyttäen Nufun mustaa. Keskustoihin lisäsin pikakuivattajan levittämisen jälkeen dotting toolilla Essencen Life is A Beach nimistä tekstuurilakkaa.


Ja kyllähän näillä kelpasi porhaltaa! Jouluisuuskin katosi lakasta alta aikayksikön kun sekaan saatiin kesäisiä kukkasia.Onko teidän helppoa keksiä koristeluja kaikenlaisille lakoille? 
*** Kone Helsingin lakka saatu miitistä

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää lakka on kyllä ihana :)

   Poista
 2. Mielettömän kaunis punainen ! :)) Mulla on vakiokoristelu aina leokuviointi, jos ei muuta keksi. Se on helppo ja nopea ja nykyään mulla ei ole aikaa kynsille enään niin paljon, lakkaukset on simppeleitä. Toukokuun lopulla tein hennakuviointia ja sain ne kuvattua jopa blogiin asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tää onkin :) Hihi, en ollut tehnyt leokynsiä pitkään aikaan, mutta nyt kun sanoit oli heti pakko tehdä yhdet :D

   Poista
 3. Oih, mikä upea punainen lakka! Kauniit on myös koristelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! :) Tää lakka on kyllä ihana :)

   Poista
 4. Oiiii upea lakka! <3 Sairaan hyvin onnistunu nuo kukkaset, itellä se on aina tosi vaikiaa yrittää tehä nuita kukkasia, ku ne ei ikinä vaa onnistu. :D Ja kaikille lakoille ei tosiaan oo helppo keksiä koristeluja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja tällaisten kukkien tekeminen on kyllä melkoisen rasittavaa puuhaa, ei itselläkään tuppaa onnistua kirveelläkään :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! <3 Tää lakka on aivan ihana :)

   Poista
 6. Aivan yber kauniit. <3 Tuo lakka on niin ihanan värinen. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Fani! <3 Tää lakka on kyllä ihana, tosi uniikki :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥