lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesäkuun lakkaukset

Kesäkuu meni viheltäen ohi, ja aletaan jo elämään kesän kuumia aikoja. Ennen heinäkuun lakkauksien esittelyjä voitaisiin kuitenkin tuttuun tapaan tehdä pieni katsaus viimeisen kuukauden räpellyksiin.


Kesäkuu oli itselläni mahdottoman kiireinen, ja niin tuli kynsiäkin lakattua harvinaisen vähän. Osaltaan tähän vaikutti alkukuussa ollut korvaleikkaus ja siitä toipuminen, mutta muutkin hommat söivät aikaa kynsipuuhilta ja lakkauksia tuli blogissakin esiteltyä vaivaiset yhdeksän kappaletta.

Ylläolevasta kollaasista kyllä huomaa, että kesä on käsillä. Vain yksi lakkauksista on selkeästi vuodenaikaan sopimaton (ruskea sekamelska ylärivin oikeassa reunassa) mutta muuten värit ja koristelut ovat ehdottomasti suveen sopivia. Viidessä lakkauksista esiintyy kukkasia, joten voittaja koristelutavoissakin taisi löytyä. 

Omat suosikit näistä olivat alarivin perhoskynnet, mistäs te tykkäsitte eniten? ♥
28 kommenttia:

 1. Aivan ihania kaikkia. <3 Harmittaa , etten ole kaikkiin muistanut/kerennyt erikseen kommentoimaan. :/ Ja mulla on menny ohi nuo nakukynnet ruusuilla, wau :) Ne voisi olla vaikka mun suosikit näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :') <3 Itsekään en aina ehdi jokaiseen postaukseen kommentoimaan, vaikka haluaisin, mutta tärkeintähän se on että edes joskus jättäisi puumerkkiä omasta mielestä mielenkiintoisiin postauksiin :)

   Poista
 2. Upeita kaikki<3 Mun lempparit on ehottomasti perhoskynnet ja ruusut :)

  VastaaPoista
 3. Nuo perhoskynnet ja seilorit on kyllä upeimmat. <3 Mut kauniitahan nuo on kaikki. :D

  VastaaPoista
 4. Eikää, eihän näistä osaa millään valita omaa lempparia!:D Oot niin hirmu taitava. Kyllä noi perhoskynnet on ihan mahtavat joten sanotaan vaikka että ne on lempparit. Mutta ihan totta, ei näistä vaan osaa valita täysin suosikkia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! <3 Perhoskynsiin olin itsekin todella tyytyväinen kun ne valmistuivat :)

   Poista
 5. Alarivin eka ja kolmas mun lempparit.

  VastaaPoista
 6. Kaikki on niin hurjan hienoja, että olen koko päivän yrittänyt miettiä suosikkia. Ehkä ne on kuitenkin alarivin eka ja toka :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi et kai! Höpsö :) Ihana kuulla että tykkäilet :)

   Poista
 7. Mäkin taidan kallistua perhoskynsien puoleen! Kaikki tosin kyllä onnistuneita lakkauksia, vaikka alarivin kolmannet eivät ihan mun makuun istukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fiiia kehuista ♥ Kaikki ei ole kaikkien mieleen, niinhän se menee :)

   Poista
 8. Beauiflu manicures. I like a lot the one with the anchor and the one with the roses! :D

  VastaaPoista
 9. Perhoset on munkin lempparit :)

  VastaaPoista
 10. Kaikki on kauniita, lempparit on nuo missä on ankkuri :))<3

  VastaaPoista
 11. teet kyllä aivan upeita kynsiä :o lempparit näistä on kyllä yläriviltä 2,3 ja 5 :)

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos paljon! Kiva että tykkäät :)

   Poista
 12. Tämä kuun lakkojen kerääminen samaa postaukseen on todella hyvä juttu! Joskus postauksien lukemisessa jää jälkeen ja sitten on hienoa näin kertauksena saada kaikista kuun lakkauksista kuvat. Kiitos, näistä saa taas inspistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa että tästä on iloa! Itseäkin helpottaa näiden tekeminen, kun näkee kerralla mitä kaikkea on tullut tehtyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥