tiistai 7. heinäkuuta 2015

Musiikkia kynsilleni

Leimaamista tulee harrastettua nykyään hyvin harvakseltaan, sillä tuntuu ettei se oikein ota luonnistuakseen. Harjoittelu kuitenkin tekee mestarin, joten päätin kaivaa pitkästä aikaa stamperin esille!


Lakkasin siis aluksi etusormiin kaksi kerrosta Nufun mustaa, ja muille kynsille yhden kerroksen Trindin CC 107 shimmeristä ranskislakkaa. Tämän jälkeen tuputtelin kaikkiin paitsi etusormiin glitterliu'ut meikkisienellä ja China Glazen Full Spectrumilla. 

Kynnet näyttivät kauniilta jo näin, ja halusinkin jättää liukuvärin melko näkyväksi. Leimaksi siis valikoitui Pueen 62 -laatan nuottikuvio, ja senkin leimasin vain keskisormeen ja nimettömään. Leimauksessa käytin Konadin helmiäismustaa.

Peukaloihin ja pikkurilleihin lykkäsin koristeeksi pari strassia tyviin ja viimeistelin lakkauksen kerroksella Seche Viteä.


Näitä kynsiä olisin mielelläni katsellut pidempäänkin, mutta lakkauksesta seuraavana päivänä tehtiin suursiivous kotiimme ja hellaa hankaillessa lakkausten kärjet kulahtivat oikein "kauniisti". Pitää kyllä muistaa tehdä glitterliukuja useammin!


Vielä muuten sellaista asiaa, että huomenna illalla lähdemme miehen kanssa Viroon kahdeksi viikoksi, joten postailutahti harvenee jonkun verran. Kokonaan en kuitenkaan katoa ja postauksia on jo jonkun verran valmiinakin matkaa varten. Ihanaa kesäloman viettoa kuitenkin kaikille, Suomeen palaan kuun loppupuolella ja silloin postauksia ilmestyy taas normaalissa tahdissa!

22 kommenttia:

 1. Olen kuule miettinyt pääni puhki miten näitä Chinan glittereitä voisi käyttää. Ja sinähän sen nyt näytit! Glitterliuku tietenkin. Aivan huiman kauniit kynnet :). Nyt munkin pitää kaivaa nämä lakat esiin. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ole hyvä vain! Ja hurjasti kiitoksia kehuista ♥ Täällä olenkin jo meren toisella puolella, mukavaa on, kunhan sääkin vähän paranisi :) Onneksi aurinkoa ei tarvita shoppailuun :D

   Poista
 2. Oli niin ihania kynsiä että oli liityttävä lukijaksi <3
  http://ppavee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tervetuloa! Kiva kuulla että räpellykseni miellyttävät silmää :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Virossa jo ollaankin, ja ihan mukavasti on reissu alkanut, shoppailun merkeissä ;D

   Poista
 4. Oi miten ihanat glitterliu'ut ja leimaukset :). Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomamatkaa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ♥ Reissussa jo ollaankin, kunhan sää paranisi niin saisi loman kunnolla käyntiin :)

   Poista
 5. Kauniit ja glitteriliuku toimii aina ! <3 Mukavaa reissua teille ! :)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) <3 Mukavalta ainakin reissun alkupuoli jo vaikuttaa, kunhan aurinko paistaisi vähän enemmän :)

   Poista
 6. Aivan mielettömän upeat kynnet! Tykkään! ♡

  VastaaPoista
 7. Vau! Tosi aivan ihania noi glitter liu'ut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥