maanantai 13. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin

Kolmas kerta toden sanoo, eikö? Kahden kynsikatastrofin jälkeen päätin siis lähteä liikkeelle mahdollisimman simppelillä idealla, ja toteuttaa kynnet pantterikoristeluilla. Pohjalakaksi valitsin yhden lempparini, eli Essien Parka Perfectin joka peittää kahdella vaivattomalla kerroksella ja kuivuu nopeasti.


Parkan jälkeen ei turhia siivottaviakaan jäänyt, niin nätisti se levittyi kapeasta sudista huolimatta. Pääsin siis nopeasti koristelujen ääreen, ja ne syntyivät myöskin vallan helposti.

Aluksi tein siis hopeat täplät O.P.I:n DS Radiancella, ja tämän jälkeen mustat alueet Nfu Oh:n mustalla. Koko kuvion väkersin apunani hammastikku, joka on muuten vallan oiva apuväline tällaisiin pieniin koristeluihin.


Lakkauksen viimeistelin Sechellä, ja pitkästä aikaa olin tyytyväinen lopputulokseen. Seuraavana päivänä tein kuitenkin jo taas uuden lakkauksen, sillä onhan tällainen yksivärinen pantteri nyt kieltämättä vähän tylsä. Mitä koristelutyyliä te käytätte kun haluatte olla varmoja onnistumisesta?
26 kommenttia:

 1. Ihanat pantterikynnet! :) Mä koristelen aika harvoin omia kynsiäni, yleensä tyydyn yksiväriseen lakkaukseen. Joskus saatan jotain glitter- tai hippulakkaa laittaa kynsille, mutta siihen se yleensä jää :) Leimauslaattoja en ole käyttänyt, tarroja on kyllä joskus tullut kokeiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Glitterlakat on kyllä ihania kiireisen päivän pelastajia, samoin tarrat ja decalit :)

   Poista
 2. Tosi hienot kynnet! Tuo Parka Perfect on kauniin värinen ja pantteripilkut sopivat kivasti sen kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Parka Perfect on kyllä syystäkin yksi lempparini :D

   Poista
 3. Miten sä osasitkin tehdä nää just nyt, kun eilen lueskelin Nail It! -lehdestä pantterikynsistä ja mietin josko tätä uskaltaisi kokeilla itsekin. Kyllä mä kuule nyt menen poistaan lakat ja teen pantterit, kun nämä sun kynnet on niin upeat :). Miten sä maltoit edes poistaa nämä kaunokaiset... Parka Perfect on <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa olla inspiraatioksi! Kohta sä et enää muuta teekään kun näitä, kun on niin kivoja ja helppoja :D Ja joo, Parka Perfect on kyllä nimensäkin mukaisesti perfect <3

   Poista
 4. Kauniit kynnet ja ihana tuo lakka! *_*

  VastaaPoista
 5. Tarvis ittekin kokeilla joskun tuhertaa noita pantterikuvioita. Veikkaan silti, ettei lopputulos ole lähellekkään tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa testaa! Varmasti tulee upeat, ei tämä kovin vaikeaa ole :)

   Poista
 6. Tosi kauniit kynnet! Tyylikkäästi oot asetellut tuon pantterikuvion kynnelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Pantterikuvio on kyllä kiva, kun sen kanssa ei helposti voi epäonnistua :)

   Poista
 7. Oi miten ihanat. <3 Hyvin oot onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Pantterikuvion kanssa ei onneksi kovin helposti epäonnistu :)

   Poista
 8. Ihanat pantterit :) Nyt mä alan viimein kyllä pitää sitä listaa lakkaustekniikoista mitä pitää kokeilla. Kirjoitan ensimmäiseksi itse maalattu leopardi. Jokusen kerran on ollut leopardikuosi kynsillä, mutta ei kuitenkaan itse maalattuna vaan leimattuna.

  Itse suosin vastaavassa tilanteessa rankalaista, johon lisään vähän glitteriä päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) <3 Olis kyllä kiva nähdä sun pantteritoteutus, eli äkkiä kokeilemaan siitä! :)

   Ja sä oot kyllä ihan mestari ranskiksissa, en siis yhtään ihmettele valintaasi :) Mulle ranskikset vaatii aina hirveesti suunnittelua ja viitsimistä :D

   Poista
 9. Ihanat<3 Jos mä haluun olla ihan sata varma onnistumisesta, ni teen glitterliu'un vanupuikolla kynsien tyveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Glitterliuku on kyllä yksi omistakin suosikkikoristelutavoistani, siinäkään ei ole kovin helppoa epäonnistua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥