keskiviikko 26. elokuuta 2015

Diamonds

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♥ Tänään olisi tämän 31 päivän haasteen 22. päivä, ja aiheena olisi inspiroitua laulusta. Tämän kanssa menin aivan lukkoon, sillä mieleen ei tullut yhtäkään hyvää kappaletta jonka pohjalta olisi ollut helppoa toteuttaa kynnet. Jostain ihmeen syystä päädyin sitten Rihannan kappaleeseen Diamonds, sillä olin jo pitkään halunnut koittaa maalata timantteja kynsilleni.

Pohjalakkana on LilyPadLacquerin kaunis I'm Feeling Peachy. Sävyltään lakka on niin vaalea persikka, että omaa pigmenttistä ihoani vasten se näyttää melkein nudelta. Lakassa on kaunis, suhteellisen kevyt holoefekti jota en sitten millään saanut kuviin mukaan, mutta ei se kyllä paljoa muutenkaan esiintynyt.

I'm Feeling Peachya on kolme ohutta kerrosta ja sen päälle maalasin timantit nimettömiin ja peukaloihin ensin Opin hopealla, kimaltelevalla DS Radiancella ja sitten tein Nufun mustalla ääriviivat. Olin ihan tyytyväinen näihin, sillä jopa huonommalla kädellä sain melko nätit timskut aikaan. Pitää ehdottomasti tehdä näitä lisää! 

Koska kynnet olivat jo melko huomiota vievät, päädyin sutaisemaan muille kynsille vain kerroksen Ginan Sparkling Silveriä jonka jälkeen viimeistelin lakkauksen Seche Vite -pikakuivattajalla.

Näyttääkö nuo timantit timanteilta?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

24 kommenttia:

 1. Awwww kui kivat ! <3 Voisit tulla tekemään mulle kynsitaikoja joskus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh kiiiitos! <3 Tulisin kyllä jos et asuis siellä kaukana :)

   Poista
 2. Siis mä en käsitä millä siveltimellä maalaat näitä ihanuuksia? Mun pitäis ilmeisesti hankkia joku kunnon ohut sivellin, kun ei tule mitään. Testasin sellaista ihan ohutta mutta vähän pidempää sutia mutta se meni rikki heti, kun koko töyhtö lähti irti yrittäessäni puhdistaa sivellintä. Sellainen lyhyt ja ohut (hieman kolmionmallinen) taas on jotenkin hallittavampi mutta viiva on ihan liian paksu. En vaan osaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpshöps! Tämä ei ole rakettitiedettä, itsellänikään ei mitään täydellisiä siveltimiä ole. Kaikki vakikäytössä olevat siveltimeni olen leikannut sopivan pituisiksi ja paksuisiksi kynsisaksilla joko liian tuhdeista koristelusiveltimistä tai puhkikäytetyistä akryylisiveltimistä (niissä on kivan tukevat karvat) eli sakset käteen ja testailemaan vaan! Itse toki haluaisin esim. Mosaicin M -siveltimen joka on kovin kehuttu, mutta tällä hetkellä pärjään vielä näillä :)

   Poista
 3. Kyllä vain näyttävät timanteilta, ihanat kynnet ^.^
  Miulle tuli heti mieleen kun näin kynnet ja luin, että inspis on otettu laulusta, niin Cheekin biisi, tiedät varmaan kyllä mikä :D
  Ja nyt se hittolainen soi korvamatona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos Nanne! :) Hahaa, pahoitteluni korvamadosta - ei ollut tarkoitukseni! :D :D

   Poista
 4. Oi että, oot onnistunu täydellisesti! <3 en voi ymmärtää, miten saat tehtyä noin tarkkaa jälkeä?! Mä oon kyllä harjotellu, mut ei vaan onnistu :D ehkä mulla pitäis olla joku superohut sivellin, tai sit mä vaan en osaa... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiiiitos! <3 Sivellin kyllä vaikuttaa paljon - kannattaa testata leikellä vanhoista siveltimistä suurin osa karvoista veke ja yrittää sitten uudestaan :)

   Poista
 5. Mullekin tuli Cheekin biisi ekana mieleen. :D Ihanat kynnet, oot kyllä taitava maalaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Mee! <3 Harjoitus on homman ydin - ja toimiva sivellin :)

   Poista
 6. Näyttää timskuilta! :) Tosi kauniit! <3 Mullaki oli sillon vaikeuksia tuon biisin kans. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Satsuli! :) <3 Tää oli kyllä hankala aihe :D

   Poista
 7. Tosi hienot kynnet! Itselläkin monesti käynyt mielessä maalata timantteja kynsille, mutta en tiedä olisivatko näin hienot. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :) Uskon että olisivat! Ainakin kannattaa ottaa härkää sarvista ja testata, tämä oli oikeasti aika helppoa :)

   Poista
 8. Timanttiteema toimii ja kynnet ovat tosi kauniit!

  VastaaPoista
 9. Näyttää upealta! :) nuo timantit on tosi hienot :)

  VastaaPoista
 10. Tosi upeet timantit ja kynnet muutenkin! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥