maanantai 3. elokuuta 2015

Haastetta elämään

Heippa ihanat! Aina silloin tällöin kynsiblogeissa näkyy erilaisia omaan tahtiin tehtäviä haasteita, ja jo pidempään olenkin halunnut aloittaa niistä jonkun. Valitsin haasteeksi 31 päivän kynsihaasteen, sillä se vaikuttaa erityisen mielenkiintoiselta. Ajattelin nyt yrittää saada tämä haasteen pussitettua niin vauhdilla kuin mahdollista, eli pyrin ainakin postailemaan päivittäin. Välttämättä se ei ole täysin mahdollista, mutta ainakin aion yrittää. 


Haasteen ensimmäinen aihe on punaiset kynnet. Kaivoin siis kaapistani kolme kauneinta punaistani, eli piCture pOlishin Scarletin sekä O.P.I:n DS Reflectionin ja Love Athletes In Cleatsin. Lisäksi nappasin Maybellinen punaisen jellyn, numeron 150 ja lakkasin sillä ensin yhden kerroksen kaikkiin kynsiin. Sen jälkeen tein liukuvärin kolmella ensin mainitulla lakalla (ylimpänä Scarlett) Maybellinen punaisen päälle.


Liukuvärin jälkeen leimasin hämähäkinseitit keskisormiin ja nimettömiin Mimaxilta ostetusta XL-laatasta numero 32, Konadin helmiäismustalla leimauslakalla. Suosittelen muuten vilkaisemaan Mimaxin laattavalikoimaa, sillä heillä on elokuun tarjouksena paljon laattoja puoleen hintaan.

Leimat eivät ole lähellekään täydelliset, mutta jatkan yrittämistä sillä ilokseni sain kuvat tällä kertaa ylös siten, ettei niissä ollut erityisemmin reikiä nähtävissä. 


Loppuihin kynsiin lykkäsin jälleen tuollaisia mustia, öljyefektillä varustettuja strasseja joita olen tilannut Ebaysta aikanaan. Kokonaisuudesta tuli mielestäni ihan nätti, vaikka liukuvärin sävyt erottuivatkin aika kehnosti.Mitäs tykkäätte lakkauksesta? Entä kuinka moni on toteuttanut tämän 31 päivän haasteen?
Ps. Postauksen alussa olevan ohjeistuskuvan väkersin itse, sillä tuntuu ettei netistä löydy yhtäkään kuvaa kunnollisilla tekijänoikeusmerkinnöillä. Tuota saa kuitenkin vapaasti lainata jos joku haluaa, kunhan sitä ei muokkaa tai poista alareunasta tassunjälkeäni. 

28 kommenttia:

 1. Nätti lakkaus! Ihanan punaiset ja näyttävät koristelut :)

  Itse olen vähän laiska aloittamaan haasteita, kun mun postaustahti ei ole yleensä kovin huima, kun ei ehdi montaa kertaa viikossa toteuttamaan monimutkaista lakkausta muilta harrastuksilta ja töiltä niin tuntuu että menisi ikuisuus saada tuollainen päätökseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) ♥

   Ihan ymmärrettävää siis, ettet ala stressauttamaan itseäsi turhaan millään haasteilla :) Mulla vaan nyt on turhankin paljon ylimääräistä aikaa, niin tällaiset haasteet on aina mielenkiintoisia ja tykkään niitä tehdä :)

   Poista
 2. Kaunista punaista:) en oo tehnyt tätä haastetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen jos aika vaan antaa periksi :)

   Poista
 3. Mä oon katsellut kaihoisasti tätä haastetta, mutta on muutenkin niin paljon kokeiltavaa, etten viitsi aloittaa. :) Kieltämättä liukuväri ei kauheasti erotu, mutta siitä huolimatta kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Tällaiset haasteet on ihan mielenkiintoisia, itse ainakin tykkään niiden toteuttamisesta :)

   Poista
 4. Oih, ihanan punaiset kynnet ♡
  Mie tässä aloin kans miettimään pitäisikö miullakin aloittaa joku haaste, joka patistais lakkaileen kynsiä ja innostais postailemaan :) No, katsellaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! ♥ Haasteet on kyllä näppäriä kun niistä saa aina uutta puhtia kynsien lakkailuun :)

   Poista
 5. Hienot kynnet! Mulle tuli ekana mieleen Spiderman punaisen ja hämähäkinseitin yhdistelmästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih samaa mun mieskin sanoi näistä :D Kiitos kehuista :)

   Poista
 6. Heivain! Sinua odottaa haaste blogissani osoitteessa: http://jobemine.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kivaa! Tämän haasteen kyllä tein juuri vähän aikaa sitten, joten en ole varma toteutanko sitä tällä kertaa. Kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 7. Mä en varmaan ikuna sais yhtään haastetta alkua pidemmälle. Mä oon hyvä aloittamaan vaikka mitä mutta loppuun vieminen onkin sitten vähän ongelmallista :). Punainen ja hämikset sopii aina yhteen! Mulla on joku heikkous hämähäkinseittileimoja kohtaan, ja ostan kaikki mitä vaan nään. Onneksi en ole törmännyt vielä tähän laattaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä jotenkin tykkään tehdä haasteita, jotenkin se on kauhean mielenkiintoista puuhaa :)

   Poista
 8. Pitäisköhän minunkin aloittaa tämä haaste? Seuraan mielelläni mitä ihanaa aina keksit, tämä oli hieno aloitus haasteelle! Saatan lainata tuote kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) ♥ Ja aloita ihmeessä, olisi mielenkiintoista seurata sun versiota tästä :) Ja niinkuin sanoin, kuvaa saa vapaasti lainata :)

   Poista
 9. On kyllä hienot kynnet, upeat nuo punaset lakat. <3 Määki oon tehny tuon 31 päivän haasteen mut jonku muun vastaavan vois joskus alotella taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Tää haaste on kyllä tosi mukava :)

   Poista
 10. Siis ihan sairaan makee seittikuvio, nää on ihan täydelliset Spiderman-kynnet :)! Mä oon vähän huono noissa haasteissa, koen ne jotenkin rajoittavina ja mua alkais ahdistamaan jos yrittäisin tehdä haasteen mukaan kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! ♥ Mieskin totesi näistä tulevan mieleen Spiderman, vaikken itse edes osannut ajatella asiaa siltä kantilta :D Ja haasteissa on toki puolensa ja puolensa, itse koen ne enemmänkin mielenkiintoisina ja mukavina, kunhan ei ota liikaa paineita niiden kanssa :)

   Poista
 11. Upee lakkaus! Täytyy varmaan joku tämmönen haaste alottaa sit ku joskus sadan vuoden päästä saan sen aakkoshaasteen loppuun asti tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! ♥ Aakkoshaasteen meinasin itsekin ensin aloittaa, mutta kallistuin sitten tämän puoleen :)

   Poista
 12. Taidanpa napata tä haasteen itselleni, kun inspiraatio on ollut vähän hukassa viime aikoina :/ Mut tosi kivat värit tässä lakkauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä, olisi kiva katsella sun versiota tästä :)

   Kiitos kehuista ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥