torstai 27. elokuuta 2015

Ihania uutisia


Huomenta kaikille! Minulla on tällä kertaa kerrottavani ihania uutisia blogistani, nimittäin olen saanut uuden yhteistyökumppanin: Mi Nailsin Mirva otti minuun yhteyttä vähän aikaa sitten, ja kyseli, josko haluaisin lähteä hänen kanssaan yhteistyöhön. Ilahduin ehdotuksesta kovasti, ja tottakai siihen myös suostuin. Aivan ensimmäiseksi sain valita jonkin verran tuotteita testattavaksi ja esiteltäväksi blogissani, aloittelen nyt siitä ja sitten katsellaan mihin suuntaan tämän yhteistyön kanssa mennään.

Mi Nails on kynsitarvikkeita myyvä verkkokauppa, ja sillä on oma liike Turussa. Verkkokauppa on startannut noin vuosi sitten. Mi Nailsilta löytyy muun muassa tuttuja O.P.I:n, Orlyn ja Zoyan kynsilakkoja, sekä monia sellaisia merkkejä joiden tuotteita ei muualta Suomesta saa. Näihin kuuluu muun muassa Nail Pattern Boldness sekä Foxy Paws. Juuri vähän aikaa sitten liike on lanseerannut omat vinyylinsä, Mi Vinylsit, jotka ovat ainoita Suomesta saatavia vinyyleitä... Aika mielenkiintoista, eikö!

Itse sain heti ensimmäisenä testiin kaksi lakkaa Dance Legendiltä, eli Blamen ja Divinen Mist Ways -kokoelmasta. Sain myös O.P.I:n lakat Number One Nemesis sekä Live.Love.Carnavalin ja Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajan. Lakkojen lisäksi sain testattavaksi kolme arkkia uusia Mi Vinylsejä.

Olen hyvin innoissani tästä uudesta yhteistyöstä, mutta haluan vielä painottaa, että edelleen tässäkin yhteydessä testaamistani tuotteista tulen aina antamaan rehellisen mielipiteeni. Se on ollut blogin aloitettuani aina periaatteeni, enkä tule sitä muuttamaan. Jos mieleen tulee jotain kysymyksiä aiheeseen liittyen, vastailen niihin mielelläni niinkuin kaikkiin muihinkin kysymyksiin.


Mi Nailsin sivuille pääset tästä ja sivupalkista löytyy myös nykyään heidän linkillinen logonsa. Tällä hetkellä Mi Nailsilla on lauantaihin saakka kestävä Foxy Pawsien ennakkomyynti käynnissä, ja suurin osa valikoiman muista tuotteista on hurjassa alennuksessa! Suosittelen piipahtamaan :)

26 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva uutinen! :) mäki oisin tuollasessa tilanteessa todella malttamaton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Kyllä tässä vähän teki mieli pomppia seinille kun halusi päästä jo aiemmin kertomaan asiasta :D

   Poista
 2. Oi kuinka kivaa! Uskon oman lyhyehkön kokemukseni pohjalta, että tulee olemaan mukava yhteistyökumppani. :) Maltan tuskin oottaa tulevia testauksia tai juttuja, koska pääsen sitten itse liikkeeseen hypistelemään, jos törmään täällä blogissa johonkin ihanuuteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee olemaan :) Kiva, että kiinnostusta riittää lukijoidenkin puolella tämän asian suhteen, nyt olen vielä enemmän innoissani näiden testijuttujen kanssa! :)

   Poista
 3. Ihania lakkoja sait testattavaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta yhteistyökumppanista, veikkaan, että tulee molemmille pitkä ja antoisa yhteistyö <3 :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea myös täältä uuden yhteistyökumppanin johdosta! ^.^

  VastaaPoista
 6. Onnea yhteistyöstä <3 Ai että kauniita lakkoja ja tuo pikakuivattava on tämän hetken paras tuote;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tuota pikakuivattajaa jo vähän olenkin testaillut, ihan huippua tavaraa :)

   Poista
 7. Paljon onnea yhteistyöstä (: Ja pakko kommentoida viel et tykkään sun blogista hirveesti. En oo kiinnostunu kynsien laitosta, mut jos olisin ni sun blogi olis kyllä ihan ykköspaikka ettiä inspiraatiota ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja ohhoh, ihanaa kuulla että blogini miellyttää silmää vaikket kynsien laitosta olekaan kiinnostunut. Kiva, että piipahdit! :)

   Poista
 8. Paljon onnea uuteen yhteistyökuvioon! Jäänkin odottelemaan mielenkiinnolla, mitä mieltä olet tuosta NPB:n Digital Flash -päällyslakasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Siitä tulossa postausta piakkoin, hyvin tyytyväinen olen siihen tähän mennessä :)

   Poista
 9. Oi ihanan värisiä nuo O.P.I:n lakat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä ovat, mielenkiinnolla odotan että miltä näyttävät kynsillä :)

   Poista
 10. Paljon onnea uudesta yhteistyöstä. :)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea uudesta yhteistyökumppanista :) ihania lakkoja sait testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tinkerbell! :) No on kyllä nyt monenmoista herkkua testattavaksi :)

   Poista
 12. Vau! onnea uudesta yhteistyökumppanista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥