lauantai 8. elokuuta 2015

Kirjavan violettia


Reilu kuukausi sitten sain yhteistyökumppaniltani Inkki Pinkiltä jälleen paketin jossa oli tuotteita testattavaksi. Paketista löytyi aiemmin esiteltyjen sabluunoiden ja kynsiteippien lisäksi fimoja sekä irtoglitteriä. Irtoglitteriä en ole saanut vielä aikaiseksi testata, mutta fimojen testaamattomuus johtui lähinnä siitä ettei pötkön mukana tullut fimoleikkuria jota minulla ei myöskään ennestään ollut. Viron reissulla ostin kuitenkin kyseisen leikkurin ja pääsin näin ollen fimoja testaamaan.


Haasteen tämän, eli kuudennen päivän aiheena on violetit kynnet. Violetti on mielestäni nätti väri, mutta aina kun lakkaan sen kynsille minun on lähes mahdotonta keksiä sille koristeluita. Tällä kertaa keksin saamieni fimojen sopivan hyvin violetin lakan kanssa ja aloin suunnittelemaan kynsiä niiden pohjalta.

Pohjaväriksi valikoitui O.P.I:n Purple with a Purpose, ja sitä on kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Tämän päälle tein ruudukkokuviota ohuella striperilla ja erilaisilla käteenosuneilla lakoilla, ja kynsien keskelle asettelin yhdet Inkki Pinkiltä saadut kukkafimot. Vaikkei fimot yleensä olekaan suosikkejani koristeissa, niin tällaisissa kynsissä ne näyttivät kyllä vallan suloisilta!


Fimoista vielä sen verran, että niissähän ei ollut mitään moitteen varaa. Fimoleikkurilla pötkö leikkaantui helposti vailla minkäänlaisia ongelmia, ja kuviokin oli mielestäni sopivan neutraali vaikka värikäs olikin. Tämän linkin takaa löydät fimopötkösekoituksen joka maksaa 68 senttiä ja siihen sisältyy viisi erilaista pötkylää. Jos leikkaaminen kuitenkin tuskastuttaa, on Inkki Pinkillä valikoimissaan myös valmiiksi leikattuja fimoja edullisin hinnoin.Mitäs tykkäätte kynsistä? Kuinkas usein te käytätte fimoja?


Aiemmat 31 päivän lakkaukset:

*** Fimot saatu testattavaksi Inkki Pinkiltä, postauksen linkit ovat vain helpottamassa teitä enkä hyödy klikkauksista mitään

26 kommenttia:

 1. Kääks, kun nää on hienot! Violetti on niin upea väri ja sit sä oot vielä mennyt ja tehnyt nuo ihanat ristikkoraidat näihin. Ooksä joku kone nainen, kun saat tollaisia viivoja aikaiseksi :)? Fimoista mä en yleensä piittaa, mutta tähän nää kyllä istuu oikein mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitoss! <3 Viivat on yllättävän simppeleitä tehdä, kunhan vaan on hyvä suti ja pöytä johon käsiä nojata ;)

   Poista
 2. Vitsit, ihanat! Miten ootki saanu nuin tarkkaa jälkeä nuista viivoista, vautsivau. :o Haa mullaki on tällä hetkellä fimoja kynsillä, ne on kivoja mut aika harvoin niitä laitan kynsiin, jotenki on niin vaikia saada sopiin ne lakkauksiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! :) Viivat saa tehtyä sujuvasti hyvällä siveltimellä ja käsiä pöytään tukien :) Mielipiteeseeni fimoista yhdyn kyllä täysin, jotenkin fimot näyttää harvoissa lakkauksissa niin hyvältä että niitä jaksaisi kaapista kaivaa.

   Poista
 3. Oi ihanat!<3 Mulla tulee tosi harvoin käytettyä fimoja, jostain syystä en vaan osaa yhistää niitä lakkauksiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi <3 Fimot ei oikein omiinkaan lemppareihin koristeissa kuulu juuri mainitsemastasi syystä johtuen :D

   Poista
 4. Siis sä olet kyllä käsinkoristelussa ihan mestaritasoa! Ihan järjettömän upeat koristelut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, hurjasti kiitoksia! ♥ Tässä kokoajan tätä käsinkoristelua koitan harjoitella, se kun kiehtoo itseä eniten :)

   Poista
 5. On kyllä vallan kauniit kynnet ^.^
  En kyllä itse muista milloin viimeksi olisin käyttänyt kynsillä fimoja, aikoinaan niitä tuli hommattua ihan mieletön läjä ja helmerin laatikon pohjalla ne nykyään aikaa viettää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Fimoja tulee kyllä itselläkin käytettyä hyvin harvoin :)

   Poista
 6. Värihän on aivn mahtava ja noi viivat? huh, onko upeet, no on! Fimoja en oo käyttänyt mutta kuten jo totesit tässä ne näyttävät siltä että nehän kuuluvat siihen :)

  VastaaPoista
 7. Nätti lakkaus ja kivasti nuo fimot sopii siihen koristeeksi. :)

  Omistan kyllä fimoja, mutta en ole tainnut saada niitä vielä kertaakaan kynsille asti. Kivan näköisiä ne mun mielestä on, mutta hajoan aina siihen että en saa asettumaan niitä kynnelle. Reunat meinaa aina jäädä töröttämään, enkä usko että niin asennettuna pysyvät kauaa.

  Miten hyvin sulla pysyivät nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! :) ♥

   Fimot kyllä pysyy harmillisen huonosti, ja vaativatkin yleensä useamman lakkakerroksen päälleen jotta pysyisivät. Itse olen nyt tämän haasteen vaihdellut lakkauksia päivittäin, joten kunnon päällyslakkapisaraan upotetut fimot pysyivät matkassa mukana tarvittavan ajan. Useampaa päivää tuskin pysyisi vaikka kuinka varoisi.

   Poista
 8. Fimot on kyllä vähän jäänyt ja niitä ei ole tullu hetkeen käytettyä. Näissä sun kynsissä ne kuitenkin näyttää todella hyvälle, niin kuin myös koko lakkaus. <3

  VastaaPoista
 9. Tosi nätit kynnet ja nuo fimot viimeistelee koristelut kivasti ! :)
  Mulla on violettien lakkojen kanssa sama juttu, ne on tosi kauniita mutta kun pitäsi koristeluita keksiä niin se tuntuu niin vaikeelta. Fimoja multa löytyy valmiiksi leikattuina ja tooosi monta pötkylää joita on tullut harrastuksen alussa hommattua. Siltikin niille on tosi vähän käyttöä vaikka niissä kivoja kuvia onkin, en vaan osaa yhdistää niitä lakkauksiin. Toisekseen valmiista pötkäistä en osaa leikata tarpeeksi tasaisen ohuita suikaleita joten sekin niiden käyttämistä on hidastanut. Pitää varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa fimoja käyttöön useammin ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Fimot ovat kyllä vähän hankalia monella tapaa, mutta kyllä niitäkin on välillä kivaa vaihtelun vuoksi käyttää :)

   Poista
 10. Tosi upeet! Mä en oikeen tykkää fimoista, mutta näissä kynsissä noi kukat on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ihanaa kuulla että sain sut katsomaan positiivisesti jotain mistä et yleensä tykkää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥