keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kukkasia sateenkaaren väreissä


Jatketaan sitten 31 päivän haasteen parissa! Tämän eli yhdeksännen päivän aiheena on "rainbow nails". Olen kerran tehnyt sateenkaarilakkauksen josta en pitänyt sitten vähääkään, joten päätinkin tällä kertaa tuoda saateenkaaren kynsilleni lähinnä väreissä.


Koska O.P.I:n Color Paintseissa väriä riittää, niiden kanssa oli helppoa toteuttaa tämän päivän haastekynnet.

Pohjalle lakkasin siis aluksi kaksi kerrosta Color Paints -kokoelman hopeista Silver Canvasia. Se levittyi nätisti eikä raidoittunutkaan turhan häiritsevästi, ja peittävyyskin oli loistava. Tämän päälle olisin halunnut leimata jotain väritettävää kuviota, mutta siinä vaiheessa iski ahdistus. En yksinkertaisesti omista mitään sellaista laattaa jossa olisi sellaisia kuvioita, joita olisi helppoa lähteä värittämään.

Tein sitten hätäisen päätöksen ja maalasin kynteni täyteen erilaisia kukkasia, vähänniinkuin maalasin eilen näyttämäni testikukankin. Huomasin kuitenkin kukkien näyttävän vähän sottaisilta ja olevan turhan pieniä vasta väritysvaiheessa, enkä osannut olla niihin erityisen tyytyväinen.

Color Paintseilla sain kuitenkin kauniisti kukkasiin esille kaikki sateenkaaren värit, ja jotenkin tuo simppeli värittely sai mieleni taas rauhoittumaan eikä lopputulos sitten kirkkaammin ajatuksin näyttänytkään niin pahalta kuin aluksi kuvittelin.
Ainiin, jotkut varmasti muistavat taannoiset korvaongelmani, josta en ole sittemmin maininnut puolella sanallakaan. Eli niinkuin kerroin, korva alkoi ongelmoimaan viime syksynä ja sinne syntynyt kolesteatooma (kroonisesti tulehtunut kudos) poistettiin leikkauksessa kesäkuun alussa, jolloin myös korvakäytävääni "laajennettiin". Leikkaushan meni silloin hyvin, mutta korvaa piti varoa seuraavat viikot ja varmistusta mallikkaasta paranemisesta ei ollut saatavilla - ennen kuin tänään. Kävin siis juuri korvalääkärillä kontrollissa, ja korva todettiin oikein nätisti parantuneeksi ja siistin näköiseksi. Vitsit, että olenkin iloinen!

Mitäs tykkäätte kynsistä? Onko teillä jotain vesivärilakkoja kokoelmassanne?


*** Color Paintsit saatu testattavaksi O.P.I:n maahantuojalta Kauneudenkaupalta

20 kommenttia:

 1. Ei voi sanoa taas kun että vautsi! Nää on upeat:) mun kukkaset ei ikinä näyttäisi tältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kiitos! <3 Mutta äläpä vähättele itseäsi, kyllä tällaiset kukat syntyy melko ketterästi kun hetken harjoittelee :)

   Poista
 2. Nää hei näyttää ihan leimoilta! Annapa mulle sivellin ja mustaa maalia niin saadaan kaikki hyvät naurut :). Ihana värikimara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh, kiitos Malle! ♥ On nää kyllä aika kaukana leimoista vaikka mitä sanoisit :D

   Poista
 3. Miusta nää on oikein nätit kynnet ^.^
  Miulla ei oo näitä vesivärilakkoja, mutta kovasti harkitsen hommaavani näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :') <3 Ja kannattaa kyllä hommata, kun niillä saa vaikka mitä jännää aikaiseksi :)

   Poista
 4. Ihana lakkaus :) Tykkään! Mulla on kokoelmassani kolme Essien vastaavaa lakkaa. En tosin ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla niitä.

  Mahtavaa että korva parani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) Testaapa äkkiä niin pääsen ihastelemaan ♥

   On kyllä tosi ihanaa että tuo korva on nyt kunnossa eikä tarvitse enää panikoida sen kanssa :) Kiitos sulle matkan varrella saaduista tsempeistä! ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥