torstai 13. elokuuta 2015

Leimattu liuku strasseilla


Nyt on haasteen kymmenennen päivän aika, ja tänään esittelen kynnet viimeiseen väri-aiheeseen. Kyseessä on siis "gradient nails" ja teinkin sitten liukuvärjätyt kynnet oikein kaikilla mausteilla varustettuna!


Lakkasin kynsille ensin kaksi kerrosta H&M:n Sparkle & Shine Babya, sillä paloin halusta nähdä kuinka O.P.I:n vesivärilakat näyttäytyisivät kultaisen lakan päällä. Liukuväriin valitsin keltaisen Primarily Yellowin sekä oranssin Chromatic Orangen ja töpöttelin niitä pari kertaa meikkisienellä kultaisen pohjavärin päälle. Liukuväristä tuli kauniin sulavalinjainen lähes vaivatta, ja kynsinauhojen siistiminenkin oli helppoa.


Nimettömiin asettelin rykelmän Ebaysta tilattuja mustia strasseja, ja muihin kynsiin pääsi leimat Mimaxilta tilatusta XL laatasta numero 48. Leimat tein mustalla Essencen leimauslakalla, mutta jokaikisen kynnen kärkeen jäi tyhjä kohta jonka jouduin maalailemaan samalla lakalla täydentääkseni kuviota. Lopuksi mattasin leimatut kynnet ja lakkaus olikin valmis ihasteltavaksi. Värimaailma on mielestäni aivan ihana, ja lämpimät liukuvärin sävyt pääsevät hyvin oikeuksiinsa kultaisen lakan päällä!


Nyt kun olen päässyt testailemaan O.P.I:n vesivärilakkoja useammalla tavalla, voin kyllä käsi sydämellä sanoa olevani näihin todella tyytyväinen. Kuvioiden värittelyä minun täytyy vielä harjoitella, mutta koska se on niin mukavaa puuhaa tulen varmasti tekemään sitä usein!
Hopeasta pohjalakasta vielä sen verran, että tykkään siitäkin todella paljon. Usein hopeisten ja kultaisten lakkojen kanssa ongelmaksi käy kynsinauhojen siistiminen ja lakan poistaminen, kun lakka hajoaa kasaksi shimmeriä joka leviää pitkin poikin sormia - mutta ei tämän sarjan hopeisen Silver Canvasin kanssa! Lakka on tasapaksua ilman ylimääräisiä hituloita jotka sotkevat joka paikan, ja siitä jos jostain olen varsin ilahtunut sillä sen poistaminen on ihanan helppoa.


Mitäs tykkäätte kynsistä? ♥


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:

*** O.P.I:n vesivärilakat saatu merkin maahantuojalta Kauneudenkaupalta testattavaksi.

26 kommenttia:

 1. Kivaa nähdä kuva, missä on Essencen leimauslakalla tehdyt leimaukset!
  Olen Essencen leimauslakkoja ostanut, mutta en testannut vielä. Kivaa, että toimivat yhtä hyvin kuin Konadinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että siitä oli iloa! Mulla tosiaan on tuo musta Essencen leimauslakka, ja ihan hyvin se pelittää. Ainoa miinuspuoli on nopea kuivuminen eli kiirettä pitää sillä leimatessa :/

   Poista
 2. Onpa kaunis liuku! Nää opin vesivärit menee mun hankintalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Suosittelen kyllä näiden hommaamista :)

   Poista
 3. huhhuh, nää on todella U P E A T !

  VastaaPoista
 4. Oijoi kuinka upea liukuväri ja tuo leimauskuviokin on niin nätti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh kiitos Tintti! Ei nyt ihan täydellisesti mennyt tuo leima mutta olin itsekin ihan iloinen näistä :)

   Poista
 5. Huh mitkä kynnet! Näitä ei voi kuin ihailla <3. Mulla on ollut samat lakat kynsillä jo neljä päivää (eli mun mittapuulla vuoden). Miten ihmeessä sä ehdit lakata kynnet joka päivä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos hurjasti! <3 Ja nyt mulla on kunnon flow päällä näiden lakkailujen kanssa, mutta kyllä mä ihmettelen samaa monesti sun blogia katsellessa kun itsellä on hitaampi kausi menossa :)

   Poista
 6. Aivan mahtavan upeat. <3 Jotenkin näistä tulee mieleen kuumuus ja lämpö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Fani <3 Niin kyllä tuleekin mieleen :)

   Poista
 7. Ei voi muuta sanoa kun että upeat! :)

  VastaaPoista
 8. Upeat kynnet! Ihana liukuväri ja perhoset. ^_^

  VastaaPoista
 9. Vau :o Älyttömän upee lakkaus!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥