sunnuntai 16. elokuuta 2015

Oohlalaa!


Heippa leidit ja vähemmän leideiksi itsensä laskevat! Täällä blogini puolella ollaan ohitettu jo 31 päivän haasteen ensimmäisen kolmasosan rajapyykki, ja tänään mennäänkin jo niin pitkällä kuin päivässä 13, huimaa! Tämän päivän aiheena on itselleni erityisen miellyttävä "animal print" ja halusinkin toteuttaa pitkään mielessä pyörineen lakkauksen tätä aihetta varten.


Monissa blogeissa törmää satunnaisen säännöllisesti kynsiin, joihin on yhdistetty rehellistä punaista ja perinteistä pantterikuviota. Nämä ovat mielestäni erittäin tyylikkäitä, rohkeita ja naisellisia, enkä ole meinannut malttaa mieltäni vastaavien kynsien toteutuksen kanssa. Nyt, kun kaapissani pyöri vielä täydellinen punainen tähän tarkoitukseen, oli pakko kääriä hihat ylös ja alkaa huitomaan!


Alla on siis kolme kerrosta Maybellinen upeaa kirkkaanpunaista jellylakkaa, Colorama sarjan numeroa 150. Tämän päälle teippailin kolmiot IsaDoran geelilakkasarjan Classy Nudella - sitä käytin hyvän pigmenttinsä vuoksi - ja viimeisenä taiteilin pantteritäplät Essien Chinchillyllä sekä Nufun mustalla. Lopuksi kuorrutin kynnet kahdella kerroksella Seche Viteä kiillon maksimoimiseksi ja olin huikean tyytyväinen lopputulokseen. Tällainen pitää ehdottomasti toteuttaa vielä sähkönsinisenä ja vaikka mustanakin! Ihana lakkaus, jossa todella tunsin oloni kotoisaksi ♥


Mitäs tykkäätte? Oletteko tehneet vastaavia kynsiä itse?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes

*** IsaDoran lakka saatu

22 kommenttia:

 1. Tosi upeat kynnet! Näissä yhdistyy eleganttius ja rohkeus tosi hienolla tavalla :).

  VastaaPoista
 2. Nämä on todella upeat! Mä tykkään yhdistää punaista ja pantterikuviota pukeutumisessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Itsekin rakastan punaista ja pantterikuosia vaatteissa :)

   Poista
 3. Nää kynnet on suoraan sanottuna täydelliset, ihastuin näihin heti ja näistä tulikin mun lempparit! <3

  VastaaPoista
 4. Punainen jelly on jotenkin aivan syötävän upea ilmestys! Nää kiiltää niin, että meinaa näkö mennä :). Kannatan sähkönsinisiä versioita ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiesus, kiitos Malle! <3 Sähkönsiniset pitää kyllä testata heti, kun saan muut ideat alta pois :D

   Poista
 5. Ihana lakkaus! Todella naiselliset tosiaan :)

  VastaaPoista
 6. Uuu-lala! Oon tässä kahlannut bloggerissa parin viikon postauksia ja jos yhden toiveen voisin esittää; olisi tosi kiva, kun postauksesn eka kuva olisi kynsistä, niin heti bloggerissa näkee lakkauksen, eikä mitään jää missaamatta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥