maanantai 24. elokuuta 2015

Täydellinen kesäpinkki

20. Haastepäivän aiheena on "water marble" joka lienee yksiä inhokeistani koristelumenetelmissä. Sillä saa kyllä kauniit kynnet aikaan - jos tekniikan vain osaa kunnolla.

Haasteen mukaan halusin kuitenkin mennä joten pakkohan se sitten oli vesimarmoroida. Pettymyksen lievittämiseksi valitsin pohjalle aivan ihanan pinkin lakan, joka tuli Norway Nailsin grab bagista. Kyseessä on Miss Ashleighin Tickled Pink, kirkas neonpinkki lakka kevyellä holoefektillä varustettuna. Niinkuin ylläolevasta kuvasta näkee, lakka on pullossa paljon sinisemmän sävyinen, mutta kuivuu kynsillä kauniin lämpöiseksi neonväriksi. Kuva ei anna oikeutta tämän kaunottaren kirkkaudelle - kuljin päivän pelkästään tällä lakalla ja tuntui että näiden kirkuvan pirteä väri hyppäsi jatkuvasti silmille. Kuvassa kaksi kerrosta ja päällyslakka - yksi paksumpikin kerros saattaisi riittää, niin reippaasti tässä on pigmenttiä.

...Sitten mentiinkin metsään. Marmoroin raitoja Tickled Pinkillä, Nufun mustalla ja O.P.I:n Silver Canvasilla eikä kuviosta kyllä kovin kaunista tullut. Pahimpia virheitä peittämään tein pilkkutikulla kukkaset ja niiden ympärille lisäsin koristukseksi kimalletta Gina Tricotin Sparkling Silveristä, mutta kyllähän tästä nyt huomaa etten minä nyt ihan tähtiainesta tässä hommassa ole! 

No, lakka oli kuitenkin ihana ja sen takia näistäkin kynsistä jäi päällimmäiseksi mukava muistikuva. Ehkäpä sitä jo ensi kerralla onnistuisi tuossa vesimarmoroinnin ihmeellisessä maailmassa!


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

*** O.P.I:n lakka saatu

30 kommenttia:

 1. Siiiis mikä näissä sun mielestä meni pieleen? :D Näähän on aivan upeat! Varmaan ihanin marmorointi, mitä olen tähän mennessä nähnyt! ♥_♥ Värit sopii kauniisti yhteen ja kuvio on mun mielestä onnistunut myöskin. Tykkään noista kukistakin, ne tekee näistä vielä tuplasti kivemmat! Ihanat, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kiitos kiitos! <3 Jotenkaan ei omaan silmään näyttänytkään niin hyvältä kun olin toivonut, mutta ihanaa kuulla ettei muiden silmissä ole ihan hirveät :)

   Poista
 2. Kiva pinkki! Mun mielestä noi raidat näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Enail! :) Tää pinkki on kyllä ihana :)

   Poista
 3. Wauwau, miten ihana lakka! Ja oot kyllä niin kauniisti koristellut sen! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh kiitos Roosa! <3 :) Tää lakka on aivan ihana :)

   Poista
 4. Lakka on aivan älyttömän upea ja mun mielestä myös koristelut on onnistuneet, eikä ollenkaan pieleen menneet. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos Fani! :) <3 Tästä lakasta tuli kyllä heti yksi suosikki :)

   Poista
 5. Pretty water marble!! I like the little flower that you added! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Those flowers are there to cover the flaws :D

   Poista
 6. Mun mielestä nää on upeat, ei ollenkaan epäonnistuneet! :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä nää on tosi hienot! Itse katsottuna kynnet eivät koskaan näytä niin hyvältä, kuin ne oikeasti ovat. Ovat siis kauniit! :>

  VastaaPoista
 8. wow upean väristä tuo pinkki lakka ♥ !

  http://fashionsituation.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Parasta tässä postauksessa oli se, että pohjalakka oli sun mielestä (yhdyn mielipiteeseen) niin ihana, että koko touhusta jäi hyvä mieli! Sehän se on pääasia. Liian usein nätti lakkaus muuttuu omassa päässä epäonnistuneeksi, koska koristeluprosessissa tapahtui jotain mitä kuvan katsoja ei edes tiedä. Nääkin kynnet on niin nätit, etten koskaan soisi sun (tai kenenkään) jäävän huonolle mielelle lakkauksen jälkeen. Pitääpä yrittää seuraavan pahaenteisen lakkailun lomassa yrittää löytää sieltä vaikka yksi yksittäinen lakka, joka tekee koko lakkauksesta lakkaamisen arvoisen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos höpsö! Mutta eihän siitä mitään tulisi jos kaikkia kynsiä vihaisi pikkuvirheiden takia (mihin toki itsekin välillä sorrun) - kyllähän siinä koko harrastus alkaisi pikkuhiljaa harmittamaan. Ajatelkaamme siis positiivisesti :)

   Poista
 10. OOOOOO miten herkullisen värinen pinkki ! nam ! <3 Musta tuo marmorointi ei näytä yhtään hassummalta :) Itsekritiikki taitaa olla aina melkempä pahinta näiden kanssa ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh kiitos! Tää pinkki on kyllä hurjan kaunis :)

   Poista
 11. Nää on aivan ihanat<3 Mun mielestä tosi hyvin onnistunut tuo marmorointi :)

  VastaaPoista
 12. Pöh nää on kyllä just ihanat ja onnistuneet. :)

  VastaaPoista
 13. Vesimarmorointi on myös yksi mun inhokkikoristelutekniikoista, hirveän sotkuista puuhaa ja kamalan vaikeaa vielä kaupan päälle. Mutta nämä sun tekemät marmoroinnit näyttävät hienoilta, enkä ollenkaan ymmärrä mikä näissä muka mättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Hirveästi ei positiivisia puolia tuossa hommassa kyllä ole :'D

   Kiitos kehuista :') <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥