tiistai 1. syyskuuta 2015

Elokuun lakkaukset

Jos kertoisin, että julkaisen kuukaudessa yleensä vajaat 15 lakkausta, osaisitteko arvata monetko kynnet postasin viime kuussa? Itse tiesin jo etukäteen olleeni huomattavasti ahkerampi tässä kuussa kuin yleensä, mutta arvelin luvun olevan silti jossain 20 tietämillä. Lopullisen määrän laskettuani olin itsekin hieman häkeltynyt, lakkauksia kun tuli julkaistua yhteensä 26 kappaletta! Näiden lisäksi postasin kuukauden aikana kolme muuta postausta, ja koko elokuun aikana pidin vain kaksi postaamatonta päivää. Postaustahtiini on vaikuttanut luultavasti viime kuussa aloittamani haaste, mutta muutenkin tällainen tiheämpitahtinen kirjoittelu on kyllä itselleni mieleen, ja luulen, että tahti tulee jatkossakin pysymään aavistuksen entistä vilkkaampana kun nyt kerta alkuun olen päässyt.

Kollaaseja tein tavallisen kahden sijasta neljä, muuten kuvat olisivat olleet hurjan pikkuisia. Viime kuussa siis tuli aloitettua 31 päivän kynsihaaste, jossa pääsinkin jo päivään numero 25. Ensimmäisen kollaasin suosikkini ovat violetit ruutukynnet, niistä tulee ihan makeiset mieleen.

Haasteen aikana tuli testailtua monenlaisia tekniikoita ja käytettyä värejä runsaasti. Eniten tuli kuitenkin käytettyä punaisen, pinkin ja sinisen eri sävyjä. Ylläolevan kollaasin suosikkini ovat punataustaiset pantterikynnet, olen jopa sitä mieltä että ne ovat yhdet tyylikkäimmistä kynsistäni koskaan!

Edellisessä kuun vaihteessa uhosin kovasti leimaavani ja marmoroivani elokuun aikana enemmän kuin koskaan, mutta vaikka postauksia julkaisinkin suurehkon määrän, jäivät kyseiset tekniikat silti melkoisen vähille kokeiluille. Eniten tuli jälleen käsinmaalattua, ja siitä päästäänkin tämän kolmannen kollaasin lemppareihini, eli noihin tribaalikuvioisiin kynsiin jotka sijaitsevat ylärivillä vasemmalta katsottuna toisena.

Uusia tuotteitakin testailin hirmuisen kasan, ja tein elämäni ensimmäisen Mani Swapin. Se lieneekin koko kuukauden suosikkini näistä lakkauksista, sillä koko toteutusprosessi oli hurjan mielenkiintoinen! Kyseessä siis tämän viimeisen kollaasin viimeiset kynnet joista voit lukea lisää täältä.

Mistäs näistä te tykkäätte eniten? ♥

29 kommenttia:

 1. Melkoisen määrän lakkauksia olet saanut aikaan tässä viime kuussa :) Niin monta ihanuutta, etten osaa päättää yhtä suosikkia"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, niitä tosiaan tuli tehtyä aikamoinen läjä :D Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Nämä on vaan kaikki niin äärettömän upeita, ettei vain pysty sanomaan lemppareita! Sä oot niin taitava. Plus ihan uskomatonta, että jaksat lakata näin usein kynsiä, pointsit kyllä siitäkin :D

  VastaaPoista
 3. Voi apua oikeesti, kaikki on ihan mielettömän upeita! <3!

  VastaaPoista
 4. Huhhuh, ihan huikeen määrän oot upeita kynsiä kyllä tehny <3 Hienoimpia en todellakaan osaa valita mutta mieleenpainuvimmat ovat tuo värikkäät tribal/asteekkikynnet ja punaiset leopardit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! <3 :) Nuo kahdet olivat omiakin lemppareitani :)

   Poista
 5. Niin paljon upeita kynsiä, etten osaa edes valita suosikkeja. <3

  VastaaPoista
 6. Niin paljo ihania ja mulle mieluisia lakkauksia, ettei pysty suosikkia ees sanomaan! <3

  VastaaPoista
 7. Yritä näistä nyt sitten valita! Tällä hetkellä ehkä eniten mieleen on kauhunukkekynnet ja farkkuneliöt. Se voi tosin johtua vielä uutuudenviehätyksestäkin :). Color Paints gradientit on myös mun silmään todella kauniit ja galaksikynnet kanssa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyh kiitos! <3 Farkkuneliöistä ja galakseista tykkäsin itsekin kovasti :)

   Poista
 8. Kolmannen rivistön toinen oikealta on ihana, siis tuo missä on punaista ja kultaa (?) ja kuvio päällä. Ah. Toisaalta noi viidennen kuvarivin "azteekki"kynnet on kanssa ihanat! ♥

  VastaaPoista
 9. Joo mitä D: aivan älyttömän upeita! Ensimmäisen rivin keltaiset ja vihreät ovat suosikkini!

  VastaaPoista
 10. Wau, ihan mielettömän taitava ja inspiroiva olet! Miten ihmeessä raaskit vaihtaa lakkauksia niin useasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :) Jotenkin olen kovin kyllästyväistä sorttia, ja muutenkin ideoita pukkaa niin paljon että pakkohan niitä on päästä toteuttamaan ;D

   Poista
 11. En todellakaan pystynyt valitsemaan lemppareitani näistä kynsistä, kun lakkaukset ovat kaikki niin upeat! hyvää työtä, Nena! oot kyl ehdottomasti lempparikynsibloggaajani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä pysähdyin lukemaan tätä kommenttia moneksi kerraksi, luin sen jopa miehelle kun ilahduin niin kovin :) Sä oot niin ihana, kiitos jälleen kauniista sanoista :') <3

   Poista
  2. Tarkoitin jokaista sanaa <3

   Poista
 12. Pretty nail art! I like very much the pink-black with the flower and also the orange with the swirls! :D

  VastaaPoista
 13. Huh, nyt on niin paljon upeita ja ihania kynsiä et ei näistä kyllä pysty valitsemaan :D<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥