sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kiroileva Siili

Viimeisiä viedään 31 päivän haasteessa, sillä nyt mennään jo päivässä numero 27. Tämänkertainen aihe on "Inspired by artwork" mikä olikin melkoisen kinkkinen. Lopulta muistin Milla Paloniemen Kiroileva Siili -sarjakuvat, joiden pohjalta lähdinkin kynsiä suunnittelemaan.

Pohjaväriksi pääsi O.P.I:n Strawberry Margarita, aivan ihana vadelmanpinkki cremelakka joka olikin toinen mieheni ystävän tuomista lakkatuliaisista. Strawberry Margaritaa lakkasin ensin kaikille kynsille kaksi kerrosta. 

Suunnittelin maalaavani Kiroilevan Siilin keskisormiin, ja hetken jouduin punnitsemaan että mitä muualle laittaisin. Sain vähän aikaa sitten Mi Nailsilta muutaman arkin vinyyleitä testattavaksi, ja olinkin pitkään miettinyt mihin niitä yhdistäisin. Nyt oli oiva tilaisuus kaivaa vinyylit esiin, ja käteen tarttuikin nämä chevron-kuviot. Irrotin arkista kolme paksumpaa chevron-raitaa ja asettelin ne nimettömiin. En ole aiemmin ollut tekemisissä minkäänlaisten vinyyleiden kanssa, joten homma oli kieltämättä aavistuksen jännittävää - mutta aivan turhaan.

Vinyyleiden asettelu sujui täysin kivuttomasti. Ne irtosivat arkista ilman tappelua ja tarttuivat kynnelle helposti. Hetken jouduin säätämään yksittäisten chevron-raitojen kanssa jotta kuviosta tulisi suora ja tasainen, mutta onnistuin siinäkin yllättävän hyvin. Vinyyleiden päälle lakkasin kerroksen Wet n' Wildin Club Havanaa ja poistin vinyylit. Tämä oli se kohta, missä olin varma viimeistäänkin pilaavani kaiken, mutta mukavan siistiksi kuvio kuitenkin jäi. Vinyyleistä pidin kovasti, ja mielenkiinnolla odotankin seuraavien testaamista!

Vinyylien jälkeen halusin saada tuota lämpöistä oranssia muuallekin, joten lakkasin etusormiin vielä kerroksen samaista Wet n' Wildin Club Havanaa pinkin pohjan päälle.

Kiroilevan Siilin maalasin mustalla ja valkoisella Mont Marten akryylimaalilla, ja vaikkei siitä ihan täydellistä tullutkaan olin silti tyytyväinen. Erityisen iloinen olin siitä että myös toisen käden siilistä tuli ainakin lähes samanlainen kuin tästä, eikä tarvinnut kulkea toinen käsi taskussa ;)


 Nyt onkin sitten enää neljä haastepäivää jäljellä, jonka jälkeen voidaan ilolla katsoa taas yksi haaste purkitetuksi! Vaikka haaste on ollut tähän asti mukava toteuttaa, odotan silti sen päättymistä jotta pääsee vapaammin keksimään lakkauksia.

Tuleekos tuosta siilistä mieleen Kiroileva Siili?


Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

*** Vinyylit saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkeistä en hyödy mitään vaan ne ovat vain teitä helpottamassa

28 kommenttia:

 1. Saatoin huudahtaa "eiikä" kun luin bloggerista otsikon:D Tiesin jo että täällä on varmasti mahtavat siilit kynsillä ja aivan niin on! Ihan mahtavat kynnet:)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, tuo siilihän on ihan täydellinen! :o mielettömän upeat kynnet jälleen kerran<3

  VastaaPoista
 3. Toi siili on niin <3! Miten sää osaatki? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos <3 :) Harjoittelemalla tässä olen pikkuhiljaa oppinut erilaisia juttuja, mutta vielä on matkaa siihen että osaisi itse olla tyytyväinen :)

   Poista
 4. Oih, aivan mielettömän söppänä toi siili! <3 Ja todellakin tuosta tulee mieleen kiroileva siili :)
  Mieki tein joskus parisen vuotta sitten kiroileva siili -kynnet, mutta ei ne ole läheskään näin hienot ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) <3 Pari vuotta on pitkä aika kehityksen kannalta katsottuna, sun kannattais tehdä uusintaotto ;)

   Poista
 5. Ihana kiroileva siili! Useammin sen tosin näkee kiukkuisempana, mutta kiva että se on tullut kynsille iloisin mielin :) Osaispa maalata yhtä hyvin kun sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) Hihhih juu, jostain syystä halusin tehdä iloisen siilin :)

   Ja hei, harjoitustahan tässä vaan kaivataan! Netti on pullollaan 100x kauniimpia käsinmaalauksia kynsille kuin minä tulen ikinä osaamaan tehdä, mutta kyllä tässä hommassa voi kuka vain kehittyä ihan niin pitkälle kuin kärsivällisyys vaan kestää :)

   Poista
 6. Mä luulin, että toi siili on tarra tai siirtis :). Kyllä sä vaan oot hyvä! Mahtavasti käy nää värit ja chevronitkin yhteen siilin kanssa. En kyllä usko, että tämä siili paljon sun kynsillä viitsii edes kiroilla <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ääks, kiitos Malle! <3 :') Ja joo, en kyllä yhtäkään kirosanaa kuullut siilin suusta onneksi ;D

   Poista
 7. No et oo voinut ite maalata tota siiliä! Sehän on ihan täydellinen, ihan kuin joku siirtokuva :O huhhuh miten taitava olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tän kommentin mun miehellekin, kun se ihmetteli että mitä mä oikein virnuilen suupielet korvissa :D Kiitos huimasti Daniela, piristit kyllä eilisiltaa melkoisesti :)

   Poista
 8. Voi tulee kyllä mieleen kiroileva siili! Vautsivau tuohan ny on ilmetty se! :D Upeat upeat upeat! <3

  VastaaPoista
 9. voi apua miten söpöt nää on !! :D <3

  VastaaPoista
 10. Aivan täydellinen siili!! älä nainen vähättele itseäsi. <3

  VastaaPoista
 11. Suloinen kiroileva siili, ihan itsensä näköinen :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥