sunnuntai 13. syyskuuta 2015

O.P.I - Number One Nemesis

Sain jokin aikaa sitten Mi Nailsilta paketillisen ihania lakkoja ja vinyyleitä testattavaksi, ja näiden mukana saapui melkoinen kaunotar O.P.I:lta, nimittäin Number One Nemesis. Kyseinen lakka on julkaistu vuoden 2012 Spider Man -kokoelmassa ja on yksi mielenkiintoisimmista O.P.I:n lakoista joita olen koskaan edes kuvista ihastellut.

Number One Nemesis on pohjasävyltään vaikeasti kuvailtavissa. Harmaan ja myrkynvihreän rajoilla tanssivaan sävyyn on sekoittunut hippu ruskeaa, ja koko komeuteen on kaadettu kourallinen shimmeriä mitä erilaisimmissa väreissä. Ensimmäisenä silmään osuu kultainen shimmer, mutta lakassa on nähtävillä myös ainakin hopeista, sinistä ja vihreää shimmeriä. Kynsillä on kolme kerrosta lakkaa ja koostumukseltaan tämä oli ohuehkoa, mikä aluksi hieman ärsytti mutta kun tajusin, että ohuen koostumuksen vuoksi tämä hurjan shimmerinen lakka ei raidoittunut levittäessä, olin hyvin ilahtunut.

Kuvia tuli tällä kertaa napattua lakasta hirmuinen määrä, sillä onhan se nyt aivan upea! Täydellinen syyslakka kun ottaa huomioon tumman sävyn ja tuon kaiken mystisen kauniin shimmerin. Tätä oli itseasiassa lähes mahdotonta lähteä koristelemaan, sillä pelkäsin että pilaan ihanan lakan jollain ihmeellisillä sotkuilla.

Lopulta päädyin tekemään muutaman one stroke -kukkasen. Eivät nuo nyt erityisen kauniisti onnistuneet, mutta nämä ovatkin vielä harjoituskappaleita, kun tosiaan vasta nyt näillä uusilla akryylimaaleillani voin edes kuvitella tekeväni tällaisia. Kukkien sävystä pidin kyllä, ja se sopi hyvin yhteen tuon salaperäisen vihreän pohjavärin kanssa.

Lakan tosiaan sain Mi Nailsilta juuri, kun verkkokaupassa oli käynnistynyt huimat alennukset. Tätä kaunotarta ei ole enää saatavilla, mutta melkoinen määrä muita O.P.I:n lakkoja löytyy edelleen hurjaan kahdeksan euron kappalehintaan! Täältä näet kaikki saatavilla olevat O.P.I:n lakat.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! ♥


*** Lakka saatu yhteistyön merkeissä testattavaksi


26 kommenttia:

 1. Mun mielestä kukkaset on nätit ja sopii tosiaan hyvin pohjalakkaan :)

  VastaaPoista
 2. Nuo kukat <3 ja kokonaisuudessaan myös ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Nuo kukat näyttää ihan decaleilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! Vaikkeivat kyllä näytä :D

   Poista
 4. Mäkin luulin ensin kukkia decaleiksi! Tosi upeat kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Nimenomaan ihanat syyskynnet <3 Toi väri on kyllä ihan pop! Oot niin taitava!

  VastaaPoista
 6. Vou luulin nuita kukkia eka decaleiksi, vitsit ku nätit! :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon niin monta kertaa laittanut tämän lakan ostoskoriin ja poistanut se sieltä. Näiden kuvien perusteella en kyllä enää poista mikäli sen vielä jostain löydän. Mielettömän erikoinen lakka. Vähän samantyyppinen kuin On Her Majesty's Secret Service.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä erittäin kiinnostava tapaus, ehdoton syysherkku :) Pitääkin katsastaa tuo mainitsemasikin lakka, jos se kerta on tämän kanssa saman tyylinen :)

   Poista
 8. Mun mielestä noi kukat on onnistunut todella hyvin. <3 Sopii hyvin lakan kanssa yhteen!

  VastaaPoista
 9. Aivan älyttömän mageet kynnet! ♡
  Ja voi vitsit sie oot onnistunut noissa kukkien teossa! ^.^

  VastaaPoista
 10. Minäkin katsoin että onpa hienot siirtokuvat mutta eipä sentään. Kyllä sun käsinkoristelutaitoja voi vain ihmetellä ja ihailla :). Nemesis on niin kaunis lakka!

  VastaaPoista
 11. Sulta kyllä onnistuu kaikki koristelutyylit <3 one stroke kukkien teko on todella paha haaste mulle.. aivot eivain ymmärrä, eikä käsi osaa tehdä esim. videoesimerkin mukaan kukkasia. :D onneksi monet muut on synnynnäisiä mestareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ei tosiaan kaikki onnistu :D Esimerkiksi leimaamisessa ja marmoroinneissa olen käytännössä toivoton tapaus :D Mutta kiitos höpsö :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥