maanantai 21. syyskuuta 2015

Pantattu kuosi

Olenkohan edes maininnut, että kaikenlaiset eläinkuosit ovat erittäin lähellä sydäntäni, ja niitä esiintyy vaatetuksenikin puolellakin reippaasti? Kynsillä kaikenmaailman pantterikuosit, seepra- tai tiikeriraidat ovat melkoista herkkua, ja lähes aina kynsistä tulee mieluisat kun niillä esiintyy jonkinlaista eläimellisyyttä. Jostain syystä kyseisiä kuoseja pääsee kynsilleni kuitenkin suhteellisen harvoin, enkä oikein itsekään ymmärrä että miksi. Ehkä pelkään, että kuvio "kuluu" ja muuttuu tylsäksi jos sitä esiintyy kynsillä jatkuvasti? En osaa sanoa, mutta joka tapauksessa tunnun panttaavan näitä lempikuoseja jatkuvasti ilman mitään järkevää syytä.

Tällä kertaa olin kuitenkin lakannut kynnet pinkillä ja hopealla, ja ne suorastaan huusivat seepraraitoja ylleen, enkä voinut enää ohittaa ideaa kun se kerran oli esille hypännyt. Raitoja oli siis pakko saada!

Pohjalakkoina siis kaksi kerrosta Essien siniseen taittavaa pinkkiä Madison Ave-Hueta, ja aksentissa kolme kerrosta Lumenen Hopeahiekkaa -nimistä hopeista tekstuuria.

Koska kynnet kaipasivat lisää kimallusta, lakkasin pinkeille kynsille vielä kerroksen Gina Tricotin Sparkling Silveriä. Kyseessä on siis ihana topperi jossa on monenkokoisia hopeisia glittereitä sekä isoja hologlittereitä. Seepraraidat syntyivät tuttuun tapaan ohuella siveltimellä ja Nfu Oh:n mustalla kynsilakalla ja tein ne suoraan glitterlakan päälle.

Kynnet viimeistelin Nail Pattern Boldnessin Digital Flashilla, jota lakkasin kaksi kerrosta kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömiin. Nimettömiin lisäsin vielä lopuksi kaksi isoa strassia jotta kynsistä tulisi oikein tyttömäiset ja huomiota herättävät, ja täytyy sanoa että näistä muuten tykkäsin! Ihanan räyheät katseiden varastajat, joita tuli itsekin tuijoteltua tovi jos toinenkin.

Tuleekos muilla "pantattua" niitä rakkaimpia koristelutyylejä?*** Digital Flash -päällyslakka saatu testattavaksi


32 kommenttia:

 1. Tätä tyyliä ei ainakaan kannata panttailla, nämä on niiiiin upeet! Vau taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih että, kiitos! ♥ Tulikin heti perään napattua kuosi uudestaan kynsille, nyt pitäisi varmaan keksiä jo jotain muuta :D

   Poista
 2. Mä en kestä näitä sun lakkauksia!! Nuo on ihan mielettömän kauniit! <3

  VastaaPoista
 3. Huhhuh, voisin tuijottaa noita sun pitkiä kynsiä tolkuttoman pitkään <3 ja koristelut iskee meikäläiseen täysin!

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin upeat! <3

  VastaaPoista
 5. Mulle nämä, just mun tyyliä ❤️❤️

  VastaaPoista
 6. Wau mitkä kynnet! ♡ Aivan älyttömän mageet! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih että, hurjasti kiitoksia Nanne! ♥ :)

   Poista
 7. Ai että ku hivelee silmiä nää lakkaukset, upeat! <3 En mää taija pantata mitään koristeluja, ei tuu ainakaan mielee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! <3 :) Kiva kuulla, ettei sulla ole samaa "ongelmaa" :D

   Poista
 8. Wau, nuo nimettömien lakkaukset ovat käsittämättömän upeat! :-)

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kommentistasi! ♥♥ :)

   Poista
 9. Ihan tajuttoman upeat seeprakynnet!

  VastaaPoista
 10. Ooh, todella upeat kynnet oot loihtinut. <3

  VastaaPoista
 11. Ai vitsi, että on hienot. Aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana lakkaus! Näyttävä, tyttömäinen, mutta kuitenkin myös erittäin tyylikäs. :) En ole niinkään pantannut koristelutyylejä, mutta väreistä olen huomannut joskus että jotain omaa lempiväriä esiintyy kaikista vähiten lakkauksissa. Osittain siksi ettei halua kuluttaa sitä, mutta tavallaan myös siksi että sitä haluaa myös välttää tietoisesti koska tuntuu että se on aina ensimmäinen mikä tulee mieleen ja sitten on että ei taas ja lopulta huomaakin että onkin vältellyt sitä tosi tehokkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitos Enail! ♥ Mä onnistun myös tuossa tehokkaassa välttelyssä, kun kyse on lempiväristä, ihan hassua :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥