lauantai 12. syyskuuta 2015

Raitoja

Tässä on tullut puksuteltua tasaiseen tahtiin eteenpäin tuossa 31 päivän haasteessa, jonka aloitin viime kuun alkupuolella. Lakkauksia haastetta varten olen saanut ulos jo 30, ja enää puuttuikin nämä viimeiset, eli päivän 31. kynnet. Tämän päivän aiheena oli valita oma lempiaihe kaikista haasteen aiheista, ja oma valintani osui raitoihin. 

Raitakynnet ovat mielestäni kauniita ja helppoja toteuttaa. Pitkittäin tehdyt raidat saavat kynnen vaikuttamaan pidemmältä, ja raitojenkin kanssa erilaisia lakkauksia voi toteuttaa lukemattomia määriä. Tällä kertaa lähdin liikkeelle melko helpolla idealla, sillä tarvitsin jotain nopeaa kynsilleni.

Pohjalla on siis kaksi kerrosta yhtä lempilakkaani, piCture pOlishin scarlettia. Se ei ole suinkaan syyttä suotta yksi mieluisimmista lakoistani, vaan se  käyttäytyy kaikin puolin kiltisti ja sen sävy on upea, tuhkaisen punainen jonka kruunaa merkille tyypillinen holohitula. 

Scarletin päälle tein raitoja ohuella striperilla, jonka olen leikannut omaan käyttööni sopivaksi. Kultaisena lakkana käytin H&M:n Sparkle & Shine Babya, sillä mikään ei näytä niin upean ruhtinaalliselta kuin kultainen vasten tällaista luksuspunaista. 

Nimettömiin ja peukaloihin valitsin tällä kertaa siirtokuvat jotka olen joskus aikanaan tilannut Ebaysta. Näiden ympärille ripottelin kultaista kimallusta Butterfly Collectionin glittertopperista joka kantaa nimen sijasta numeroa 519.

Pullokuva jäi tälläkertaa pois, sillä minulla on kiire ehtiä isäni syntymäpäiville, mutta lakkojen nimet löytyy tekstistä paksunnettuna.

Se haaste olikin sitten siinä! Ajattelin, etten tekisi tästä koostepostausta vaan loisin blogille uuden "Haasteet" -välilehden jonne lisäisin linkit kaikkien tähän mennessä tekemieni haasteiden kaikkiin postauksiin. Lisäksihän esimerkiksi tämän haasteen postaukset löytää tagilla #the31daychallenge.

Mitäs te tykkäätte raidoista kynsillä?


Aikaisemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

14 kommenttia:

 1. Ihan silmiä häikäisee tää punainen ja ilmeisesti päällyslakka saa kiiltämään kovin! Todella kaunista siis:)

  VastaaPoista
 2. Vitsi sä oot ollut ahkera, kun olet jo haasteen lopussa :). Scarlett on kyllä yksi niitä lakkoja minkä PP:ltä haluaisin. En ole vaan ihan varma sopöisiko se mun ihonväriin, joten saa nähdä päätyykö kaunotar koskaan kokoelmiini. Ihana se on! Mun uudet siveltimet ja akryylimaalit saapui kotiin, joten pitänee alkaa harjoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kyllä tää aika vauhdilla meni! :) Ihanaa, en malta odottaa että näen sun maalailuja ♥

   Poista
 3. Upeat kynnet, ja tuo lakka on jotain niin kaunista.. *_*

  VastaaPoista
 4. Nämä on ainakin todella kauniit raitakynnet :) Voisi ehkä itsekin tehdä, jos vaikka näyttäisi kynnet tosiaan pidemmiltä, jouduin juuri lyhentämään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos Enail ♥ Tällaiset pitkittäiset raidat kyllä pidentää kynttä kauniisti :)

   Poista
 5. Tykkään kyllä raidoista kynsillä. :) Nää on ihanat! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥