sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Satumaailma repeää

Testasin tässä jokin aikaa sitten vinyyleitä, joita sain Mi Nailsilta testiin. Kyseessä oli chevron -vinyylit, ja myöskin aivan ensimmäinen kerta kun minkäänlaisten vinyyleiden kanssa työskentelin. Niihin olin erittäin tyytyväinen: niitä oli helppoa käyttää ja tulen varmasti jatkossakin puuhailemaan niiden parissa. Sain kuitenkin Mi Nailsilta testattavaksi myös kahdet muut vinyylit, eli ranskisvinyyleitä sekä Eve's Temptations blogin Even suunnitteleman arkin.

Even arkissa on yhtenä vinyylinä maanrepeämää muistuttava kuvio, josta sainkin mahtavan iden tehdä keijumaisen liukuvärin vinyylien päälle, jolloin "satumaailma repeää". Malle testaili vähän aikaa sitten omassa blogissaan erilaisia flakielakkoja valkoisen päällä, ja lopputulos oli niin herkullinen että minun oli pakko käyttää liukuväriin omia flakieitani. 

Lakkasin siis ensin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta Ginan valkoista ja niiden kuivuttua lisäsin kerroksen Secheä kaikkiin muihin paitsi nimettömiin. Nimettömiin siis lakkasin valkoisen päälle ensin kerroksen Nufun vaaleanpunertavaa shimmeristä flakielakkaa, numeroa 48 ja lisäsin vasta tämän kuivuttua Seche-kerroksen.

Pinnan ollessa täysin kuiva, asetin kynsille vinyylit valmiiksi. Nimettömiin lakkasin kerroksen Ginan valkoista ja poistin vinyylin tämän jälkeen, ja muille kynsille töpöttelin liukuvärit vinyylin päälle Nfu Oh:n kahdella eri flakielakalla, numeroilla 44 ja 56. Lopuksi kuorrutin kynnet vielä paksulla kerroksella Nail Pattern Boldnessin Digital Flashia, sillä pelkäsin että Seche olisi saattanut levittää nimettömän valkoiset kuviot. 

Toiseen käteen jouduin kierrättämään kaksi vinyyliä, sillä arkissa oli tätä kuviota vain kahdeksan kappaletta. Toki olisin voinut tehdä erilaiset aksenttikynnetkin, mutta sain kierrätetyillä vinyyleillä ihan tarpeeksi siistit kuviot aikaan, joten pärjäsin hyvin silläkin tavalla. Kynsistä tuli oikein mieluisat, kun niissä oli hauska ideakin taustalla. Ainoa, mikä ärsytti, oli aavistuksen epäsiistit rajat muissa kynsissä kuin nimettömissä, mutta se nyt johtui täysin käyttämistäni flakielakoista ja osasin sitä odottaa jo etukäteen. 


Vinyylit olen tosiaan saanut testattavaksi Mi Nailsilta, ja se onkin ainoa paikka josta mitään vinyyleitä Suomessa saa. Arkit ovat myös hurjan edullisia, kappalehinta on vain 2,50 euroa, joten todella suosittelen tutustumaan näihin! Täältä pääset tutustumaan valikoimaan.


Mitäs pidätte repeilevästä satumaailmasta?*** Digital Flash -pikakuivattaja ja vinyylit saatu testattavaksi yhteistyön merkeissä, linkeistä en hyödy mitään


26 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet ja kiva ajatus taustalla! Hieno toteutus :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja tosi hempeet <3 ihana toi otsikko ja ajatus näissä (:

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun kynsille on tuollainen "tarina" taustalla. Ja nää on kyllä ihanan hemppiskynnet! Vinyylit on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, välillä sitä syntyy vähän hassumpiakin ajatuksia kynsien taustalle :D Kiitos kehuista, mäkin olen nyt ihan rakastunut vinyyleihin :) <3

   Poista
 4. Ihanat värit ja koristeet! Saitko sä nää vinyylit ihan sillain nätisti irti alustastaan vai pitikö niitä väliosia tökkiä irti? Mulla oli se Sinneyn suunnittelema levy ja meni hermot, kun jokainen välikohta piti irrottaa erikseen pinseteillä. Välillä se kuvioiden väli oli niin kovassa kiinni, että itse vinyylistensiili meni rikki. En jaksanut kuin kokeilla pariin kynteen, kun oli niin uuvuttavaa touhua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! :)

   Joo, mäkin kuulin tuosta ongelmasta, onneksi se on nyt korjattu ja kaikkien vinyylien pitäisi lähteä kauniisti nostamalla. Näiden kanssa mulla ei tosin mitään ongelmia ollutkaan, siististi irtosivat :)

   Poista
 5. Huikeen ihanat! Jännä kuvio myös noissa vinyyleissä. Pitäs itekin ostaa jotain erilaisia ja kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee! :) Näissä oli tosiaan kivan omaperäinen tää kuvio, ennen ei ole tullutkaan vastaan tällaisia :)

   Poista
 6. Ooi! Aivan ihanat lakkaukset! :) Tosi pirteät mutta samaan aikaan hemppikset! <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit, hauska idea. :) Hmm en oo niin välittäny vinyyleistä mut tuo kuvio on aika nice..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! :) Tää kuvio on tosiaan kiva kun on niin erilainen :)

   Poista
 8. Voi miten kaunis keijumainen liukuvärjäys! Tuon kynsivinyylin kuvio on tosi uniikki, en muista nähneeni vastaavaa missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tintti! :) Itsekään en ole vastaavaan törmännyt aiemmin, se on todella mielenkiintoinen :)

   Poista
 9. Ihanalta näyttää flakiet repeämien alla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥