tiistai 22. syyskuuta 2015

Testissä ranskisvinyylit

Ranskalainen manikyyri on yksi kompastuskivistäni, eikä millään lailla kuulu vahvuusalueisiini. Rakastan kyllä kaunista ranskista, mutta sen tekeminen on aina niin työn ja tuskan alla, eikä onnistumisprosenttikaan päätä hivele joten hyvin harvoin niitä tulee tehtyä. Testasin kesällä ensimmäistä kertaa manikyyritarroja, jotka kyllä toimivat mielestäni hyvin ja joiden avulla sain siistin ranskisrajan aikaiseksi, mutta sattuneista syistä johtuen ne ovat kuitenkin jääneet käyttämättä tuon yhden kerran jälkeen.

Yksi syy on siinä, että niitä sai ihan tapella irti toisistaan, mutta toinen syy lienee se, ettei pitkiä kynsiäni oikein imartele kyseisten tarrojen kaarevuus tai oikeastaan kaarevuuden olemattomuus. Kaikeksi onneksi Mi Nailsilla on nykyään myynnissä heidän oman sarjansa vinyylejä ranskalaisen manikyyrin luomiseksi, ja vieläpä useampana eri kaarevuusvaihtoehtona. Tästä innostuneena valitsin testattavakseni tämän arkin, jossa on kolmea eri kaarevuutta joista pääsisin etsimään oman suosikkini. 

Ensimmäisenä testasin kaikkein kaarevinta mallia, jota arkista löytyy kymmenen kappaletta eli juuri yhteen lakkaukseen. 

Pohjalle halusin testata jokin aika sitten kotiuttamaani Essencen Sweet as candy -ranskislakkaa, josta ei kyllä noussut uutta suosikkia. Yhdellä kerroksella lakka jäi epätasaiseksi, mutta kun lisäsin toisen, oli lopputulos aivan liian vaalea ja aivan liian peittävä. Tällä kertaa en kuitenkaan viitsinyt enää vaihtaa pohjalakkaa, vaan lisäsin vain väliin pikakuivattajan ja siirryin seuraavaan vaiheeseen, sillä livenä katseltuna tuo pohja ei vaikuttanut ihan noin vaaleanpunaiselta.

Kun pohja oli kuivunut, irrottelin arkista yksitellen vinyylejä ja asettelin ne kynsille. Tämä sujui ongelmitta, ja vinyylit löysivät jopa oikeat paikkansa melko nopeasti. Kärjet lakkasin H&M:n Fabulous Nails Honey -lakalla jonka jälkeen poistin vinyylit ja siistit ranskisrajat olivat valmiit. 

Koristeluiksi maalailin vielä kiemurakuviota Nfu Oh:n mustalla lakalla ja Essien Penny Talkilla. 

Lopputuloksesta tuli yllättävän tyylikäs ja leikkisä, enkä voisi olla tyytyväisempi ranskisrajan malliin. Näitä kaarevia vinyyleitä pitää kyllä hankkia lisää, ihan ehdoton tuote pidemmille kynsille! Ja tuota Mi Vinylsin "French Set" -arkkia suosittelen muuten varauksetta kaikille, jotka eivät ole ihan varmoja kuinka kaareva ranskislinja omille kynsille sopisi. Ja nämähän siis maksavat Mi Nailsilla 2,50 euroa / arkki, joten suuria uhrauksia ei tarvitse tehdä.


Mitäs tykkäätte lakkauksesta? Entäpä miten te teette omat ranskiksenne?*** Vinyylit saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkeistä en hyödy mitenkään


36 kommenttia:

 1. Nää on niin ihanat! Mä kans ihastuin noihin kaareviin vinyyleihin, ihan täydellinen tuo muoto! :) Yksi uusi arkki noita mulla onkin ostettuna, oottelee vaan foxyjä saapuvaksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥♥ Nää vinyylit on ihan mahtavia, antaa ihan uuden katselukulman koko ranskiksen tekemiseen :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän upea ranskis! ♡
  Mie olen jotenkin tottunut tekemään ranskikset vapaalla kädellä. Vasta kyllä tilasin juurikin MiNails:lta ranskisvinyyleitä ja vaikka sain niillä hyvää jälkeä aikaan, voi olla että jatkan kuitenkin tekoa vapaalla kädellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Nanne! ♥ Vapaalla kädellä on kyllä mukavaa tehdä ranskiksia, itse vaan en ole siihen kovin tottunut niin hommaan uppoaa turhan paljon aikaa, ja siksi nää onkin hurjan kivat nää vinyylit :)

   Poista
 3. Mäkin tilasin näitä kaarevia vinyyleitä samasta syystä. Pakko saada vähän enemmän sitä kaarta, että ranskis olis oikeesti nätti. Mä muuten luulin eka, että sulla on jotain koruja kynsillä kun tuo musta kaari saa Penny Talkin näyttämään ihan kolmeulotteiselta :). Upeat ranskikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos Malle! ♥ Pidemmille kynsille on kyllä pakko saada kunnon kaari että näyttää nätiltä :)

   Poista
 4. Ihan mahtavat! Todella hyvin oot onnistunut. :)

  VastaaPoista
 5. Sika suloiset kynnet! ♥

  http://enkeline.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Teet oikeasti tosi kauniita ja laadukkaan näköisiä kynsiä! Ihan huippua! :) Näin niin kuin ammattilaisena voin sanoa, ettei monetkaan koulutuksen käyneet osaa tehdä noin kauniita! (olettaen ettet ole ainakaan vielä käynyt kurssia/koulua näihin?) Ihana blogi! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan ensinnäkin, syvä kumarrus ja tuhannesti kiitoksia! ♥ Mä en kylläkään ole nyt hetkeen rakennekynsiä tehnyt, että ihan omien luonnonkynsien lakkauksia täällä esittelen siihen saakka, kunnes on varaa käydä koulutuksessa - tarkoitus kuitenkin olisi siihen säästää :)

   Poista
 7. Ihana rankis, kaunis kaarre ja ihanat noi koristelut :) värimaailmakin on kivan syksyinen.

  Itse teen ranskikset vapaalla kädellä. Vinyylillä saa kyllä tuon kaarteen ihanan teräväksi tuonne kynnen reunaan ja siksi haaveilen niistä aina välillä. Lakan omalla sudilla ja vapaalla kädellä se ei onnistu kun se suti on liian kömpelö. Lisäksi tietty tuo raja ei aina muutenkaan ole ihan tarkka vapaalla kädellä vedettynä, mutta siksi usein viljelenkin rajalla glitterlakkaa tai muuta sellaista niin ei tarvitse jaksaa olla niin tarkka. Ranskistarroihin yms. meni joskus hermo juuri vähäisen kaarevuuden takia ja muutenkin laiskuuttani kun niiden kanssa tarvii odotella huolella että aluslakka kuivuu ja muuta. Vinyylejä pitää kuitenkin ehkä vielä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! :) ♥ Kukin taaplaa tyylillään vai mites se meni :D Itse olen niin tuhottoman hidas jos teen vapaalla kädellä ranskista, että nämä vinyylit ovat kuin taivaan lahja :D

   Poista
 8. Aivan ihana ranskis, tosi nätti kaarre tarrassa. Nuo kiemurat rajalla tekee ihan täydellisen kokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Dimavarien! Tuohon kaarevaan rajaan rakastuin itsekin :)

   Poista
 9. Kylläpä on tyylikkäät lakkaukset, ite teen vaan perus teipillä ja lakalla ranskikset, mut tuommosista tarroista ois hyötyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Satsuli :) Ehdottomasti kannattaa testata näitä vinyylejä, näillä saa niin paljon nätimmän jäljen aikaan kuin teipeillä :)

   Poista
 10. Älyttömän hieno ranskis♥ Toi Essencen ranskilakka on kyl ärsyttävä just sen takia et eka kerros menee helposti epätasaseks ja toine kerros on sit jo liian peittävä. Mut tarpeeksi monta kertaa ku harjottelee sen levittämistä ni kyl se siit sit :D Mulla ei oo sen kanssa enää mitään ongelmia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! ♥ Pitääkin testailla tuota vielä uudestaan jossain kohtaa :)

   Poista
 11. Mä en osaa tehdä ranskiksia, lopputulos on aina ihan karmeen epäsiisti. Täytyy kokeilla noita minailsin kaarevimpia ranskistarroja, jos vaikka onnistuisin. Nämä ranskikset on kyllä ihan omaa NenaSofia-luokkaa eli sitä parhainta A-luokkaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä höpsö, kiitos! :') ♥ Ja ehdottomasti kannattaa testata niitä, ne oli ihanan helppoja käyttää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥