torstai 19. marraskuuta 2015

Baby boomerit kukkasilla

Oletteko kuulleet koristelutyylistä nimeltä "baby boomer"? Kyseessä on koristelutapa, jota näkee kaikkein eniten rakennekynsillä, mutta se on aivan yhtälailla mahdollista toteuttaa luonnonkynsille. Baby boomerilla siis tarkoitetaan liukuvaa ranskalaista manikyyriä, jossa luonnonvalkoinen liukuu kärjistä kohti nudea/vaaleanpunaista kynsipetiä. Olin itseasiassa unohtanut tämän kauniin kynsityylin kunnes jokin aikaa sitten törmäsin näihin Heidin upeisiin Baby boomereihin. Silloin ajattelin, että omat taitaa jäädä nyt tekemättä kun sopivan oloista nudea lakkaa ei kokoelmastani tuntunut löytyvän.

Väärässä kuitenkin olin, ja sen tajusinkin tässä pari päivää sitten. Olin juuri edellisiltana poistanut kulahtaneet lakkaukset ja lakannut tilalle vain pikaisesti alus- ja päällyslakan sekä väliin kerroksen Essencen Sweet as Candya. Päivän mittaan tulin sitten tuijotelleeksi läpikuultavan nudea lakkapohjaa, ja vähän jo suunnittelin tekeväni illalla ranskiksen sen päälle. Lopulta kuitenkin muistin taas Baby boomerin, ja tajusin, että Sweet as candy on lähes täydellinen nude sitä koristelutapaa varten.

Illalla sitten töpöttelin liukuvärin Sweet as candyllä ja saman merkkisellä valkoisella Wild white waysillä. Koska valkoinen näytti mielestäni aavistuksen "liian valkoiselta" kärjissä, lakkasin liukuvärin päälle lopuksi vielä ohuen kerroksen Sweet as candya suoraan sen omalla sudilla, jotta kärkien valkoisuus alkaisi näyttämään hivenen luonnollisemmalta. Tämän jälkeen maalailin koristeeksi kukkasia ja tein pisteitä Nfu Oh:n mustalla lakalla. Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että kyllä, osa kukkasista päätyi juuri sinne missä ne ovat piilottamaan hieman liukuvärin epäkohtia, sillä aivan täydellinen liuku on melko epätodellinen käsite ainakin itselleni.

Lopuksi viimeistelin kynnet lisäämällä helmiäispintaiset niitit kokonaisiksi jääneiden kukkasten (tässä kädessä siis nimettömässä) keskustaan, ja lakkaamalla päälle vielä kerroksen Nail Pattern Boldnessin pikakuivattajaa, Digital Flashia. Yleensähän käytän päällyslakkana Seche Viteä sillä sitä löytyy kaapista vielä yli puolet suuresta täyttöpullosta, mutta aina tällaisiin tarkemmin koristeltuihin kynsiin lykkään Digital Flashia sillä se ei levitä koristeluja toisin kuin Seche tuppaa tekemään.


No, kertokaapa nyt! Mitä tykkäätte kynsistä? ♥*** Digital Flash -pikakuivattaja saatu testattavaksi Mi Nailsilta, en hyödy linkkien klikkauksista


40 kommenttia:

 1. Täytyypä itsekin joskus koittaa tällaisia kynsiä! Todella kauniit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! <3 Kokeile ihmeessä, tällaiset on jotenkin hirveän suloisia :)

   Poista
 2. Mäkin innostuin Heidin Boomereista, mutten ole vielä saanut aikaiseksi tarttua haasteeseen. Nyt pitääkin lisätä nämä muistilistalle, on nimittäin sen verran kauniit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos Malle! ♥ Baby boomerit on kyllä syötävän söpöjä :D

   Poista
 3. Tosi nätit! Empä ollu kuullukkaan tuosta tyylistä, mutta oikein somaa jälkeä sait aikaan. :) En silti taija ite testailla, sopii paremmin muille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Satsuli! ♥♥ Kyllä tää varmaan sullekin sopis :)

   Poista
 4. Aivan upeat jälleen! Ja nuo kukkaset varsinkin, vau :)

  VastaaPoista
 5. Baby boomeriin ei mun mielestäni sovikaan ihan kirkkaan valkoinen lakka, joten toi yhden kerroksen laittaminen Sweet as Candy on ollut tosi hyvä idea :)
  Kauniit koristelutkin oot taas tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla! ♥ Joo, jotenkin pisti silmään se puhdas valkoinen aluksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥