sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Lokakuun lakkaukset + arvonnan voittaja

Nyt onkin sitten lokakuu pyyhkäisty ohi, ja aika siirtyä jälleen lähemmäs joulua ja tulevaa vuoden vaihdetta. Ennen täydellisiin joulutunnelmiin asettumista olisi kuitenkin edessä vielä marraskuu, eli vielä ei tämä blogi ihan ääriään myöten täyty piparintuoksuisista postauksista, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa!

Näin marraskuun aluksi voitaisiin vilkaista vielä pikaisesti lokakuussa kertyneitä lakkauksia. Lakkauksia julkaisin yhteensä 13 kappaletta, ja olen tuttuun tapaan kasannut ne kaikki pariin eri kollaasiin. 

Värejä tuli lokakuussa käytettyä laidasta laitaan, mutta ehkä voiton veivät kuitenkin tummat ja syksyiset sävyt. Silti muutamissa lakkauksissa esiintyy selkeitä kesän värejä kuten pinkkiä ja keltaista. Tekniikoista sen verran, että paljon läträsin edelleen akryylimaaleilla, mutta myös monia muita tekniikoita tuli viime kuussa käytettyä. Vesimarmoroin jopa pitkästä aikaa, pistetäänpä ruksi seinään!

Omia lemppareitani olivat ensimmäisen kollaasin romanttiset kynnet, ja toisen kollaasin kynnet joissa käytin DS Classicia (alarivin toiset vasemmalta). Monista muistakin kyllä tykkäsin, inhokeiksi voisin valita vaikka ensimmäisen kollaasin ensimmäiset kynnet, jotenkaan ne eivät mielestäni onnistuneet niin kauniisti kuin olisin halunnut. 

Viime kuussa juhlittiin myös blogin 1-vuotispäivää, ja sen kunniaksi järjestin arvonnan joka päättyi viime yönä. Nyt olisi siis aika paljastaa voittaja, jonka arvoin hetki sitten Random.orgin avulla. Arpoja kertyi yhteensä 102, ja onnellisen arvan omistaja on...

Hannatic! Paljon onnea sinulle, laitan sähköpostia tulemaan vielä tänään. Kiitos kaikille onnitelleille ja palautetta antaneille, ne ovat minulle tärkeitä ♥


Mahtavaa marraskuuta ihan jokaiselle! ♥

19 kommenttia:

 1. Ihania lakkauksia taas kerran. Näistä ehkä omat lempparit on nuo supersuloiset kummitukset tai sitten tuo lakkaus missä on tyttö lähettämässä lintuja etelään :)

  Onnea Hannaticille voitosta! Täytyy tunnustaa että haaveilin itse voitosta, koska mulla on pikakuivattaja lopussa. Nyt täytyy kiltisti vaan mennä itse tilaamaan lisää :D tähän mennessä on käytössä ollut HK, mutta voisi seuraavaksi koittaa tuota Digital Flashia kun sitä saa MiNailsilta niin tietää että paketti kotiutuu pian. Jos taas tilaisi HK:ta ulkomailta ei voi olla varma kauanko kestää, eikä ole yhtään kiva jos pikakuivattaja loppuu kesken. On tuota HK:ta vielä jonkun verran tosin jäljellä, mutta on vähän paksuuntunutta jo ja sen verran pohjalla jo että pulloa joutuu jo kallistelemaan aika reippaasti että saa tarpeeksi lakkaa siveltimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille molemmille :) Kiva päästä testaamaan tuota DF.ää todellakin!

   Poista
  2. Kiitos Enail ja onnea vielä Hannatic! :) Tuota NPB:tä kannattaa kyllä ehdottomasti testata, olen itse ainakin todella tyytyväinen siihen :)

   Poista
 2. Kaikki aivan upeita lakkauksia! ♥

  VastaaPoista
 3. Omat suosikit ovat ampiaiskynnet ja haamukynnet. :> Kaikki ovat kyllä kauniita!

  VastaaPoista
 4. Ampparkynnet on ylivoimainen suosikkini tältä kuulta!

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä tehnyt niin hienoja lakkauksia tässä kuussa taas! ooh :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, että teet aina tän koosteen kuukauden lakkauksista. On ollut niin kiirus täällä, etten oo ehtinyt kommentoimaan, vaikka olisinkin vilkaissut uudet postaukset .. :< Mielettömän upeita lakkauksia oot saanut jälleen aikaan ! Mun lempparit näistä on vikan rivin tokat ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tästä on iloa :) Kiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 7. Kaikki on upeita, mutta molemmista kollaaseista eniten mieleen ovat numero 5. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ne on kyllä omiakin suosikkeja :)

   Poista
 8. Hitsi ku heitti läheltä toi arvonta, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, niinpä taisi! :D No, ehkä ensi kerralla sitten :)

   Poista
 9. Niin upeita kaikki♥ lempparit on vesimarmorointi ja ylemmän kollaasin kaikki akryylimaaleilla tehdyt kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥