maanantai 9. marraskuuta 2015

Lumen valkeaa

Huomenta ja ihanaa maanantaita kaikille! Tässä on ollut muutama päivä hiljaisuutta jälleen, sillä aika ei yksinkertaisesti aina riitä ihan kaikkeen mutta nyt olen taas täällä. Tällä kertaa ajattelin esitellä teille ihanat talviset lakkaukset joita pidin vähän aikaa sitten enemmän kuin tyytyväisenä.

Idea siis lähti siitä, kun yhtenä päivänä katselin Mi Nailsilta testiin saamiani Milvin siirtokuvia, ja sain idean yhdistää hopeiset kuviot valkoiseen pohjaan. Olen myös pitkään halunnut yhdistää Essencen duochrome-shimmerisen Pixie Dustin valkoiseen, ja nyt päässäni syntyikin idea rakentaa lakkaus kyseisen yhdistelmän ja Milvin siirtokuvien varaan.

Idean saatuani oli se pakko siirtää heti kynsille. Aloitin hommat lakkaamalla kaikille kynsille kaksi kerrosta Essencen valkoista, Wild white waysia. Tämän jälkeen lisäsin kynsille yhden kerroksen Pixie Dustia. Kerrosten kuivuttua leikkasin tästä siirtokuva-arkista sopivat palaset peukaloihin ja nimettömiin ja liotin niitä vedessä muutaman sekunnin jonka jälkeen asettelin ne kynsille. Muita kynsiä koristelin vielä hieman töpöttelemällä pumpulipuikon avulla hieman hopeisia glittereitä kynsien tyviin Gina Tricotin lakasta Sparkling Silver. Kynnet viimeistelin kerroksella Seche Viteä.

Lakkauksesta tuli ihanan talvinen ja hillitty, ja viihdyin siinä oikein hyvin. Lisäksi yhdistelmä oli ihanan helppo ja onnistuminen oli melkoisen taattua, kun työskenteli näin helppojen siirtokuvien* ja hyvin toimivien lakkojen kanssa. Toki lakkaus on aavistuksen tylsä, mutta välillä kynsillä on mukavaa katsella ihan jotain yksinkertaistakin!


Mitäs tykkäätte? ♥*** Siirtokuvat saatu testattavaksi, linkkien klikkailusta en hyödy mitään

30 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat, ihastuin näihin heti. <3

  VastaaPoista
 2. Wau! Ihanan lumen kylmät kynnet... <3

  VastaaPoista
 3. Ei tää ole kyllä yhtään tylsä vaan aivan täydellinen valkoinen lakkaus! Mä yritin viime vuonna etsiä tällaista valkoista lakkaa, mutta näköjääns tää homma kannattaakin toteuttaa Pixie Dustin avulla. Kiitos taas vinkistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höpsö, kiitos! ♥ Pixie Dustin kanssa saa kyllä melkein mistä vaan cremestä täydellisen, ja siihen tahtiin kyllä läträänkin sitä joka paikkaan :D

   Poista
 4. Monesti se yksinkertainen on parasta :) Ihanan talviset, pistää toivomaan että lumi tulisi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta :) Kiitos kehuista! ♥ Eiköhän se lumi ja talvi kohta tule :)

   Poista
 5. Valkoinen ja hopea vaan sopii yhteen! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää toi yhdistelmä mun silmään, vaikka onkin yksinkertainen lakkaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anniina! :) ♥ välillä parhaita on juuri ne yksinkertaisimmat lakkaukset :)

   Poista
 7. Joskus vähemmän on enemmän, ihanat lakkaukset ♥

  VastaaPoista
 8. Ihanat jääkuningatarkynnet! Mullakin on yksi tuontyylinen lakka jolla saa valkoisen päälle ihanan jäisen efektin, tykkään ihan hassuna siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Hannatic! :) ♥ Tällainen valkoinen on kyllä hurjan kaunis :)

   Poista
 9. Ihanat talviset kynnet, näistä tulee mieleen jäähileet!

  VastaaPoista
 10. Näyttääpä hyisevän kylmiltä kynsiltä :) Mutta todella kauniit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥