torstai 10. joulukuuta 2015

Jouluiset rusetit

Hyvää torstaita kaikille lukijoille ja satunnaisille ohikulkijoille! Viimeisen kahden kuukauden aikana olen ollut hyvin epäaktiivinen tämän blogin kanssa, ja suurin syy siihen on ollut työssäoppimiseni päiväkodissa johon on liittynyt paljon kirjallisia tehtäviä. Nyt voin ilolla kertoa että tuo työssäoppiminen on kunnialla suoritettu ja arvosanaksikin siitä sain kiitettävän, joten voin taas hyvällä omallatunnolla keskittyä kynsiin ja teille kirjoitteluun. Toivottavasti täällä on kärsivällisiä ihmisiä jotka ovat jaksaneet odotella paluutani!

Siirrytäänpäs sitten heti asiaan ja otetaan esittelyyn ensimmäiset jouluaiheiset kynteni. Tässä muutamia päiviä sitten päädyin nimittäin lakkailemaan kynsille jouluisen parin Kone Helsingin punaista Red Flagia ja Opin hopeista DS Radiancea. Näistä hopeinen pääsi aksenttikynsiin eli peukaloihin ja nimettömiin ja sitä on niissä kaksi kerrosta, ja muille kynsille päätyi kolme kerrosta punaista. Tämän jälkeen vietin yhden illan vailla koristeluja, sillä hyviä ideoita ei tuntunut löytyvän lainkaan.

Lopulta sain kuitenkin idean aksenttikynsiin, joihin halusin glitterliu'un ja rusetit. Glitterinä käytin China Glazen Ring in the Rediä ja pumpulipuikkojen puuttuessa töpöttelin sitä kynsien kärkiin erillisen koristelusiveltimen avulla. Glitterien kuivuttua lisäsin väliin yhden kerroksen Seche Viteä jonka jälkeen maalasin rusetit ensin hopeisella DS Radiancella ja sitten uudestaan Konadin punaisella leimauslakalla. Lopuksi asetin rusettien keskelle lasiset srassit ja kuorrutin aksentit vielä kerroksella Secheä.

Aksenttikynsistä sainkin idean loppuihin kynsiin, joihin päädyin maalaamaan hopeisia rusetteja printtityylillä. Rusetit maalasin jälleen ohuella koristelusiveltimellä ja Opin DS Radiancella. Näillekin kynsille lakkasin päällyslakaksi Seche Viteä, tosin koristelut olivat ehtineet kuivua jo parin tunnin ajan ennen sen lakkaamista jolloin ne eivät päässeet leviämään. Lopputuloksesta tykkäsin kovasti, olihan se ainakin ihanan jouluinen!Mitäs pidätte kynsistä? ♥*** Kone Helsingin lakka saatu miitistä

28 kommenttia:

 1. Oii mitkä ihanat joulukynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat rusuttikynnet! Ei ole edes liian jouluiset, kun rusetit tekevät teemasta enemmän romanttisen :). Mulla kippais punainen ja hopea heti überjouluiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! :) Mulla ei ehkä ole vielä tarpeeksi joulufiilistä, kun en tän parempaan pystynyt ;D

   Poista
 3. Valoitappa hieman tuota printtityylillä maalailua? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua, mä olen ilmeisesti ilmaissut itseäni "hivenen" epämääräisesti. Tarkoitin siis, että maalasin ruseteista ikäänkuin printtiä, eli kuviota missä on paljon niitä pieniä rusetteja. Nyt kun luen tuota tekstiä en lainkaan ihmettele erehdystäsi :D Mutta siis rusetit ihan tavallisesti maalattu yksitellen siveltimellä! :)

   Poista
 4. Täällä ollaan! :) Aivan ihanat kynnet, niin jouluiset! Mä ensin oikeasti luulin että oon leimannut nuo rusetit, niin hyvin oot kyllä niissä onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa että olette! Kauhean paha mieli ollut blogin "heitteille jättämisen" tautta, mutta ihanaa kuulla ettei täältä tyystin olla vielä kadottu :) ♥

   Kiitoksia vielä hurjasti kehuista, ai että mä olen nyt niin iloinen näitä kommentteja lukiessa! ♥♥

   Poista
 5. Kauniit ja niin suloisen jouluiset kynnet! Kiva että ehdit taas postailla, sun upeita luomuksia on aina ilo ihailla. Onnea erinomaisesta arvosanasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sentään, suurenmoiset kiitokset Tintti! Ihanaa päästä taas postailemaan kunnolla, on tää vaan niin antoisa harrastus ♥

   Poista
 6. Oih mä voisin niin ottaa tälläiset kynnet jouluksi <3 ihanat!!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut työharjoittelun suorittamisesta! Tosi sievät nuo aksenttikynnet ja ihanan jouluinen koko lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail, kehuista ja onnitteluista! ♥ Mä olen kyllä niin iloinen että se on ohi nyt, nuo työssäoppimiset kun on ihan hirmuisen stressaavia, tai sitten mä vaan otan niistä aina ihan liikaa sitä stressiä :D

   Poista
 8. Viimeviikko oli niin sekapäinen ja kiireinen, että olisin voinut vannoa, että kommentoin näitä jo. Piti oikein tarkistaa vielä. Nämä on ihanat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulle käy usein myös noin :D Mutta kiitos kehuista ihana <3

   Poista
 9. Iiih!<3 voisit tehä mulle tämmöiset jouluksi ! :D aivan ihanat :)) onnittelut kiitettävästä jes ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos kiitos Nani! :D ♥ Nää oli yllättävän helpot ja nopeat tehdä, eli senkun kokeilet itse vaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥