keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Pirtsakka Pina Colada

Kotiutin jokin aika sitten facebookin Kynsikoristekirppikseltä kasan toinen toistaan ihanampia indie-lakkoja, joista pari olikin testattava saman tien. Kynsillä siis kävi jo muun muassa F.U.N Lacquerin Storm, mutta mokoma oli niin nätti ettei sitä raaskinut koristella ollenkaan! Lopulta kaunokainen rapisi kynsiltä omille teilleen ennen kuin ehdin keksimään sille sopivia koristeluja, joten sen esittely jääköön myöhemmäksi.

Ennen joulua (ja myös kynsien viilausprojektia jonka tuloksen näittekin eilen) päädyin kuitenkin sutimaan kynsilleni myös erään yllättävän yksilön. Porukasta nimittäin erottui hyvinkin edukseen Dance Legendin Pina Colada, olihan se kuitenkin melkoinen väripilkku näiden synkähköjen syys- ja talvilakkojen kaudessa. 

Pina Colada on sorbettityylinen lakka, jossa yhdistyy mehevä, pehmoinen persikanvärinen pohja ja kirpakan pirteät mattaglitterit. Glittereitä löytyy erimallisina pinkkeinä, oransseina ja valkoisina ja ne antavat muuten niin suloiselle lakalle mieletöntä charmia. Lakka peittää pidemmät kynnet loistavasti kolmella ohuella kerroksella, mutta lyhyemmille kynsille laittaisin kaksi.

Pina Coladan päälle sutaisin teippejä apuna käyttäen pinkit kolmiot Opin Strawberry Margaritalla, ja maalasin kolmioille vielä reunukset Essencen hempeän keltaisella Love is in the airilla. Ihan nappiin ei homma mennyt, mutta aina ei seikkaillakkaan Strömsössä - heh heh. Kirsikkana kakun päällä vielä persikanväriset niitit (peräisin Ebaysta) ja viimeistely kerroksella Seche Viteä. Eikö olekin ihanaa vaihtelua kaikenmaailman harmaisiin ja tumman murrettuihin sävyihin? Minä ainakin tykkäsin, vaikka toki koristelut olisi voineetkin onnistua paremmin!


Millaisia uudenvuoden suunnitelmia teillä on?

20 kommenttia:

 1. On kyllä herkullinen tuo DaLen lakka, tosin en kuitenkaan halua ajatella sen poisto-operaatiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei kyllä ollut mikään helpoin mahdollinen poistaa :D Onneksi se on nyt takanapäin :D

   Poista
 2. Tuli jotenkin ihan jano näitä kynsiä katellessa, kun tuli mieleen kaikki eksoottiset juomat ja persikkasorbetti :''D Mmmmmm herkulliset!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuli iloiset karkki-kynnet :D

  VastaaPoista
 4. Kivan pirtsakat kynnet pimean talven keskelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kata, kiva että tykkäät! :)

   Poista
 5. Ihanan herkullinen ja raikas lakkaus! :)

  VastaaPoista
 6. Pirtsakkaa vaihtelua tällä hetkellä yleisesti vallitsevaan värimaailmaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥