keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Tontun teemaviikko: Valkea joulu

Tontun teemaviikko jatkuu tällä kertaa laululla nimeltä "Valkea joulu". Tontun mielestä jouluna kuuluu olla lunta, ja samaa mieltä olen kyllä hänen kanssaan. Jotenkaan joulu ilman lunta ei koskaan tunnu oikealta!

Taas valkeata joulua
keskellä suurten hankien,
muistan joulun aikaa
se kuinka saikaan
mun taas taakse vuosien.

Vain valkeata joulua
mielessäin ootan minä ain,
sillä hangen hohteessa vain
joulurauhan tunnen rinnassain.

Tonttu oli oikein tyytyväinen näihin kynsiin, ja pitihän sitä nyt sitten samaan kuvaankin päästä!
Valkeasta joulusta ei ole kovin hankalaa kehittää kynsiä, sillä ideoita kyllä riittää. Aluksi meinasin lähteä maalailemaan hankea ja rauhallista maisemaa akryylimaalein, mutta siihen olisi uponnut sen verran aikaa että päätin koittaa toisenlaista ideaa laulun saamiseksi kynsille.

Kynsien pohjana on siis baby boomer -tyylisesti toteutettu liukuväri. Aluksi liu'utin toisiinsa Essencen Sweet as candy -nimistä ranskislakkaa sekä Ginan valkoista, ja tämän jälkeen lakkasin liukuvärin päälle vielä kerroksen Sweet as candyä pehmentämään lopputulosta. Koska halusin saada kynsille oikein talvisen ja huurteisen tunnelman, lisäsin päälle vielä kerroksen Essencen Pixie Dustia.

Kun lakat oli kuivuneet aloin sitten maalailemaan kynsille talven kolmansia lumihiutaleita, mutta tällä kertaa toteutin ne hieman perinteisestä poikkeavilla väreillä. Näistä hiutaleista halusin oikein jouluisia, joten maalasin ne kultaisella ja kuparisella. Lakkoina niissä käytin H&M:n Sparkle & Shine Babya sekä Essien Penny Talkia. Hiutaleiden valmistuttua sipaisin niiden keskustoihin vielä hivenen Gina Tricotin hopeista Sparkling Silveriä, ja niiden ympärille asettelin valkoisia mattaglittereitä Essencen Truth or Daresta. Ai että kuinka olinkaan tyytyväinen tajutessani, että siitä löytyy niitä valkoisia söpöläisiä seasta, sillä halusin tähän lakkaukseen kovasti sellaisia laittaa, mutten omista mitään lakkaa jossa olisi pelkkää valkoista mattaglitteriä.

Kynsistä tuli mielestäni oikein mukiin menevät, vaikka harmittaakin että hiutaleet näkyy noin kehnosti kuvissa. Oikeasti ne pomppasivat silmiin paljon paremmin!


Miten sinä olisit tämän laulun toteuttanut?Ps. Uudistuneesta ulkoasusta olisi kiva kuulla mielipiteitä!

39 kommenttia:

 1. Uusi ulkoasu on todella upea, hyvin raikkaan näköinen ja selkeä! Banneri on upea ja ihan kuin sulle tehty. <3

  Kynsistäkään ei voi muuta sanoa kuin että WAU. <3 Hyvin oot onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih että, suuret kiitokset Fani!! <3 Mä oon ihan otettu :')

   Poista
 2. Nämä on niin kauniit <3 Ei ihme, että tonttukin tykkäsi! Ja sopii tietysti myös tuohon lauluunkin hyvin. Pitää ehkä itsekin tehdä jouluksi valkean joulun kynnet, jos ei muuten saada lunta maahan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kiitoksia Mee! <3 Ja tee ihmeessä, kyllähän se lumimaisema kynsilläkin kauniilta näyttää :)

   Poista
 3. Heti kiinnitin huomiota uuteen banneriin, joka on tosi hieno! Tykkään enemmän uudesta kuin vanhasta. Muusta ulkoasusta en osaakaan sanoa mitään, sillä luen blogit aina puhelimella mobiiliversioisina :D

  Kynnet on ihan superit, wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa kuulla, että näyttää hyvältä! Itsekin tykkään siitä, se on jotenkin kivan selkeä eikä niin ollen varasta koko huomiota :)

   Kiitos kehuista ihana <3

   Poista
 4. Upea banneri!!! Ja entäs nää baby boomerit sitten <3. Nää on just täydellisen huurteiset lumikuningatarkynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höpsö sun kanssa, iso kiitos! <3 <3 :')

   Poista
 5. Wau mitkä kynnet! <3 ja upea ulkoasukin!

  VastaaPoista
 6. Onpa todella kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista
 7. Onpa todella kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista
 8. Ehkä kauneimmat joulukynnet mitä olen nähnyt tänä vuonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herttinen sentään, tässä menee ihan sanattomaksi! Suuret kiitokset! ♥ :')

   Poista
 9. Ulkoasulle yläpeukku :) Tykkään selkeästä ja simppelistä linjasta, niin pääsee itse asia parhaiten esille! Eli nääkin ihanat talvikynnet, aivan upeat! Tein vähän samaan tyyliin yhdet itsekin, huurteinen baby boomer ja hiutaleita, ne oli kyllä aivan ihanat mutta mahdottomat valokuvata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! ♥ Ulkoasusta tykkään itsekin nyt, edellinen oli häirinnyt jo pitkään kun tuntui niin sekavalta :) Mutta voih että, tunnen tuskasi! Tällaisten haaleasävyisten hemppiskynsien kuvaaminen osaa olla kyllä melkoisen tuskallista :P

   Poista
 10. Nää on niin kauniit, jotenkin näistä tuli hyvä joulumieli! :')

  VastaaPoista
 11. Taas todella nätit kynnet!♥ Oon kateellinen sun pitkistä kynsistä! :D Mulla kynnet liuskottuvat ja lohkeilevat tosi helposti ja usein :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Oikealla hoidolla voi saada ihmeitä aikaan vähän hankalampiinkin kynsiin, erityisesti niitä pitää muistaa kosteuttaa! :) Säännöllisellä öljyämisellä olen saanut omat kynteni kuntoon :)

   Poista
 12. Nää on todella upeat! <3 oot huikea!

  VastaaPoista
 13. Voi uh miten kauniit kynnet ♡
  Miulla on vielä kokeilematta baby boomer -kynnet, pitääkin laittaa "to do" -listalle ;)
  Miusta vanhassakaan ulkonäössä ei ollut valittamista, joten tykkään molemmista ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii että, kiitos Nanne! ♥ :') Kiva kuulla että tykkäät molemmista ulkoasuista :) Itse tykkään tästä nyt enemmän, kun tuntuu niin paljon selkeämmältä :)

   Poista
 14. Nää on ihan sairaan upeat ja tulee semmonen ihanan pehmonen ja rauhallinen näistä mieleen. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, suuret kiitokset Satsuli! ♥ :')

   Poista
 15. Voi miten kaunis lakkaus :) aivan ihanat! Uusi banneri on ainakin hieno, muuten ei pysty nyt arvioimaan kun mobiiliversiota katselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitoksia! ♥ Kiva että tykkäät bannerista, sitä kyllä suunnittelin pitkään ja hartaasti :D Varmaan puoli vuotta oli aikeissa muuttaa ulkoasua! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥