perjantai 15. tammikuuta 2016

Glitterviikko: Kimaltavat yksityiskohdat

// Glitterviikko (11.-17.01.2015) on teemaviikko, jonka aikana esittelen seitsemän erilaista ideaa glitterlakkojen käyttämiseen.

Tänään on glitterviikon viides päivä, ja aletaan jo lähestyä loppusuoraa. Tähän mennessä olen jakanut kanssanne neljä eri glitterlakkaa ja myös neljä erilaista ideaa niiden käyttämiseen. Tänään lähestytään aihetta jälleen melko yksinkertaisesta näkökulmasta sellaisella koristelulla, josta on tullut erityisen suosittu omissa lakkauksissani.

Päivän lakan roolia toimittaa kokoelman hopeinen kaunotar, Glam Ice. Lakka on muiden kokoelman lakkojen tapaan kirkaspohjainen glitterlakka, ja siitä löytyy hopeisia hexagon-glittereitä kahdessa koossa. Isommatkin glitterit ovat suhteellisen pieniä ja siroja, joten tämä lakka sopii erityisen hyvin lakkauksen pieniin yksityiskohtiin. Tikulla yksi kerros Glam Icea valkoisen päällä ja kerros pikakuivattajaa pintaa tasoittamassa.

Tällaisia pienihileisempiä glitterlakkoja voi huoletta sipaista lakkauksen eri kohtiin, esimerkiksi siirtokuvien ympärille tai päälle, kukkasten keskustoiksi tai muille yksittäisille alueille joita haluaa korostaa. Omilla kynsilläni olen käyttänyt glitteriä pilkkutikulla tehtyjen kukkien keskustoissa, tämän lisäksi sitä löytyy muutamalta kynneltä koko kynnen alueelta. 

DHL-mies kävi pari päivää sitten oven takana kolkuttelemassa oikein mieluisan paketin kanssa, ja sain hyppysiini 11 uutta Essencen lakkaa. Näistä ensimmäinen näkyy nyt kynsien pohjasävynä, ja se on nimeltään Whatever! Lakkaa kaksi kerrosta. Pohjasävyä elävöittääkseni tein hieman marmorimaista kuviota elmukelmulla töpöttäen, tässä käytin Essien Madison Ave-Hueta ja Ginan valkoista. Seuraavaksi lakkasin kerroksen Mavalan Glam Icea kaikille muille kynsille paitsi keskisormiin ja nimettömiin. Näiden kynsien tyviin tein pilkkutikku-kukkasia lakkauksessa aiemmin käyttämilläni lakoilla. Kukkien keskustoiksi asettelin glittereitä Glam Icesta pilkkutikun avulla ja lakkauksen viimeistelin Seche Vite -pikakuivattajalla.


Hieman tyttömäisempi kokonaisuus tällä kertaa, mitäs pidätte? ♥

*** Mavalan lakka saatu maahantuojalta testattavaksi

22 kommenttia:

 1. Näistä tuli oikein Fanimaiset eli iskee täysillä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mä jotenkin tiesin että sä tykkäät näistä :D Kiitos <3

   Poista
 2. Oi miten ihanat, vaaleanpunaiset kynnet iskee muhun aina! <3

  VastaaPoista
 3. Onpas kesäisen herkulliset <3 Enpäs oo ajatellutkaan tota elmukelmu tekniikkaa, pitää kokeilla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanikaroliina! <3 :) Kokeile ihmeessä, sillä saa kivaa jälkeä aikaan :)

   Poista
 4. Tosi kauniit ja tuo kivaa marmorointi efektiä tuo kelmuilu. :))

  VastaaPoista
 5. Kelmutettu pohja näyttää tosi vinkeeltä, oot tehnyt upean näköistä kuviota elmukelmulla! Ja kukkaset on suloisia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuret kiitokset Tintti! ♥ :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Thanks! Girly was the thing that I was going for with this design, I'm glad you like it :) ♥

   Poista
 7. Ihanat on nämäkin kynnet ^.^
  Välillä pitää olla hieman tyttömäisempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Ihan totta, joskus pitää söpöstelläkin :D ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥