keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Glitterviikko: Vinoraidat

// Glitterviikko (11.-17.01.2015) on teemaviikko, jonka aikana esittelen seitsemän erilaista ideaa glitterlakkojen käyttämiseen.

Glitterviikko jatkuu jälleen, ja teemana olisi tällä kertaa erilaiset glitterlakalla tehdyt kuviot. Tämän päivän lakka on nimeltänsä Glam Chic, joka onkin yksi kokoelman kiinnostavimmista yksilöistä. Lakassa on tuttuun tapaan paljon kimallusta ja kirkas pohja, mutta erityisen siitä tekee runsas kultainen shimmeri. Itseasiassa kyse ei ole edes shimmeristä, vaan lakka on pakattu täyteen hentoa kultaista flakie-silppua. Tämän silpun seassa uiskentelee kultaisia ja metallisen oransseja hexagon-glittereitä useammassa koossa, ja kokonaisuus on sanalla sanoen täyteläinen. Hyvin omaperäinen glitterlakka, jolle sydämeni suli täysin. Tikulla jälleen yksi helppo kerros Glam Chiciä valkoisen päällä sekä kerros pikakuivattajaa pintaa tasoittamassa.

Glitterlakkoja voi käyttää monenlaisissa koristeluissa aivan kuten cremejä, holoja tai metallilakkojakin. Jonkun verran rajoituksia glitterlakkojen käyttöön asettaa niiden hippujen koko, eikä kaikkia glitterlakkoja voi suinkaan käyttää esimerkiksi vesimarmoroinnissa tai sabluunoilla toteutetuissa kuvioissa.

Yksinkertaisempiin koristeluihin sen sijaan glitterlakat ovat oikein mainioita. Vaikka sabluunat voivat käydä turhan hankaloiksi kimallelakkojen kanssa, voi teipeillä ja riittävän suurikuvioisilla vinyyleillä silti tehdä taikoja yhdessä glitterin kanssa. Riittää vain, että asetat vinyylin/teipit haluamillesi kohdille kuivuneen pohjalakan päälle, ja töpöttelet alueelle glitterlakkaa veteen kastetulla vanupuikolla.

Omille kynsilleni toteutin tällä kertaa kaksi paksua vinoraitaa tavallisen teipin ja glitterlakan avulla. Kynsien pohjavärinä on kaksi kerrosta LilyPadLacquerin I'm Feeling Peachy:a ja raitojen lisäksi kynsiä koristelin töpöttelemällä etusormen täyteen muillakin kynsillä käytettyä Glam Chiciä samaan tapaan kuin eilisissä kynsissä, ja lisäämällä muutamat kolmioniitit peukaloihin ja pikkurilleihin. Lakkauksen viimeistelin Seche Vite -pikakuivattajalla.Mitäs sanotte, tyylikkäät vai tylsät? Itse tykästyin tähän lakkaukseen yllättävän paljon!
*** Mavalan lakka saatu maahantuojalta testattavaksi

14 kommenttia:

 1. Nää on ehdottomasti tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 2. Mie sanon ehottomasti tyylikkäät! Jatkoon! ^.^

  VastaaPoista
 3. Vau! Mun mielestä tosi näyttävät. Pitääkin pistää korvan taakse, voisi itsekin väkästellä tämän tyyppisen lakkauksen :) Tästä teemaviikosta saa paljon hyviä ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! ♥ Ihan loistavaa että oot saanut itselle ideoita tästä viikosta, tosi kiva kuulla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥