perjantai 5. helmikuuta 2016

Lumoavaa sinistä

//Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää teitä kaikkia jotka kommentoitte edelliseen postaukseeni! Olen saanut todella paljon oikein mielenkiintoisia kysymyksiä, enkä oikein malta odottaa että pääsen vastauspostauksen kimppuun. Kiitos siis kaikille jotka jaksoitte jotain kysäistä, ja muistakaapa, että edelleen on mahdollista kysellä lisää täällä!

Sitten asiaan! Ostospostauksessa vilautinkin teille jo Zoyan Dreamia, jonka vihdoin sain hyppysiini. Kyseessä on siis Zoyan vuoden 2013 Zenith -kokoelman helmi, josta olen ehtinytkin jo hyvän tovin haaveilla. Usein minulla jää testaamattomat lakat pitkiksi ajoiksi pyörimään boksiinsa ja odottamaan sopivaa inspiraatiota, mutta tällaista upeutta ei kyllä voinut kauaa laatikossa hillota vaan se oli pakko saada mahdollisimman pian kynsille.

Drem on syvän sininen scattered hololakka. Se levittyy täydellisesti ja peittää kynnet vaivattomasti kahdella kerroksella. Kynsillä se kimmeltää upeasti ja lakkapinta muistuttaakin lähinnä valtameren loistetta. Tätä katsoessa voi suorastaan tuntea suolaisen tuoksun ympärillään ja kuulla merilokin huudot, tai ainakin minä voin. Jotenkin tästä tulee vaan uskomattoman voimakas mielikuva meren aallokosta, että en voi lakata nytkään tuijottamasta näitä kuvia. 

Koristeluiksi koitin maalata hieman kukkasia Opin hopeisella DS Radiancella ja Nfu Oh:n mustalla. Kukista tuli hyvin huomaamattomia taustaansa nähden ja etenkin kuviin niitä oli hyvin hankalaa kaapata edustavasti. 
Nimettömän kynnessä on kaksi kerrosta Lumenen Hopeahiekkaa -tekstuurilakkaa, ja kukkien keskustoihin asettelin turkooseja lasistrasseja. Päällyslakkana käytin Seche Viteä.Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

26 kommenttia:

 1. On kyllä upea sininen! Kukkaset on myös kivat vaikka ne meinaakin vähän hävitä taustaan. Hopea sopii aina hyvin sinisen kaveriksi joten tuo tekstuurilakka on nappivalinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enail! :) Kukkaset hävisi kyllä ikävästi taustaan, erityisesti kuvissa. Luonnossa näkyivät sentään hivenen paremmin :)

   Poista
 2. Todella todella todella upeat. <3 Dream on aivan tajuttoman kaunis lakka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuret kiitokset Fani! <3 :) Dream on kyllä niin upea että oikein ärsyttää kun en jo aiemmin metsästänyt sitä :D

   Poista
 3. Wautsi miten upea lakka ja upeat koristelut! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kukkaset! Lakkaki on kyllä namu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Satsuli! <3 :) Tää lakka on kyllä upea :)

   Poista
 5. Onhan tuo kyllä kaunis lakka, juuri oikean sininen mun makuun! Ja superkauniit koristelut, jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Mä en oikeasti tajua miksen jo aikaa sitten ole hankkinut tätä :D

   Kiitos kehuista ihana ♥

   Poista
 6. Nää on tosi upeat kynnet! Ihastuin tuohon siniseen lakkaan tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Outi! ♥ Dream on kyllä sen verran upea, että jos et sitä vielä omista niin ehdottomasti se kannattaa hankkia! Enää en tiedä mitä tekisin ilman tätä :D

   Poista
 7. Onpa kyllä ihanat :) Tuli itsekin kokeiltua tuota Dreamia, mutta se oli jotenkin vähän väärän värinen omaan ihonväriini nähden :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Verieana! :) Hassua, luulen että olet ainoa jonka olen kuullut "epätykkäävän" Dreamista :D Sitä hehkutetaan niin monessa paikassa että oikein hätkähdin sun kommentin loppuosaa (johtuu varmaan siitäkin, kuinka rakastunut itse olen tähän nyt) :D Mutta niinhän se on, ei kaikki voi sopia kaikille :)

   Poista
 8. Hui, onpas vaan kyllä upea lakka toi Dream ♥

  VastaaPoista
 9. Dream on niin kaunis ja säihkyvän sininen lakka! Hopeinen tekstuurilakka sopii upeasti Dreamin kaveriksi. Niin upeat kynnet :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥