torstai 18. helmikuuta 2016

Prinsessan rakkauskirjeet

Viime sunnuntaina vietettiin ystävänpäivää, ja silloin kirjoittelinkin että päivän kynnet tulen esittelemään myöhemmin. Lakkauksen ideahan syntyi jo aikoja ennen ystävänpäivää, mutta toteutus jäikin sitten sunnuntain aamuun kaiken muun hässäkän takia. Onneksi tämäntyyliset kynnet olen tehnyt ennenkin, joten nämä olivat nopeat toteuttaa kun tiesi mitä pitää tehdä.

Tein siis tosiaan viime syksynä romanttisen rakkauskirje-lakkauksen vahvoilla punaisen ja kultaisen sävyillä, ja halusin nyt toteuttaa vastaavan hieman hempeämmissä väreissä. Alkuperäinen lakkaus löytyy tämän linkin takaa.

Tällä kertaa valitsin kynsien pohjasävyksi Opin ihanan DS Tourmalinen. Kyseessä oleva glitterlakka oli sellainen, josta en alunperin ihan tiennyt että onko se nyt hutiostos vai ei. Vajumaa on pulloon ilmestynyt kuitenkin jo suorastaan pelottavan paljon, eli loistava hankinta tuo puteli taisikin olla! Tourmalinea on siis kaksi paksuhkoa kerrosta, mutta yleensä tätä tykkään laittaa kolme täydellisen peittävyyden takaamiseksi.

Koristelut syntyivät lähes samalla kaavalla kuin edellisessä tämän tyylisessä lakkauksessani. Ensin tuputin siis kynnen keskustaan vaaleampaa kimallusta pesusienen palalla, tällä kertaa käytin Seppälän lakkaa White Glitter. Seuraavaksi asettelin kukkaset paikoilleen, jotka tällä kertaa olivat Ebaysta tilattuja siirtokuvia. Ja huh heijaa sentään, helpommalla olisin päässyt maalaamalla. Nuo pirulaiset eivät meinanneet irrota taustapahvista millään, ja kynsille ne tarttuivat tiukasti juuri siihen mihin ensimmäisenä osuivat. Pari siirtokuvaa sain myös rypyille ja taittumaan, eli eivät tosiaan olleet mitenkään käyttäjä-ystävällisiä tapauksia.

Kaunokirjoituksen maalasin jälleen vedellä ohennetulla akryylimaalilla ja ohuella koristelusiveltimellä. Käytössäni oli Mont Marten valkoinen akryylimaali. 

Kynsistä tuli pitkästä aikaa oikeasti niin kauniit, etten olisi halunnut poistaa niitä varmaan ikinä. Kuvat sen sijaan eivät meinanneet onnistua mitenkään, kun kimallusta oli niin huimasti! Toivottavasti niitä kuitenkin kestää katsella, vaikkeivat erityisen selkeitä tällä kertaa olekaan.Mitäs pidätte kynsistä? ♥

26 kommenttia:

 1. Todella ihana lakkaus <3 Tykkäsin siitä viime vuotisestakin vastaavasta todella paljon! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vandaalia <3 Kiva että muistat myös sen edellisen :) ♥

   Poista
 2. Aivan ihanat <3 näitä voisi kyllä tuijotella vaikka kuinka kauan!

  VastaaPoista
 3. En kasita etta joku voi jaksaa ja kyeta pipertamaan kasin tommosta pienta tekstia! Leimat on sita varten! :D No enivei, naa on tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah voi apua sun kanssas! :D Mä luulen että mä saan nää maalattua nopeammin kuin leimattua, oikeasti tällaisen epämääräisen tekstin maalailu on aika helppoa puuhaa :) Mutta hei, suuret kiitokset kehuista ♥

   Poista
 4. Voi miten kauniit kynnet! Ihana Tourmaline ja niin nätit koristelut :). Mä en kertakaikkiaan edelleenkään voi tajuta kuinka voi olla näin taitava käsinkoristelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos Tintti <3 Ja harjoitus on valttia, tässäkin hommassa! En mäkään mikään sivellin suussa ole syntynyt, pikkuhiljaahan se jälki vain paranee :)

   Poista
 5. Aivan ihanat ♥ Tourmaline on ollut pitkään mun himotuslistalla, se on niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ♥ Tourmaline = <3 sun kannattaa kyllä ehdottomasti hankkia se :)

   Poista
 6. Ihanan hempeät! ♥ Sä kyllä osaat niin hyvin ton maalailun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen! ♥ Pikkuhiljaa koitan harjoitella, kiva taitohan se olisi täydellisesti oppia. Mutta ei kai missään voi koskaan ihan täydellinen olla, aina löytyy parannettavaa - onneksi. Tylsäähän siitä muuten tulisi :)

   Poista
 7. Olin varma, että teksti on leimattu...oot kyllä tosi taitava! Ihana kokonaisuus:)

  VastaaPoista
 8. Oi miten kauniit. <3 Nää kuuluu mun yhtiin suosikkeihin tällä hetkellä. <3

  VastaaPoista
 9. Siis WAU mitkä kynnet! Ja vielä maalaamalla tehdyt noi tekstit ♡_♡
  Aivan mega-ihanat kynnet! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii apua Nanne sun kanssa! KIITOS ♥ :')

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥