maanantai 8. helmikuuta 2016

Sydämellisin terveisin

Ai että, ystävänpäivä lähestyy! Ensi sunnuntaina täällä Suomessakin juhlitaan tuota vaaleanpunaista juhlapäivää, jolloin olisi tarkoitus olla ystävä kaikille ja muistaa ystäviänsä. Itsehän pidän ystävänpäivää enemmän rakastavaisten juhlapyhänä, ja kaikki ystävänpäivän hömppä leffoista vaahtokarkkeihin ja niiden kautta kukkasiin kuuluukin omiin suosikkeihini. Tästä syystä pidänkin ystävänpäivästä erityisesti kynsien laiton saralla, sillä silloin saan antaa itselleni luvan leikitellä vaaleanpunaisilla sun muilla rakkauden väreillä oikein kunnolla!

Halusin tehdä etukäteen parit ystävänpäiväkynnet ennen varsinaista juhlapäivää. Ensin ajattelin vähän testailla, että mitä kaikkea varsinaisiin ystävänpäivän kynsiini laittaisin, ja siitä lähtikin ajatus oikein ällösöpöön skittleen (lakkaus jossa kaikki kynnet on erilaisia keskenään). Pöydälle kasasin kaikki suloiset vaaleanpunaiset cremet ja glitterlakat, ja aloin valitsemaan niistä mieluisimpia. Joukkoon nappasin myös pari kultaista lakkaa korostusväreiksi.

Peukaloon lakkasin siis kaksi kerrosta O.P.I:n DS Classicia, etusormeen kerroksen saman merkin Rose of Lightia, keskisormeen ja nimettömään kolme kerrosta saman merkin Small + Cute = ♥* lakkaa ja pikkurilleihin kaksi kerrosta myöskin O.P.I:n  DS Tourmalinea.

Kaikki kynnet koristelin erilailla keskenään. Ensimmäisenä kaivoin esille Mi Nailsilta hetki sitten testiin saamani Love 01 -vinyyliarkin*, ja asetin siitä koko kynnen vinyylit etusormiin ja pienemmät sydänjana-vinyylit keskisormiin. Etusormien kuviot täytin Essencen Whatever! -lakalla ja keskisormen kuvioihin sudin H&M:n Sparkle & Shine Babya. Vinyylien kanssa oli hieman ongelmia aluksi, sillä pienet sydämet meinasivat jäädä irrotettavaan kuvioon kiinni kun sitä nosti taustapahvista, mutta ne sai onneksi helposti kynnellä painamalla irti. Laitoinkin asiasta jo viestiä Mi Nailsille ja kuviot tullaan piirtämään uudestaan jotta ongelmasta päästään eroon. Muutenhan vinyylit toimivat täysin moitteetta ja sain kynsilleni nätit sydänkuviot aikaiseksi. Erityisesti etusormen kuvio viehätti itseäni kovasti.

Peukalon koristeluiksi maalasin viivoja ohuella siveltimellä ja seuraavilla lakoilla: O.P.I - DS Tourmaline, Essence - Whatever! ja Life is a beach, H&M - Sparkle & Shine Baby. Nimettömiin taas painelin kosteaan lakkaan Ebaysta tilattua lehtikultaa/kultafoliota pieninä palasina, ja pikkurillit jätin ilman koristeluja. 

Lopuksi lisäsin vielä sydämen muotoiset kultaiset niitit etusormien tyviin ja viimeistelin lakkauksen Seche Vitellä. Kynsistä tuli ylitsepursuavan sydämelliset, mutta se ei kyllä haitannut menoa lainkaan. Välillä on ihanaa hassutella!

Vinyylit olen tosiaan saanut testattavaksi Mi Nailsilta. Valikoimasta löytyy kaksi erilaista arkkia suloisia vinyyleitä ystävänpäivää ajatellen, ja ne sekä kaikki muut Mi Nailsin ystävänpäivä-aiheiset tuotteet ovat nyt alennuksessa. Täältä pääset katselemaan alennus-osiota.

Mitäs pidätte lakkauksesta? Liian söpöä vai söpösti liikaa? ♥
*** Vinyylit sekä Opin Small + Cute = ♥ saatu testattavaksi blogin kautta, en hyödy linkkien klikkailusta

32 kommenttia:

 1. Ompa kyllä söpöt! Tuo etusormi on kyllä hienon näkönen <3

  VastaaPoista
 2. Oih, onpa ihanat söpöstely kynnet ^.^
  Miulla on taas toisinpäin, pidän ystävänpäivää todellakin ystävyyden päivänä :) Nytkin tässä suunnittelen, että kun olen saanut aamukahvit kitusiini ja blogit luettua läpi, alan laittamaan ystävänpäiväkortit lähetys kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne ! ♥ Ja voi apua sentään, mä kyllä huomasin että sä olet oikea ystävänpäivä-ihminen. Mä liikutuin todella siitä kortista ja lahjasta, yllätyin niin kovin että oli kyllä itkussa pidättelemistä :) Kiitos ihana, toivottavasti sun ystävänpäivä sujui mitä täydellisimmissä merkeissä ♥♥

   Poista
 3. Sopii kyllä täydellisesti ystävänpäivään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Varsinkin peukku on tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 5. Söpöä! Näitä on kiva katella muilla, mut enpä tiedä, tuleeko tehtyä itelle :D Viime vuonna en edes tehny ystävänpäiväkynsiä, kun wanhat sattu samoihin aikoihin. Toisaalta taas voisin tehdä, sillä OPIn sydänglitter on ollu pari vuotta hyllyllä viime käytöstä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Pitääkin käydä stalkkaamassa sun blogista, että päädyitkö tekemään vai et :D Mä itse aina odota ystävänpäivää että pääsee överisöpöilemään ihan luvan kanssa :D

   Poista
 6. Tosi söpöt <3 itte herään näihin hommiin aina liian myöhään, vaikka oon tiedostanu jo kaksi viikkoo millon ystävänpäivä on. Ni kynsiä en oo vielä lakannu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Mutta hyvinhän säkin ehdit ystävänpäiväkynsiä tekemään :) Mä aloitin vaan todella ajoissa kun pelkäsin että muuten en ehdi ollenkaan :D

   Poista
 7. Söpöt! Ystävänpäivän tienoilla saa överisöpöillä ilman sensuuria eli sopivasti söpöt ajankohtaan nähden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! ♥ Hihhii, tuo on kyllä totta :) Siksi aina ystävänpäivää odotankin :D

   Poista
 8. Ai että nää on upeat. <3 Tuo nimetön on niin näyttävä. :)

  VastaaPoista
 9. Just sopivan söpöt kynnet, peukalon ja etusormen koristelut on erityisesti mun mieleen :). Tosi nätti kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti ♥♥ :) Ne oli munkin lempparikoristelut näissä :)

   Poista
 10. Voi ei miten söpöt ♥ ja älyttömän suorat raidat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii kiitos! ♥ :) Mun mielestä tuli kyllä aika vänkyrät noista raidoista, huomasi etten ollut hetkeen tehnyt. Mutta kiva kuulla jos eivät ihan niin vinoilta näytä kuin itse ajattelen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥