maanantai 7. maaliskuuta 2016

Essence: Nail & cuticle tattoo liner

Mainitsin Helmikuun ostoksia käsittelevässä postauksessa käväisseeni Essencen pisteellä ja kotiuttaneeni sieltä muun muassa Nail & cuticle tattoo linerin. Minulta kyseltiinkin tästä heti postausta, joten päätin toteuttaa sen mahdollisimman pian. Kynää kokeilin jo viime kuussa pikaisesti vanhan lakkauksen päälle omille kynsilleni (ja miehen käteen), mutta nyt vasta tutustuin siihen hieman tarkemmin. 


Nail & cuticle tattoo liner on helppo ratkaisu kynsien koristelemiseen. Yhdestä tuotteesta löytyy niin väri kuin sivellinkin, joten paljoa ei tarvitse tarvikkeita nostella pöydälle kun tämän ottaa käyttöön. Tuotteessa on huopainen, kärkeä kohti kapeneva pää, siis samanlainen kuin monissa eye liner -tusseissa. Musta väri on pigmenttistä ja sitä tulee tasaisesti ilman mitään kikkailuja kuten ravistamista tai kärjen painelua. Väri jää kynnelle myös tasaisena eikä tunnu sormella ollenkaan koholla olevalta.

Malliltaan tussi on sellainen, jolla saa erityisen helposti piirrettyä erilaisia kaarevia viivoja ja kiemuroita. Myös pilkut tällä luonnistuvat vaivattomasti, samoin lyhyet, suorat viivat. Vertailun vuoksi maalasin kahdelle tikulle samanlaista pitsikuviota, toisessa tikussa käytin akryylimaaleja ja kahta eri mallista sivellintä, ja toisessa tikussa tätä Essencen kynää. Tulokset olivat mielenkiintoisia. Essencen kynällä oli paljon helpompaa maalata juurikin kuvion kaarevia kohtia, mutta pitsin pitkät ja kapeat viivat eivät meinanneet luonnistua kovin helposti. Käsien täristessä puuha alkoi lopulta tuntua äärimmäisen rasittavalta, kun taas pitkällä, ohuella striper -mallisella siveltimellä samat viivat syntyivät vaivattomasti.

Omille käsilleni tätä en nyt testannut, mutta muistaakseni miehen käteen kokeilemani suttu hävisi pikkuhiljaa päivän mittaan, eli ihan ikuisesta jäljestä ei onneksi ole kyse. Kynsille maalatessa voisin muuten nostaa esille vielä erinomaisena ominaisuutena sen, että vielä täysin kuivuttuaankin voi maalatun jäljen pyyhkiä pois desinfiointi-aineella ja aloittaa alusta. Tästä syystä toki pitää myös muistaa suojata koristelut päällyslakalla kun ne ovat valmiit, etteivät ne sitten kulu ennen aikojaan pois. 
Siinä taisikin olla kaikki pääpiirteittäin. Itselläni tämä pääsee käyttöön ainakin reissuilla, kun on niin kätevä kuljettaa vaikka laukussa mukana!

Lopuksi haluaisin vielä mainita eräästä toisestakin asiasta, josta teille jo aiemmin hieman puhuin. Muistatteko, kun viikko sitten kerroin tulevista blogihommistani Nordic Style & Beuty -sivustolla? No nyt on suunnitelma pistetty täytäntöön, ja ensimmäisen postaukseni löydätte täältä! Tulevaisuudessa tulen kirjoittelemaan NSB:lle ainakin pari kertaa viikossa, ja jutut tulevat olemaan hieman erilaisia kuin täällä. Jos teitä siis kiinnostaa tietää mistä siellä milloinkin kirjoitan, löydätte tulevat postaukset jatkossa täältä.


Löytyykö muilta tätä Nail & cuticle tattoo lineria?

12 kommenttia:

 1. Ei löydy vielä mutta kohta löytyy. Olen haaveillut ikuisuuksia tuollaisesta oikeasti tussityyppisestä kynsienkoristelukynästä. Jossa siis on terävä pää ja väri tulee ulos kuten tussista ilman kikkailua. Tähän mennessä olen pettynyt niin monta kertaa erilaisiin kynnenkoristelu "tusseihin" että en jaksanut tästä ensi kuulemalta innostua, mutta tämän postauksen perusteella vaikuttaisi tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa että löysit mitä olet etsinytkin! Mäkin olen kuullut vaikka millaisista ihmekynistä, joista sitä jälkeä ei tule sitten millään. Tää on onneksi tosi hyvä, ja vielä halpakin :)

   Poista
 2. Tämän osto on ollut harkintalistalla :) Meidän lähellä ei vain ole 2m Essence-hyllyä, josta sen voisin käydä nappaamassa. Mutta eiköhän kynä mukaan tartu, kun kohdalle sattuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, no, nappaat sitten kun seuraavan kerran käyt 2m-hyllyllä :)

   Poista
 3. Vaikuttaa ihan toimivalta ja ei ole kokemusta,Muutenki kynsille nyt ei aikaa ku hoitelee tuota poitsua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tietenkään sillä tavalla ole :) Mutta tämä kyllä kannattaa hankkia sinänsä, kun tällä voi niin näppärästi tehdä vaikka parit viivat kynsille jos kiireessä haluaa koristella :)

   Poista
 4. Pakko viel kommentoida ku kävin kattoon postauksen tuolla sivustolla että oot todella kaunis =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua sentään, kiitos kaunis ja kaunis kiitos! Tää piristi päivää kyllä niin ettet uskokaan ♥♥

   Poista
 5. Oi vitsit, täytyypi käydä kotia hakemassa tuollanen kynä! Jospa sillä olisi vähä helpompi koristella kynnet entä hammastikulla ja kynsilakalla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Ehdottomasti ainakin 10x helpompi ratkaisu tämä, kuin hammastikku ja kynsilakka, voin kertoa että tuut rakastumaan :D

   Poista
 6. Tää kynä on kyl tosi kiva! Vihdoinki testasin sitä kans ja tykkäsin tosi paljon :) Ainut vaan et päällyslakka jotenkin sulatti sen jäljen ja raidat mitkä tein ni muuttu läpikuultaviks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua että itsekin tykkäsit! Tosi harmillista jos meni läpikuultavasti päällyslakan kanssa, outoa :O Mä en ehtinyt niin pitkälle tätä testatakaan, hmm, mitenköhän sen voisi estää :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥