perjantai 11. maaliskuuta 2016

Faby: Sunset Farms

Sain vähän aikaa sitten Kauneutta.com:ilta testattavaksi kuusi erilaista Fabyn lakkaa. Niistä ehdin jo testata ja esitellä Evergreenin, josta kirjoitin täällä. Toisena kynsille pääsi kesäisen säkenöivä Sunset Farms*

Sunset Farms on oranssi glassflecked-lakka joka on kuin luotu kesää ja kevättä varten. Lakka oli helposti levitettävä ja peitti hyvin kolmella kerroksella, eikä kuivumisessakaan kulunut kauaa. Sävy on ihana, ja lakan kimaltelu sai minut jälleen viihtymään ilman koristeluja yhden päivän, mikä ei oikein ole tapaistani.

Lopulta halusin kuitenkin koristella kynnet ja päädyinkin hieman eriskummalliseen ratkaisuun, joka mielestäni toimikin yllättävän hyvin. Maalasin siis kynsien tyviin puolikuut Rouloftin 0-kokoisella siveltimellä ja Mont Marten kultaisella akryylimaalilla. Akryylimaali jäi hieman raitaiseksi, joten lisäsin päälle vielä hippusen Essien Rock at the Top -glitterlakkaa jonka jälkeen rajasin puolikuut valkoisilla pilkuilla. Pilkut tein Mont Marten valkoisella akryylimaalilla ja dotting toolilla. Lopuksi vielä kuorrutin kynnet Seche Vite -pikakuivattajalla. 

Lakkauksesta tuli silmää miellyttävä ja mielestäni se sopi hyvin tähän pääsiäisen alle. Ainakin itselleni tulee tuosta oranssista yhdistettynä valkoisiin pilkkuihin välittömästi mieleen pääsiäismunat, mutta se ei tosiaan vähennä ihastustani tätä eriskummallista yhdistelmää kohtaan. 


Mitäs tykkäätte tällaisista erikoisemman puoleisista koristeluista?*** Fabyn lakka saatu, en hyödy linkkien klikkailusta mitenkään


18 kommenttia:

 1. Kyllä on sievä sävy lakassa ja sievät on myös koristelut :)♡

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana lakka, täytyisi se itsellekin saada! :) Ja upeat on myös koristelut! ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis oranssi ja kauniit on myös koristelut :)

  VastaaPoista
 4. Tällainen oranssi ei taitais sopia mulle mutta sulla lakka näyttää tosi makeelta. Ja koristeluista tykkään kuin hullu puurosta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitoksia Tintti! ♥ Mä jotenkin rakastuin tähän, niin kirpeän ja raikkaan sävyinen etten malta odottaa miltä näyttäisi kesällä kynsillä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥