tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kuninkaallista

Huomenta ihanat! Tänään minulla on esiteltävänä teille oikea rakkauslakka, nimittäin Girly Bitsin Must. Resist.* Nimestä saa jo viitettä lakan kauneudesta, vaikka eihän tätä nyt tosissaan osaa vastustaa! Lakan sain testattavaksi Mi Nailsilta, ja olinkin tästä erityisen innoissani, sillä niinkuin jotkut teistä varmasti muistavat, olen aivan lääpälläni erilaisiin flakie-lakkoihin.

Must.Resist. on siis kirkaspohjainen topperi, jossa uiskentelee reippaasti lumoavan sinisiä flakie-hippuja. Yllä näkyvässä kuvassa lakkaa on yksi reilu kerros Essencen tummansinisen mattalakan, I ♥ my blue jeansin päällä. Lakka oli oikein helppo levittää ja flakiet asettuivat kynnelle miellyttävän tasaisesti. Halusin flakieiden kimmellyksen nousevan oikein kunnolla esiin, joten lisäsin päälle vielä kerroksen Seche Vite -pikakuivattajaa kiillon maksimoimiseksi. Itsessäänhän Must. Resist. kuivuu hieman epätasaiseksi pinnaltaan niin kuin monet muutkin flakie-lakat, ja sen kanssa tosiaan suosittelisin käytettävän päällyslakkaa. 


Koristeluksi halusin jotain helppoa, mutta näyttävää. Päädyin sitten hetken miettimisen jälkeen leimailemaan, ja löysinkin täydellisen kiemurakuvion ÜberChicin 6-setin* laatalta numero kaksi. Kuvion leimasin kaikille kynsille pinkillä löllöstamperilla, ja leimoissa käytin Konadin valkoista leimauslakkaa. Leimoista ei tullut aivan täydellisiä, mutta ottaen huomioon että näiden tekemiseen meni suunnilleen 20 minuuttia ja kaikki sain ensimmäisellä leimauskerralla oikein, olin erittäin tyytyväinen! Lakkauksen viimeistelin vielä muutamilla lasistrasseilla ja kerroksella Seche Viteä. 


Must. Resist. näytti erityisen upealta tällaisten valkoisten leimojen alla, ja kynsistä tulikin yllättävän juhlavat ja jollain tavalla kuninkaallisen näköiset. Siniset kynnet miellyttävät silmääni herkästi, enkä voinut olla pitämättä tästäkään kokonaisuudesta. Toki leimoista tuli hieman reikäisiä mutta muuten olin kyllä oikein tyytyväinen.


Mitäs pidätte kynsistä? Entä kuinka moni muu on lääpällään flakie-lakkoihin? ♥*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään

21 kommenttia:

 1. Onpa muuten nätti flakielakka :) Tämän voisin jopa kotiuttaa ♡

  VastaaPoista
 2. Uuh-Ihana lakka <3 . Huomio ei sori vaan edes kiinnittynyt hienoihin koristeluihin kun lakka leimaantui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups. Viesti lähti ennen kuin oli valmis. Siis lakka leimaantui vahvasti verkkokalvoille.

   Poista
  2. Hups. Viesti lähti ennen kuin oli valmis. Siis lakka leimaantui vahvasti verkkokalvoille.

   Poista
 3. Todella näyttävät ja upeat <3

  VastaaPoista
 4. Ooh, on kyllä upeat kynnet! Ja niin älyttömän nätti toi Must.Resist. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitoksia Nanne! Tää lakka on kyllä melkoinen valloittaja ♥ :)

   Poista
 5. Oi että, ompa tosi kauniit lakkaukset! Aivan ihanat värit ja leimatkin onnistuneet hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit, tumman sininen on tällä hetkellä kovasti mielessä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Mulla on joku ihmeellinen kausi, että kokoajan päätyy kynsille joko pastellisävyjä (lähinnä vaaleanpunaista :D) tai sitten todella tummaa sinistä :D

   Poista
 7. Niin ihanat nämä! Pitääpäs laittaa tuo lakka korvan taakse, niin on jotakin sinistä häissä kun niiden aika koittaa :-)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Ja herttinen sentään, paljon onnea tulevista häistä!! ♥ Tää olis kyllä sopiva joksikin siniseksi :')

   Poista
 8. Aivan ihana flakielakka ja muutenkin lakkaus :) ihastelen aina kovasti flalielakkoja, mutta jostain syystä en omista vieläkään yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitoksia Enail! ♥ Sun kyllä ehdottomasti kannattaa hankkia flakieita, ne on niin ihmeellisiä livenä - siis silkkaa silmänruokaa :D <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥