torstai 21. huhtikuuta 2016

Kesäiset Ikat

Heti perään vähän lisää Faby-testailuja. Minulla on ollut lähiaikoina kova kaipuu kirkkaisiin sävyihin, erityisesti oranssin ja oranssinpunaisen eri variaatioihin. Kauneutta.com:ilta sainkin testattavaksi yhden ihanan Fabyn räiskyvän oranssin lakan, jonka päätyikin kynsilleni muutama päivä sitten. Saanko esitellä, Keep on the Sunny Side*!

Keep on the Sunny Side on syvän punertavan oranssi lakka joka ihastuttaa kirkkaudellaan. Lakka vaatii peittääkseen kolme kerrosta, mikä on yleistä tällaisten kirkkaiden, lähes-neon-sävyisten lakkojen kanssa. Hieman tämä tuppasi raidoittumaan lakatessa, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Pitää vain muistaa olla painamatta siveltimellä liikaa. Kuvissa lakkaa on tosiaan kolme kerrosta ja lisäksi päällä on kerros Seche Viteä.  

Olen kerran jos toisenkin ihastunut johonkin kirkkaaseen lakkaan täysin, lakannut sen kaikille kynsille ja sitten jollain ihmeen konstilla pilannut koko komeuden kökköisillä koristeluilla. Tällä kertaa halusin välttyä moiselta katastrofilta, ja päädyin miettimään mahdollisimman yksinkertaisia, mutta lakan sävyyn sopivia koristeluja. Ja mitäs muutakaan olisin tehnyt, kuin Ikat-kuviota.

Aksenttikynsiin päätyi siis tosiaan tuo Ikat-kuosi, jonka toteutin Essencen mustalla Black is Back -lakalla, Kone Helsingin valkoisella sekä O.P.I:n kultaisella Bling Dynastylla sekä Roubloffin 0 -kokoisella siveltimellä. Muille kynsille lakkasin vielä kerroksen Fabyn Sunset Farmsia* ihan vain kun en mitenkään osaa vastustaa kimallusta.  

Tämä lakkaus oli kokonaisuudessaan oikein kiva, joskin ehkä turhan kesäinen vielä tähän hetkeen. Lakat vaihtuivat äkkiä, kun tuntui, että kyllä ne Ikat enemmän sinne kesään kuuluvat. Vai mitä te olette mieltä?


Mukavaa päivää kaikille! ♥*** Fabyn lakat saatu, linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään

16 kommenttia:

 1. Wautsi miten hienon kuvion oot saanut tehtyä!! (anniiiws__)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, en ollut ollenkaan tajunnut että täällä on vastaamattomia kommentteja!

   Suurensuuret kiitokset kehuista, ja pahoittelut vastauksen venähtämisestä <3

   Poista
 2. Tosi kauniit! Ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeet ja raikkaat kynnet, tykkään ja paljon! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Wow miten makeet!♥
  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Miulla on ollut pienimuotoinen blogiloma tässä, ja nyt palasin takaisin eetteriin... ja voi jehna kuinka upeita lakkauksia sie olet sillä aikaa tehnyt! ♥
  Nämäkin on aivan älyttömän ihanat! Miulla olis tämä Ikat tekniikka vielä kokeilematta... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis apua, suuret kiitokset Nanne! ♥ Itselläkin blogi jäi nyt vähäksi aikaa tauolle, mielenkiinnolla painunkin tutkimaan mitä sun blogiin on sillä aikaa ilmestynyt :)

   Poista
 6. Onpa ihanat ikat-kuviot ja tosi pirtsakat kynnet! Musta nää sopii ihan hyvin piristämään kylmillä keleillä, kun tässä vielä odotellaan niitä kesähelteitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! ♥ Kauaa ei onneksi tarvinnutkaan niitä kesähelteitä odotella, nyt on ainakin täällä jo ihanat säät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥