sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Miittikynnet + arvonnan voittajat

Heippa ja ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Nyt alkaa häämöttää viikonlopun loppu, ja johan tässä on tullutkin touhuttua. Eilen pidimme kynsimiitin Uudenmaan harrastajien kesken, ja illalla juhlistin äitipuoleni syntymäpäiviä. Perjantai menikin lauantaita varten valmistautuessa ja oikeastaan vasta tänään olen ehtinyt vähän hengähtämään. 

Miitti oli superhauska ja minua jäikin vähän harmittamaan että jouduin lähtemään paikalta hieman etuajassa. Onneksi suunniteltiin kuitenkin jo nyt seuraavaa miittiä piknikin merkeissä ensi kesäksi, onpa jotain odotettavaa! Miittikynteni olivat tällä kertaa hyvin epämääräiset, sillä meillä oli kynsien teemana värit (vähintään kolmea väriä piti olla) ja aikaa näiden tekemiseen jäi minulle miitti-aamuna puolisen tuntia. Alla siis kaksi kerrosta O.P.I:n DS Radiancea ja päällä saman merkin Color Paintseilla* tehdyt koristelut sekä tähtiniitit.

Miitistä kerron seuraavassa postauksessa lisää, sillä tänään lupasin julkistaa juuri päättyneen arvonnan voittajat. Arpoja kertyi yhteensä 108 ja voittajat arvoin Random.org:in arvontakoneella. 

Voitot osuivat siis arvoille 11 ja 51. Arpa numero 11 oli Diana A:n joka voitti arvonnan pääpalkinnon ja numero 51 oli Blogmii:n joka onnistui nappaamaan toisen palkinnon! Onneksi olkoon! Otan teihin yhteyttä sähköpostilla vielä tänään.


Mitenkäs muiden viikonloppu meni? ♥*** Lakkauksessa käytetyt Opin Color Paintsit saatu 

12 kommenttia:

 1. What?!?! Puol tuntia! Sä teit näitä vaan puol tuntia? VAU, oon kade :D Nää näyttää niin monimutkaisilta. Mutta on hienot ja oli livenäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos kiitos! ♥♥ Siis nää oli ihan huippunopeat, kun tuo hopea kuivui niin äkkiä ja pääsi heti vain vetäisemään raidat suoraan Color Paintsien omilla siveltimillä. Ja hopeiset raidat päällä on sutattu vain puhtaalla pienipäisellä dotting toolilla kosteiden Color Paintsien päälle :D

   Poista
 2. Tosi upeat kynnet! Näissä riittää katseltavaa. :) Ja onnea arvonnan voittajille!

  VastaaPoista
 3. Tosi siistit kynnet! Kuulostipa mukavalta miitiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! :) Miitti oli kyllä todella mukava :)

   Poista
 4. Tosi harmi kun en päässyt tulemaan miittiin :( Olisi ollut niin ihana nähdä teidät kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ikävää :( Ja varmasti harmitti hirveästi, voin vain kuvitella :(
   Mutta onneksi me nähdään nyt torstaina ja jos sitten vaikka kesän piknik-miittiinkin pääsisit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥