torstai 12. toukokuuta 2016

Pitkästä aikaa

Sopiiko, että aloittelen kevyesti? Pienillä askelilla. Yhdet yksinkertaiset kynnet, yhdessä yksinkertaisessa kuvassa. 
Kolmeen viikkoon en ollut koristellut kynsiäni, kun toissailtana vihdoin oli aikaa. Ideoitakin oli jonkin verran, mutta ei mitään mullistavaa. Päädyin tekemään lakkauksen, joka on lievästi sanottuna kummallinen, eikä se siitä kauniimmaksi muutu kuvissakaan. Kuvissa, jotka eivät ottaneet onnistuakseen ja jotka napsin vähän turhan hämärässä, jotta ihoni näyttäisi varmasti oikein kauniin harmaalta. Kyllä, itsekritiikkiä riittää, mutta tästä se taas lähtee, enköhän minä parin kompastumisen jälkeen tarraa taas jutun juonesta kiinni. 

Kynsien pohjalla siis Essencen I ♥ My Blue Jeans, joka pääsi nyt vasta ensimmäistä kertaa kynsilleni. Sitä riitti kaksi kerrosta, yksikin olisi saattanut peittää mutta tein ohuita kerroksia nopeamman kuivumisen vuoksi. Pilkut tein Oriflamen White Tip* -lakalla, ja näiden päälle läiskäisin pinkkejä ja keltaisia täpliä suoraan seuraavien lakkojen omilla siveltimillä: Flormar - Bright Yellow, China Glaze - Heat Index (kirkas, vaalea pinkki), O.P.I - Pen & Pink* (tummempi pinkki).

Lakkauksen viimeistelin tuttuun tapaan Seche Vitellä, ja päivän näitä jaksoikin katsella. Toisenkin päivän katselin, koska aikaa ei vaan ollut lakkojen vaihtamiseen, mutta yllättäen nämä kyllä keräsivät muutamat live-kehut tuona aikana. Ihan kiva, siitä sai heti potkua seuraavan lakkauksen suunnitteluun!Mielipiteitä näistä kummajaisista?


*** Tähdellä merkityt lakat saatu


10 kommenttia:

 1. Waitsi, no nuo on hienot!! Täytyykin apinoida nuo omille kynsilleni, kun niin näyttää kivoille! Kiitti inspiraatiosta! (anniiiws__)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua, suuret kiitokset! ♥ Nää on kyllä vähän hassut, mutta noh, ainakin omaperäiset :D

   Poista
 2. En osais kyllä ikinä tehdä nuin siistejä rivejä dotting toolilla :D Jotenki tuntuu kovin trendikkäiltä nää kynnet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ihan varmasti osaisit! Pikkuisen harjoittelua se vaatii mutta ei oikeasti ole kovin hankalaa - paitsi ehkä siihen hankalampaan käteen mutta noh, se onkin jo ihan toinen tarina :D Kiitos paljon kehuista <3

   Poista
 3. WWAU ! Mä haluun kans tämmöset ! :) <3

  VastaaPoista
 4. Hei näähän on just siistit, kivan erilaiset. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥