torstai 25. elokuuta 2016

Lempparit pitkästä aikaa

Pari päivää sitten syntyi vahingossa lakkaus, johon tykästyin aivan kympillä. Kynsiä tuli tuijoteltua sen verran paljon että ne hyppäsivät postausjonossa ensimmäisiksi, sillä pakkohan nämä oli pian päästä teillekin näyttämään!

Kynnet syntyivät siis täysin vahingossa, ja alkuperäinen idea oli tyystin toisenlainen. Mutta hyvät tarinat alkavat aina alusta, joten lienee tälläkin kertaa viisainta kertoa ensimmäisenä, miten nämä toteutin. 

Pohjallehan lakkasin siis aluksi kaikille kynsille kaksi kerrosta O.P.I:n ihastuttavaa vaalean violettia cremelakkaa joka kantaa nimeä Do You Lilac It?. Tämän lakattuani kaivelin lakkalaatikosta muita sen pariksi sopivia yksilöitä ja ensimmäisenä pöydälle nousi Kone Helsingin hololakka, numero 802. Sillä ajattelin tekeväni suoria poikkiraitoja tasaisesti kynsille. 

Kynsien lakkaaminen ei kuitenkaan ole aina niin helppoa, kuin miltä se kuulostaa. Tälläkään kertaa kaikki ei mennyt ihan nappiin, ja onnistuin pilaamaan ensimmäisen raidan totaalisesti tekemällä siitä liian paksun ja kaarevan... Upsis! Olin jo vähällä aloittaa koko lakkauksen alusta, mutta päädyinkin mukailemaan ensimmäistä raitaa seuraavien kanssa ja tein kaikista paksuja ja kaarevia. Niistä ei kuitenkaan tullut kovin tasaisia, joten päätin että lopuksi rajaisin ne valkoisella. Ennen sitä tein kuitenkin vielä lisää raitoja, mutta tällä kertaa käytin Lumenen hopeista tekstuurilakkaa Hopeahiekkaa.

Seuraavaksi rajasin raidat Oriflamen White Tip* -lakalla, mutta tein sen tällä kertaa hieman huolettomammin kuin yleensä. Ensimmäisen kynnen oltua tässä pisteessä saatoin vain ihastella. Mitään tämän tyylistä lakkausta en usko koskaan tehneeni! Loppusilaukseksi lisäsin vielä kaikkien kynsien tyviin koristeglitterit O.P.I:n I Snow You Love Me -lakasta ja sitten kynnet olivatkin valmiit. Tykkäsin kynsien epätasaisesta, tekstuurisesta pinnastakin niin kovin, että jätin päällyslakankin kokonaan pois. Päivän kuljin lakkauksella sellaisenaan, mutta toisena päivänä uteliaisuus voitti ja kuorrutin kynnet vielä Seche Vitellä (kaksi kerrosta). Lopputuloksen näette alta. Itse pidin enemmän tekstuurisista versioista, mitäs te olette mieltä?Oikein mukavaa torstai-aamua kaikille! ♥*** Oriflamen lakka saatu miitistä

36 kommenttia:

 1. Ihan huiput! Tekstuurinen versio varmasti näissä toimi, jotenkin se sopii tällaiseen lakkaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! ♥ Ja tosiaan, ainakin näissä tykkäsin enemmän tekstuurisista versioista :)

   Poista
 2. Ihan hullun hienot! :) Tekstuurisina varsinkin, ei toki huonot paallyslakankaan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan kauniit tuijottelukynnet! Näyttävät siltä, että olet tarkkaan suunnitellut lopputuloksen ja kauan hartaasti keskittyen väkertänyt 😉 (jos et olisi paljastanut totuutta, olisi mennyt ihan täydestä 😁)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, eikai! :D Tosi kiva kuulla, ja kiitoksia muuten aivan ihanasta kommentista <3 Oikea päivän piristys :)

   Poista
 4. Nää menee NIIN kokeiluun, wau!

  VastaaPoista
 5. Näistä tulee joku ihana mustikkajälkkäri mieleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah voi ei! Nyt kun sanoit, en pääse enää mielikuvasta eroon :D Söpöt pikku kuppikakut.

   Poista
 6. Onpas hauskat! :) Aivan ihanat kynnet ja toimiva koristelu.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat! Varsinkin tuo tekstuuri näyttää jännältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! :) Tekstuuriversio osui ja upposi omastakin mielestä :)

   Poista
 8. Kivoja värejä käytetty, niin eihän tällainen violettia+lilaa rakastava ihminen voi muuta kuin ihailla kaunista lopputulosta ;D

  VastaaPoista
 9. Nää on kyl tosi nätit! Väritki on tosi kivat :)

  VastaaPoista
 10. Kauniit kynnet.
  Mulla itselläni on joku angsti kaikkeen mikä on epätasaista kynnellä. Sen takia mä liputan aina päälilakkojen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkään myös yleensä vain kunnolla tasaisista ja kiiltävistä lakkauksista, mutta välillä tekstuuriset versiot on myös ihania :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥