perjantai 26. elokuuta 2016

Vastoinkäymisiä

Eilen postasin onnistuneimmasta lakkauksesta pitkään aikaan, ja tänään hypätäänkin siihen toiseen ääripäähän. Kun aina ei voi onnistua, vaan joskus syntyy ihan mitä sattuu.

Idea kynsistä oli piirtynyt vahvasti päähäni, mutta toteutus olikin suttuinen, epäsiisti ja sai kynteni näyttämään lyhyemmiltä ja leveämmiltä kuin ne ovatkaan. Kädet pysyttelivät ison osan pitkästä päivästä taskujen pimennossa.

En halua, että tuhlaatte päiväänne tällaisten tuijotteluun, siksi vain yksi kuva. Mutta sen kuitenkin halusin näyttää, että kyllä minäkin mokaan. Ihan kaikki mokat eivät blogiin päädy, koska en niitä ärsyynnyksissäni halua kuvata vaan päädyn poistamaan lakkaukset heti. Mutta nämä mitkä jäävät edes hetkeksi kynsille, pyrin aina esittelemään teille vaikka olisivatkin epäonnistuneemmat. 

Kynsillä käytin seuraavia lakkoja: Nfu Oh - 18 (nude, kolme kerrosta), Oriflame - White tip* (valkoinen, kerros kärjissä), Essence - Truth or dare? (glitter keskellä). 


Onnistunutta päivää toivottaen,*** Oriflamen lakka saatu miitistä

23 kommenttia:

 1. Mä en näe näissä mitään vikaa! �� Tietysti omasta kokemuksesta tiedän sen tunteen ku on mielessä joku ajatus kynsistä ja toteutus ei mee sinne päinkään. Pidän yleensä ne kuvat jemmas ja kun ärsytys laantuu niin usein kynnetki näyttää paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua! :D No siis ärsyttävintä näissä oli se, että lakkakerroksia oli paljon ja lopputulos oli todella paksu. Glitteritkään eivät "liukuneet" niin nätisti kun piti, ja jäivät tuntumaan lakkapinnan läpi vielä kahden päällyslakkakerroksen läpi. Argh :D Mutta kiva kuulla, etteivät muiden silmään ihan katastrofeilta näytä nämä :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Nää on just nätit! Omasta mielestä epäonnistunut lakkaus ei yleensä muiden mielestä ole epäonnistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä niin totta! :D Kiitos paljon kehuista <3

   Poista
 4. Noi näyttää just kivoilta! Mut tajuun kyl hyvin ärsytyksen, itellä käy välillä sama piirustusten kans, ku ite oon ihan pettyny huonoon toteutukseen ja sit joku kulkee ohi ja alkaa tyyliin kehumaan sitä pilalle mennyttä työtä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, paljon kiitoksia! ♥ :) Ja hih, mullakin on joskus aikanaan käynyt piirtämisen kanssa noin! Nykyään tosin piirrän tosi harvoin mutta aikoja sitten oli tämä tunne tuttu jo siitäkin harrastuksesta :)

   Poista
 5. Mun mielestä nämä on kivat! En varmasti tietäisi näiden epäonnistuneen sun mielestä jos et olisi sanonut! :D

  VastaaPoista
 6. tähhhh, näähän on tosi hienot!?! :O

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä nää näyttää näteiltä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos! Mun mielestä taas näissä meni niin monta asiaa pieleen että oikein ärsytti tehdä tätä postausta :D

   Poista
 8. Näissä on ihanan rauhallinen tunnelma ja musta nää on tosi kauniit! Kyllähän tuo poikkiraja vähän lyhentää ja leventää kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ♥ Poikkiraja toki tekee osansa, mutta niin tekee myös liian paksut lakkakerrokset (tai useat) jotka aikaansaavat sen ettei kynnet vetäydy niin nätille C-kaarelle kuin yleensä :D

   Poista
 9. Minusta nuo ovat kyllä ihan kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! <3 Niin hassua huomata kuinka moni näistä kuitenkin päätyi tykkäämään, vaikka itse teki mieli jättää koko postaaminen väliin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥