maanantai 19. syyskuuta 2016

Aavikon kuiskaus

Muutama päivä sitten kaivelin koristelokerikkoani koittaen saada jonkinlaista kuningasideaa lakkausta varten. Kynsillä oli valmiina kerros Lumenen persikkaista nudelakkaa nimeltänsä Aamukastetta. Kun sormeni sitten osuivat Mont Marten mustaan akryylimaaliputeliin, alkoi auringonlasku-teemainen siluetti piirtyä mieleen. Kaivoin Lumenelle parin, pehmeän oranssin Kesä Tuoksuu -cremen samalta merkiltä ja etsiskelin tarvikkeet liukuvärjäystä varten.

Sormet suojasin aikoinaan Mi Nailsilta testiin saamallani Girly Bitsin nestemäisellä lateksilla, joka on edelleen mielestäni ihan huippua tavaraa. Juuri koitin katsella löytyykö tätä vielä myynnistä, mutta ikävä kyllä tuote on tällä hetkellä loppu varastosta. No, onneksi oma pulloni ei ole vajunut edes puolen välin korville vielä. 

Liukuvärin tuputtelin sitten kostutetulla meikkisienellä, nättiin liukuun vaadittiin tällä kertaa vain kaksi töpöttelykierrosta. Siveltimeksi valikoitui yksi suosikeistani, nimittäin Roubloffin 0 -koon koristelusivellin. 

Siluettia aloitellessani ajattelin maalailevani hyvin perinteisen maiseman puilla ja pensailla, ehkä jonkun eläimen elävöittämään kokonaisuutta. Oranssia liukua katsellessani päädyin kuitenkin jostain syystä sutimaan aavikkokasveja maisemaan, mikä osoittautui ihan kivaksi ideaksi. Kun kynnet oli täytetty kaktuksilla ja puunkarahkoilla, sutaisin päälle kerroksen Oriflamen mattapäällyslakkaa.
 Ehkä vähän vähemmänkin olisi voinut kasvustoa maalailla, mutta näillä nyt mentiin taas pari päivää. Ainakin olivat piristävän erilaiset teemaltaan.


Onko ne nyt ihan hassut?*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu

16 kommenttia:

 1. Ei voi taas kuin ihailla sun maalaustaitoja! Aivan upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kata! ♥ Kiva että tykkäät :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet!! Vitsit kun osais itsekin taiteilla jotain tuollaista :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!! ♥♥ Ja tällainen siluetti nyt ei oikeasti ole edes vaikea, tartut vaan siveltimeen ja alat testaamaan ;)

   Poista
 3. Upeat kynnet! :)

  https://minkkis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nää on tosi kivat! oot kyl niin taitava :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥