lauantai 10. syyskuuta 2016

Café au lait

Teen tässä juuri lähtöä Tampereelle siskon perhettä moikkaamaan, joten runosuoni ei tällä kertaa kuki kovinkaan pitkänlaisesti. Ajanpuutteesta huolimatta halusin päästä nopeasti vilauttamaan teille elämäni ensimmäiset oikeasti onnistuneet kuivamarmoroinnit, joista olen tavattoman ylpeä.

Välillä kannattaa uhrata pari tuntia iltapäivästä hankalan koristelutekniikan harjoitteluun, sillä joskus se saattaa tuottaa hedelmää. Pari päivää sitten siis pureuduin kuivamarmoroinnin saloihin tuijottelemalla ensin tovin jos toisenkin Sveta Sandersin upeita luomuksia Youtubessa. Paljon kului lakkaa ja lakanpoistoainetta ennen, kuin aloin tajuamaan homman säveltä, mutta näitä kuvia kyllä kelpaa katsella jälkikäteen.

Kynsillä on yhtä lempilakkaanikin, nimittäin tuota nudea hololakkaa O.P.I:n Designer Series -sarjasta. Sen nimi on simppelisti DS Classic. Ihana, eikö? Sitä on kaksi kerrosta peukaloissa, etusormissa ja pikkurilleissä. Keskisormissa ja nimettömissä sen sijaan on yksi kerros Kikon tummanruskeaa shimmerlakkaa jonka numero on 436. Nätti sekin! Ja näillä onnistui marmorointi oikein kivasti. 

Niitit ja seche Vite viimeistelivät lakkauksen, mutta kuvaaminen oli tällä kertaa tuskan takana. Räpsyt on siis tänään hivenen epätarkkoja, toivottavasti kuitenkin saatte jotain selvää kynsien kuvioinneista!No, kertokaa jo! Miten onnistuin teidän mielestä? Entä mitäs itse tykkäätte kuivamarmoroinnista?

18 kommenttia:

 1. Superkauniit, onnistui tosi hyvin kyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Upeat!! <3 todella hyvin oot onnistunu! :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hienot! Tykkään väreistä ja tuo kuvio on onnistunut ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 4. no ei ihme että olet tyytyväinen ja ihastelet näitä, siis nää on aaaivan upeet! :) Ja ihanat syyssävyt, ruskee tuo niin ihanan syysfiiliksen mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii että, kiitos niin ihanasta kommentista jälleen! ♥ :')

   Poista
 5. Todella hyvin oot onnistunu, tykkään näistä kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot ja livenä varmasti upeat jolloin lakat pääsevät oikeuksiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sole! ♥ Livenä nää oli tosiaan aika muikeat :)

   Poista
 7. Kauniit! Marmorointia pitäis itsekkin treenata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Tää on kyllä kiva tekniikka heti kun siihen saa vähän tuntumaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥