sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Ranskis vapaalla kädellä

Oho, se olisi taas sitten sunnuntai! Kylläpä viikot kuluvatkin nopeasti. Huomenna olisi jo maanantai ja arjen paluu, mutta onneksi on vielä muutama tunti aikaa rentoutua ja löhöillä vapaapäivän merkeissä. 

Tämän päivän kuvissa esiintyy perjantainen lakkaukseni. Pitkästä aikaa tuli kynsille sudittua ranskalainen manikyyri. Ranskis syntyi nopeasti vapaalla kädellä sutien, sillä vinyylit on edelleen jossain muuttolaatikon pohjalla (ei, possuilupisteeni ei ole vieläkään valmiina eikä kaikille tavaroille ole paikkaa joten saavat hengailla laatikossa vierashuoneen perukoilla).

Ranskiksen pohjalla on kaksi kerrosta hyvin läpikuultavaa nudelakkaa, True Lovea Essien vuoden 2008 Bridal -kokoelmasta. Nätti lakka joka antaa kynsille kevyen vaaleanpunaisen sävytyksen muttei peitä liikoja. 

Valkoisen tipin sutaisin Sally Hansenin White One:n omalla sudilla, sen tein kahteen kertaan jotta lopputulos oli peittävä. Rajalle jääneet virheet peitin näppärästi glitterillä Lumenen Natural Code -sarjan lakasta Pink Diamond jota vetelin reippaasti valkoisen tippialueen päälle. Kokonaisuuden viimeistelin mustalla akryylimaalilla toteutetuilla koukeroilla ja vaaleanpunaisilla lasistrasseilla. Pinta sai kiiltoa Seche Vite -kerroksesta jonka vetäisin päällimmäiseksi. 

Lopputulos oli mielestäni oikein sievä, mutta ehkä hivenen tylsän oloinen. Lakat vaihtuikin sitten jo heti lauantaina kun kaipasin kynsille jotain syksyisempää.


Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

16 kommenttia:

 1. Nätit! Mukavaa sunnuntaita myös sulle. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi upea ranskis! Musta ei olis tekemään ranskista vapaalla kädellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Neilikka! ♥ Mun oli vähän pakko tällä erää, kun True Lovet oli jo puolikosteina kynsillä eikä sitten huvittanut alkaa penkoa mitään muuttolaatikoita :D

   Poista
 3. Kaunis lakkaus! Aika menee kyllä ihan liian nopeasti. Varsinkin jos on jotain tekemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Ja niin se kyllä meneekin, ärsyttävää :D

   Poista
 4. Aivan ihanat! Itselläkin ranskis-päivät menossa juuri =) Pitäisi jaksaa postaillakin ne tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Diana! ♥ Ranskikset on hurjan nättejä silloin, kun niitä jaksaa toteuttaa. Ainakin itselle ne tuntuu aina jotenkin vaivalloisilta vaikka lopulta onkin aika helppoja tehdä :D

   Poista
  2. Mä tykkään ranskiksista, on vaan ollut aijemmin ongelma sen nude pohjalakan kanssa... Tuntui ettei mikään sopinut minun ihonsävylle :p (tai sitten olen vain liian kriittinen :D) Mutta homma ratkesi eilen ja enään ei tarvitse ahistua!

   Poista
  3. Huippua et löytyi sopiva nude, kyllä se on oikeesti tärkeää että sopii omaan ihonsävyyn :) Mä vaihtelen nudea aika usein, kun kaikkiin ranskiksiin ei jotenkaan sovi samantyylinen ranskislakka. Jotkut ranskikset kaipaa vaalempaa ja peittävämpää pohjaa kuin jotkut, toisiin taas haluan shimmeriä :D

   Poista
 5. Hyvin tehty vapaalla kädellä :) ei ranskis ole mielestäni tylsä, se on aina elegantti ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia! ♥ Ranskis on kyllä siitä kiva, että se sopii melkein mihin vain tilanteeseen - tää kyseinen tuntui vaan jotenkin tosi tylsältä sillä hetkellä kun kynsillä oli :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥